qba Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 no! ;] dziękuje z góry ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ano jest impreza pod tytułem lubelskie rozpoczęcie sezonu na ranczu u Bila w sobote i niedziele zlocik mały zbiórka pod riders pubem nie pamietam o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 na www.riders.lublin.pl więcej info. Ja na paradzie na bank się pojawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franklin Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 jeżeli pogoda dopisze to ja też chętnie się przejadę :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 MOze jakies dokladniejsze szczegóły ?? BO moze bym wpadl ;] Bo z tego co piszecie to nie bardzo rozumiem co , gdzie i jak ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mały błąd się wkradł w adres strony którą podałem:P http://www.lublin.riders.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrzydlaty Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 mały błąd się wkradł w adres strony którą podałem:P http://www.lublin.riders.pl/Proponuję sprawdzać, czy wklejony link działa.Tu jest dokładny program imprezy Lubelskie Otwarcie Sezonu Motocyklowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ja jade jeśli tylko pogoda pozwoli :)Czarek melduj sie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 melduje się :P trochę napięty plan na sobotę mam ale jak pogoda pozwoli to nie ma bata jade :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 to i ja sie pokaze.jak sie motur nie zapoci to dojade :Pdo zobaczenia na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemekpal Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 melduje się :P trochę napięty plan na sobotę mam ale jak pogoda pozwoli to nie ma bata jade :bigrazz: No i gitarra :flesje:A później może zrobimy jakiś Nałęczów? Bo na teren tego rancza wjeżdzać i płacić dwie dychy chyba nie warto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 no zobaczy się co tam będą oferować co to za zespoły itd może się coś utarguje :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Jak bedzie ladna pogoda to sie lapie . I tez bym byl za tym zeby na nałęczów podjechac ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babyy Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Z tym naleczowem fajny plan i jakby bylo mozna to chetnie bym sie wkleil tylko ze ja to chyba pracowac bede :bigrazz:Ale pozyjemy zobaczymy Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez babyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 JA bym przyjechal na parade i pod zamek a potem wlasnie mozna by bylo skoczyć do Nałęczowa ;] w drodze powrotnej z nałęczowa do Lublina bym juz sobie zjechal do domu bo po drodze bede miał ;] mi taki plan pasuje ;] Tylko zeby pogoda dopisala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi