Blitzer Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Witam!Mam Rieju Rs2 Matrix 50ccm z 2005 roku. Jego v-max to okolo 85km/h. Pytałem innych posiadaczy matrixa, każdy mówi ze ich v-max to okolo 120km/h. Czym spowodowana jest ta różnica ? Czy jest to blokada ? Jeśli tak to gdzie ? Pozdrawiam - Blitzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Szczerze mówiac to zaczyna mnie troche irytowac sytacja totalnej samowolki w scioganiu blokad, uważam ze proceder ten nalezy skutecznie ukrucić 15latek smigajacy 120km/h bezpieczny na drodze nie jest;] blokady z tego co pamietam siedza w wydechu module i chyba dysza gaźnika nie ta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 No wg mnie to nie jest też zbyt mądrym posunięciem że 15 latkowie śmigają (niby motorowerami) a są to juz motocykle, które potrafią osiągać prędkości ponad 100km/h.A co do blokad to gaźnik, wydech, moduł i sprawdźiłbym krucieć jeszcze dla pewności chociaż krucieć to raczej nie jest blokowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 a co powiecie o tym? http://www.allegro.pl/item345324893_aprili...cbr_125_50.html jak dla mnie to juz jest kompletna pomyłka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitzer Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) mam 17 lat ; ] a konto zakladalem kiedys juz ; p A na czym dokładnie polegają te blokady i jak je sciagnac ? Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez Blitzer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmucik Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 No w gaźniku to jest to zapewne mniejszy rozmar dyszy, wkładasz dysze większą.W tłumiku to jakaś zwężka, zmniejszająca przelot lub przeważnie wymienia się kolanko albo coś może teć byś "coś" w dyfuzorze i to jest blokada.A na zapłonie to blokuje w sposób taki że nie rozkręcasz się moto do max obrotów wymienia się moduł CDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 (edytowane) a co powiecie o tym? http://www.allegro.pl/item345324893_aprili...cbr_125_50.html jak dla mnie to juz jest kompletna pomyłka:PNo co ty... spoko policja sie nie domyśli za nic! :notworthy: był koleś który rejestrował SX 250 z homologacja ale go łapli :clap: Edytowane 17 Kwietnia 2008 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blitzer Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Wątpie żebyś miał blokady... Jak dobrze przyspiesza to blokad nie ma ;) Kompresje mierzyłeś? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 blokada CDI objawia sie tym że moto zawsze idzie tylko do określonej liczby obrotów (nie zamyka budzika) bnie waźne czy na luzie czy na biegu..........np masz zegar do 12 tys a wskazówka idzie do 8 tys i stoi ............. ludzie dajcie spokój........piszemy na temat a nie swoje wypociny odnośnie majtek frani z serialu oooooooooooooooooooooooooooooooo ..............dywagacje czy przejedzie 100m czy zabije sie wsiadając prosze do działu o wszystkim a nie zaśmiecać tu.......nie wiesz co masz powiedzieć albo gadasz nie na temat nie mów nic ............. Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 nie spoc sie:) a temat powtaża sie po raz kolejny wiec nie ma sensu pisac stale tego samego, niech sie nauczy szukac kolega... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi