trajka66 Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 Motorek SUPER, bomba. Jak juz gadalismy na gg to wiesz co o nim mysle. Jak dla mnie bomba, a malo jaki motorek z takiego rocznika tak fajnie wyglada!!Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 21 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2003 A ciezko jest sobie wyobrazic np. suzuki gs 500 w dwusuwie a ja myślę o czymś takim jak suzi gt750 -3gary 2t -zajebisty bikeniestety jest to juz motocykl "kolekcjonerski i niedośc że trudno go nabyć to narazie mnie na niego nie stać Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Przecież on i tak kocha (e)cię jak Irlandię, więc to go nie ruszy :D A fakt faktem, nie ma jak jazda czterotaktem. Ja przejechałem sie raz i wystarczyło, żebym miał dość śmierdzących pierdźców. Pozdrówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 25 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 tez slyszalem ze choppery typu RedRose, CM czy Rebel slabo sie zbieraja...one fabrycznie maja kolo 15koni...rozmawialem niedawno z poprzednim wlascicielem mojej NSR, ktory kupil sobie choppera klasy 125 i chce sie go pozbyc bo sie w ogole nie zbiera...a jesli chodzi o dzwiek to fakt - piekny jest;) Vasiliy...jak jest rzeczywiscie ...czuc moc w tym mototrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 25 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2003 Vasiliy...jak jest rzeczywiscie ...czuc moc w tym mototrze?silnik CMki jest dosc wysoko obrotowy swoaja moc max. osiaga przy 9500 obr. motorek jak na ta pojemnosc naprawde potrafi pokazac pazurki - przy wysokich obrotach. a co do red rose to nie wydaje mi sie zeby sie slabo zbieral bo 2suwy rotaxa maja troche kuzykow i zbieraja sie niezle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostry Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 tez slyszalem ze choppery typu RedRose' date=' CM czy Rebel slabo sie zbieraja...[/quote'] Red Rose słabo się zbiera ??? zartujesz chyba :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pete Linde Opublikowano 29 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 Qrcze, rocznik '82. To przeca będzie miało 22 lata niedługo! Naprawdę nieźle utrzymany. Warto by jeszcze posłuchać czy coś w serduszku nie "rzęzi" ;-)PozdrPete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 29 Grudnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2003 serduszko jest w stanie... salonowym i to cieszy mnie najbardziej... aaa Ostry - to samo pisalem = ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duzy Opublikowano 4 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2004 Hmmm chlopaki,nie rozumiem Was zupelnie! Mialem kiedys CG125 podobno 12KM czyli naprawde malo,ale przyspieszac to przyspieszala konkretnie,kumpel na MZ 251 mial naprawde problem zeby doscignac mnie do prawie 80km/h pozniej moj motocykl(czterosuwuwy)nie nabieral tak szybko predkosci,ale wiadomo to TYLKO 125cmm. Twoja Cm bardzo mi sie podoba,moja CG byla z 85r ale byla gorzej utrzymana sadząc po zdjęciach Twojej maszyny.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 5 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2004 dzieki : ) zobaczycie jak ja wypucuje = ] ! tylko kiedy snieg zniknie... (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gieno Opublikowano 14 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2004 Super, że się od razu na ściga nie porywasz a później nóżka złamana. Bardzo fajny ten motorek. Spacerówki naprawdę są super, ale zdemontuj lepiej :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 14 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2004 eh.. zostawcie moje "spacerowki" w spokoju =] nie no juz je zdjalem na drugi dzien heh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 tylko że nie mam prawka i A1 robic nie zamierzam :) Chyba źle zrozumiałeś przepisy = jak masz prawko kat.A to możesz pomykać wszystkimi motocyklami: także tymi do 125 ccm. Nie musisz mieć dwóch kategorii: A1 oraz A. Nikt nie ma takiego papieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 tylko że nie mam prawka i A1 robic nie zamierzam :) Chyba źle zrozumiałeś przepisy = jak masz prawko kat.A to możesz pomykać wszystkimi motocyklami: także tymi do 125 ccm. Nie musisz mieć dwóch kategorii: A1 oraz A. Nikt nie ma takiego papieru. O soo chozii ... nawet nie moge znalesc zacytowanego posta w tym topicku...Nie mam A, natomiast zmienilem zdanie i zrobie sobie A1...chyba ty cos zle zrozumiales :)Przepisy znam dobrze :) ... i to takze wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasiliy Opublikowano 9 Lutego 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 hmmm... tez sie wlasnie dziwilem o co lata i zaczalem nawet szukac czy to czasem ja czegos takiego (co bylo w cytacie) nie napisalem : ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi