RaY Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Hmmm 3 lata temu, gdy zaczynalem przygode z motocyklami jeździlem dt 50 potem Rxem 125... dalej szedlem w góre i na dzień dzisiejszy latam sportem Gixerkiem 600... Koleiny, dziury i puszki zniechęcily mnie do szosówek. Ogolnie sporty na nasze drogi nie nadają sie. Zatęsknilem za blotem i stałem sie posiadaczem Niebieskiej WR 426F... GSXR poszedl na allegro pod młotek... witaj ponownie błotko... Laski nie lecą, ludzie sie nie zatrzymują i ogladają a ja mam to gdzieś :icon_mrgreen: Gaźnik Kehin zmieniony z 34 mm na 38 mm, nowa szkrzynia biegów, nowy napęd, wymienione wszystkie uszczelki, itd itp. Ogólnie chodzi jak marzenie. http://img259.imageshack.us/img259/9968/clipboard01ky2.jpghttp://img528.imageshack.us/img528/1428/ttpd3.jpg Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez RaY Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 ajć, pięknylepszy od gixerka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jestem w szoku i pełen podziwu ze porzuciłeś LANS na rzecz enduro :P - GRATULACJE!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Wróciłeś na dobrą drogę! Gratulacje!! A jak chcesz trochę lansu do koła supermoto dokup xDPzdr, MaciekP.S.Też poluję na koła supermoto ;d;d;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brxYZ Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 dokup, dokup ja juz szukam kompletu kół w teren :( Niematotamto... Pozdrowiono! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ABG Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Wiesz co RaY? Zastanawiam się kiedy przesiądziesz się w Betę. Szkoda słów..... :banghead: Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez ABG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Wiesz co RaY? Zastanawiam się kiedy przesiądziesz się w Betę. Szkoda słów..... :crossy: A ja nie wiem o co Ci chodzi, to, ze Ty latasz cale zycie 1 moto to nie znaczy ze inni tez tak muszą... Kiedys latalem na endurko i postanowilem do tego powrocic wiec co Ci do tego ;) Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez RaY Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 fakt, to takie skakanie z kwiatka na kwiatek. nawet tym gixerem sobie nie polatales. no bo kiedy? w zimie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A ja nie wiem o co Ci chodzi, to, ze Ty latasz cale zycie 1 moto to nie znaczy ze inni tez tak muszą... Kiedys latalem na endurko i postanowilem do tego powrocic wiec co Ci do tego :P Lepiej miec jedno dobre anizeli co chwile zmieniac,lecz mimo wszystko niechaj Ci służy.Trzymam kciuki azebys znalazl swoja filozofie...a nei w kazdej maczal palce :D "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 fakt, to takie skakanie z kwiatka na kwiatek. nawet tym gixerem sobie nie polatales. no bo kiedy? w zimie? Latam co dzien, ale powyzej 50 km kregoslup i biodra bolą :flesje: no i mega trzesie na dziurach i koleinach. Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucek Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 oj, odczepcie się od chłopaka !!Raz w życiu coś mądrze zrobił, a wy od razu, wszyscy na niego i tak jeszcze grupowo.. wstyd Panowie! :wink: RaY - trzymam kciuki za twój kręgosłup i biodra :biggrin: bo o to, że ci się enduro-zajawka utrzyma - nie muszę :buttrock: :lalag: ..nooo chyba, że ci tych lasek zacznie strasznie brakować.. :rolleyes: bo lansu w enduro nie brakuje (WIELCE wyrafinowanego lansu ofc :wink: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Chodzi chłopakom bardziej o sytuacje z r6 i gixem... Jak tam rozumiem, sam sie z szosy w teren przesiadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 kola sm i bedzie piekna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrian44 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Powiem wam ze mialem kiedys enduro i jest to super motorek tak samo jak cross mozna sie po bawic w terenie:)Natomiast scigacz to to co kreci w sumie, winke , ostra jazda, oraz ten dzwiek... Nie zrozumcie mnie zle ale tez czasem mysle nad czyms w teren ... Na pewno jak przypłynie gotówka trzeba sie zastanowic :)Zawsze w garazu znajdzie sie miejsce dla drugiego moto :crossy: gorzej zeby znalezc ta kase heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mięczak :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi