Michał Opublikowano 19 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2004 ale super patent z tym siodłem. Muszę coś takiego zrobić u koniecznie siebie ps. widziałem w Łodzi talerz z atakiem za 280 PLN 8O 8O 8O 8O 8O Pogłupieli z cenamipoczekam jednak na ten od ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataman Koszowy Opublikowano 25 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2004 Skora z barana na siodle sprawdzila sie dzis na 100%. Jak to mowia w reklamach : "Don't leave home without it!". Zrobilem dzis ok. 100km, slonecznie, -10C. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 26 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 ja też wczoraj sobie pojeździłem. Ale wzięłem MW świeżo po złożeniu. Wyszło kilka mankamentów więc przejażdżka nie trwała długo. Po drugie założone są blokady na gaźnikach więc jeździ toto 40 km/h. Za tydzień mam nadzieję pojechać gdzieś dalej. Ps. szkoda Atamanie, że nie mieszkamy bliżej siebie.Czy mnie się wydaje czy Ty masz Airoha Mathisse na głowie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ataman Koszowy Opublikowano 26 Stycznia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2004 Gratulacje, nareszcie nas wiecej zimo-jezdnych,- To na glowie to HJC Symex; ulatwia zycie zwlaszcza jak sie ma okulary. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 28 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2004 cze wam zimno jeźdźcy!!! fajnie śmigacie, ale mam pytanie. jedne ruski (mówie o dnieprach i uralach) mają takie półokrągłe dekle głowic a drugie takie kwadratowe!! czym to sie różni jakby ktoś chciał mi powiedzieć. Ahas domyślam sie że mnie nie znacie bo jestem tutaj nowy. Więc młody jestem bo mam 16 lat ale właśnie jestem w okresie remontu kaśki. Robimy ją ze starszym na piękny statek. Ale starszy mówi że może kupimu dniepra i na wojaka zrobimy wtedy też będe miał foty jak po lasach jeżdże. odpiszcie mi na pytanie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 29 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2004 cze wam zimno jeźdźcy!!! fajnie śmigacie, ale mam pytanie. jedne ruski (mówie o dnieprach i uralach) mają takie półokrągłe dekle głowic a drugie takie kwadratowe!! czym to sie różni jakby ktoś chciał mi powiedzieć. Ahas domyślam sie że mnie nie znacie bo jestem tutaj nowy. Więc młody jestem bo mam 16 lat ale właśnie jestem w okresie remontu kaśki. Robimy ją ze starszym na piękny statek. Ale starszy mówi że może kupimu dniepra i na wojaka zrobimy wtedy też będe miał foty jak po lasach jeżdże. odpiszcie mi na pytanie czekam Różnica polega tylko na kształcie odlewu. Nie ma innych różnic.Pokrywy są zamienne. Pokrywy wypukle są nowsze, te kanciaste są starszego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 1 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2004 ale z was kozaki! az mi zimno jak na was patrze! ale musze sie przyznac do jeszce jednej rzeczy! wiec... nigdy nie przepadalem za ruskami i jakos dzisiaj wlasciwie czuje ze zaczyna sie to zmieniac! zawsze lubilem jakies show bike choppery itd.. ale taki rusek to moze szczyt slicznosci nie jest ale wyglada cholernie praktycznie no i na sprzet nie do zajechania! oczywiscie slyszalem o nich rowniez wiele zlego ze np fabryke trzeba poprawiac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miklass Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 dzięki ci pipcyk. A moje zdanie co do rusków (k-750 to mój pierwszy) to niejest tak źle. Wszystko zależy od ilości włożonej pracy. Jeśli sie postarasz to efektem będzie twardy i ładny statek. Ruski mają to do siebie że są militarne i bez względu czy są odremontowane czy nie (mówie o standartach nie o przeróbkach np. choper) zawsze zwracają uwagę. Ja sie w nich zakochałem jak dokończe remont to napewno pokaże wam fotki. Aha mam jeszcze jedno pytanie. Mam zamiar czasem pośmigać solo i przydałaby mi sie boczna stopka a widziałem że dużo ludzi ma. Od czego pasują stopki boczne do rusków?? Czekam na odpowiedź pozdrawiam wszystkich narka 3majcie sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strus007 Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Też trafiało mi się pojeździć na mojej Kasi po śniegu, ale ostatnio robiłem to w zeszłym roku. Teraz Kasia stoi zaparkowana w garażu na prowincji, a ja niestety jestem uziemiony w stolicy przez sesje.Chętnie bym ją rozgrzał i mam nadaieje że wkrótce spadnie śnieg, a ja zakończe sesje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 2 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2004 Ja ostatnio śmigam na zaprzęgu jawa+velorex. Pewnie do ruska sie nie umywa bo waga inna i brak napędu do wózka ale jednak 27 KM robi swoje i jazda jest zajebista :D Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 Ja ostatnio śmigam na zaprzęgu jawa+velorex. Pewnie do ruska sie nie umywa bo waga inna i brak napędu do wózka ale jednak 27 KM robi swoje i jazda jest zajebista Miales ze tak sie wyraze wozek w standardzie czy jak to moja kumpela ladnie nazwala na doczepke?? ile kosztuje takie cos do jawy? (sorry za out of topic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 3 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2004 (sorry za out of topic) No co Ty??Przecież po to jest to forum by sobie pomagać i wyjaśniać :!: Tak więc pytaj ile wlezie :D Ja ostatnio śmigam na zaprzęgu jawa+velorex. Pewnie do ruska sie nie umywa bo waga inna i brak napędu do wózka ale jednak 27 KM robi swoje i jazda jest zajebista Ja wiem czy się nie umywa :?: Myślę, że też bardzo fajnie się jeździ. Wydaje mi się, że nie tyle gorzej co po prostu inaczej. No i w końcu masz zimowy sprzęt. Pamiętam jak w zeszłym roku pisałeś, że montujesz coś podobnego. Strasznie jestem ciekaw jak jeździ się Jawą z koszem. Kiedyś pojadę w góry moim MW to sobie pośmigamy. Pozdrawiam i czekam na jakieś Twoje zdjęcia z tą Jawą. Mogą być też Twoje akty :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 dzięki ci pipcyk. A moje zdanie co do rusków (k-750 to mój pierwszy) to niejest tak źle. Wszystko zależy od ilości włożonej pracy. Jeśli sie postarasz to efektem będzie twardy i ładny statek. Ruski mają to do siebie że są militarne i bez względu czy są odremontowane czy nie (mówie o standartach nie o przeróbkach np. choper) zawsze zwracają uwagę. Ja sie w nich zakochałem jak dokończe remont to napewno pokaże wam fotki. Aha mam jeszcze jedno pytanie. Mam zamiar czasem pośmigać solo i przydałaby mi sie boczna stopka a widziałem że dużo ludzi ma. Od czego pasują stopki boczne do rusków?? Czekam na odpowiedź pozdrawiam wszystkich narka 3majcie sie Ja swoją stopkę boczna sam robiłem, nie jest to takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 4 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2004 Pozdrawiam i czekam na jakieś Twoje zdjęcia z tą Jawą. Mogą być też Twoje akty No sorry ale na moje akty to chyba Cię nie stać... są baaardzo drogie i podlegają reglamentacji :D z uwagi na dużą ilość chętnych :lol: A zaprzęg w najbliższy weekend będzie rozkręcany bo idzie do lakiernika (szparunki dziś pocztą przyszły). Jakoś fabryczny wygląd 350TS wyjątkowo mi nie odpowiada, podobnie jak fabryczny wygląd kosza. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 8 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2004 Dobrze że się z rozkręcaniem sprzęta nie śpieszyłem. jazda w niedzielę była super zwłaszcza że postanowiłem zaprzęg trochę skatować na torze crossowym. Oczywiście na tych płaskich fragmentach. Raz nawet II bieg wrzuciłem :DMogę jeszcze powiedzieć że jazda po ulicy jest jak rosyjska ruletka: kosz jest zdecydowanie za lekki i na każdy prawym zakręcie idzie w górę. Niestety nikt nie chce za mną jeździć jako balast :DMam nadzieję że na najbliższej wspólnej imprezie fachowcy od zaprzęgów zrobią mi krótką szkołę jazdy bo na razie jest tragicznie... :cry: Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi