Nowy Kubi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hej, Czy są osoby, które wybierają się na majowe 4 dni w Bieszczady? Proszę o ujawnienie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proti Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Ja nie dostałem urlopu na wcześniej (wyjazd nad Balaton innym razem) więc się ujawniam.Chętnie polecę w Bieszczady ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekx123 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Również chętnie bym się wybrał.Macie już coś zorganizowane? Cytuj www.bikepics.com/members/zawisza Simson S51 > MZ ETZ150 > Kawasaki GPZ500s > Honda CBR600 F4 > Yamaha FZS 1000 Fazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Również chętnie bym się wybrał.Macie już coś zorganizowane? Ja nic nie mam poki co. Doszły mnie ploty, że jedzie jakaś ekipa, tylko się tu nie ujawnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jeśli chodzi o noclegi to szukajcie w Wetlinia lub Dołzycy (zajazd Cień PRL'u) Mieszkam niedaleko krosna więc któregoś dnia mogę się z Wami zabrać i pokazać okolicę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Witam!Ja od dawna planuje wypad w bieszczady, bo jest tam pieknie i chce tam zabrac zone ze soba, lecz wiecznie mi sie plany zmieniaja i brakuje mi czasu. W tem weekand odpada bo pracuje ale napewno chce tam jechac. Jak cos uda mi sie wymyslec to sie pisze na ta wycieczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proti Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja proponuję ustawić się po prostu 1 maja o godzinie powiedzmy 10 na stacji Shella (al. Krakowska).A co dalej będzie to się zobaczy. Pokręcimy się po okolicy to znajdziemy jakieś spanie ;) Ewentualnie mogę podzwonić, popytać jak z dostępnością kwater w tym rejonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Ja jednak jadę do rodzinki ostatecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 ostro :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) Jeśli chodzi o noclegi to szukajcie w Wetlinia lub Dołzycy (zajazd Cień PRL'u) no to sie szykuje niezłe pochlaj hard partyw tym pensjonacie z tego co widze no cóż, do zobaczyska ;]pozdro Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez saska251 Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A zapomniał bym - bedąc w Bieszczadach to musicie przyjechac do Krosna na zawody balonowe :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdoc Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 O qrcze, prosze o więcej info to moze i ja sie w końcu jakoś załapię chociaż czasu mało :> :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja z szóstką znajomych (z forum tylko KaZet) lecimy na 3 dni z noclegiem w Ustrzykach Dolnych. Wyjazd zaplanowany od dawna. Gapowiczom średnio wróżę ze znalezieniem ludzkiego noclegu. Pod koniec marca było już cięźko. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2008 http://www.krosno24.pl/balony.php?podstr=impreza/program# program Górskich Zawodów Balonowych. Z noclegami może być ciężko. Ale koło Cieniu PRL'u zawsze można namiot rozbić, choć uważam ze noce są jeszcze za zimne (zwłaszcza w Bieszczadach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edzio Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Z Mazowsza w Bieszczady lecimy na drugi długi łikend czyli w Boże Ciało w które rano wyjeżdżamy gdzieś z Wa-wy jeszcze nie wiem może gdzieś z Wisłostrady na wysokości Pragi później na rzymowskiego po koleżankę i w trasę przez Radom ,Rzeszów dłuższa ale lepsza trasa,na na 4 dni i wracamy w niedziele.na przynajmniej 3 motorki.Chętnych zapraszamy.Mamy zarezerwowany domek. Cytuj EdHaust-bo nie liczy się ilość a jakość decybeli-506436737 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi