tomek_gutowski Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Witam Was Zobaczcie co udalo wyszperac sie w sieci 1. fabryczny "custom" za okolo 1500 dolcow http://www.kikker5150.com/hardknock.html 2. A tu wideo jak to jezdzi i pracuje Kurde wypas co ?? Az sam sie nad tym zastanawiam ;-] Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 przeciez to jakas pierdziawka,marudy to bym na to nie zamienil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Hehe. Zabawne ale mnie się to podoba. Taka old-skool`owa zabwaka. po co wydawać 100 tyas PLN na prawdziwego bobberka jak można w wolnej chwili posmigać takowym. HD też raczej bym nie zamienił na to ale jako zabwaka fajne. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 fabryczny "custom"To jest paradoks :biggrin: Jaki to wypas ? przecież to ma silniki 49-110ccm :bigrazz:Toż to dla dzieci :P Jak chcesz coś takiego naprawde ''hard'' :evil: to obcykaj ten sprzęt, który ja sprzedaje.Ps tylko,że za 1500 zielonych to ci go nie sprzedam :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zab Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 hm mnie jakos to nie podchodzi 110 cm3 to nawet na spokojny spacerek troche za malo...ale dla dzieciaka zamiast pocektbike to ciekawa alternatywa tylko ze dla dzianego rodzica:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Żenujące g....o Dajcie spox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ja osobiście też bym czegoś takiego nie kupił ale różne są gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_gutowski Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Hey Nie kaze nikomu kupowac ani sie zachwyca - po prostu jest to cos oryginalnego i tyle Nara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 niezla sprawa! obczajcie gdzie toto ma biegi! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 gdzie to mozna zanabyc? moj syn bylby zachwycony :icon_razz: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A no można to to nabyć na ebay.com. Może kiedyś będzie tego więcej e Europie to też se sprawię. Mnie się widzi bo ma w miarę płynną linię i estetyczne a co ważne - robione jest z metalu, tak jak prawdziwy custom powinien być a nie plastikowe atrapy. Leszpe to jest niż skutwiałe pocket-bike. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kufi Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Można to traktować jako ciekawostkę ,a ta zmiana biegów -toć stare DeKaWki miały lepiej rozwiązane :P Ale ale dla dzieciaka zamiast pocektbike wręcz wskazane :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 a tam dla dzieciaka... powiedz ze sam bys pojezdzil :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komisare Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 mnie to sie tylko ta blondi,co się do tego przymierza bardzo podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathraw Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Mnie tam się moto podoba i jak bym w U$ mieszkał to bym kupił pewnie, bo teraz szukam właśnie 50-tki żeby przed prawkiem skilla narobić sobie i wybór pewnie padnie na jawę mustang:).P.S. ciekawe co się stało z datownikiem na forum bo 18 lat mam już od półtora tygodnia:D. Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Deathraw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi