komalo Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Byłem. Klimaty ciekawe. Trochę nie w moim stylu ale zawsze miło poznać coś nowego. Przyjemna okolica. Rzeczywiście Hard Rockowo :clap: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 W imieniu organizatorów chciałem podziękować za liczne przybycie i wesołą zabawę. Strat większych nie zauważono (poza uszkodzonym na paradzie "ruskiem" :() i chyba wszyscy sie dobrze bawili. Z punktu widzenia organizatora impreza udana chociaz było jeszcze sporo niedociągnieć (które wyeliminujemy na następnej imprezce :clap: ). Według przybliżonych rachunków prezidenta Wsciekłego Łosia było około 500 osób (ale że on też się dobrze bawił osób mogło być od 200 do 1000 :wink: ). Ostatni z gości odjechał zdaje się dopiero w poniedziałek. Zdjecia niebawem pojawią się na stronie klubu (jak ktoś ma jakieś fajne fotki to może podesłać). Miło było poznać w realu "Go Naked" - zwłaszcza jurjuszi mnie zaskoczył :buttrock: Niestety z powodu licznych obowiazków :biggrin: nawet nie byłem na waszym koncercie a i pogadać sie nie udało (co być moze uda sie nadrobić ;) ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 19 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 (edytowane) Ja również dolączam się do podziękowań. :icon_razz: Pompex, co do strat, to słyszałem, ze te 3 zakopane na placu motocykle, też o własnych siłach nie odjechały :notworthy: (jakieś problemy z panewkami czy cóś...) ale może ktoś zdementuje ta plotkę... P.S. Kogo mam zabić za napieprzanie klapą od bagażnika w niedzielny poranek?? Edytowane 19 Maja 2008 przez roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Miło było poznać w realu "Go Naked" - zwłaszcza jurjuszi mnie zaskoczył :clap: I vice versa, co potwierdza konieczność spotkań forumowiczów w realu :biggrin: Ja również dolączam się do podziękowań. :biggrin: Pompex, co do strat, to słyszałem, ze te 3 zakopane na placu motocykle, też o własnych siłach nie odjechały :lalag: (jakieś problemy z panewkami czy cóś...) ale może ktoś zdementuje ta plotkę... P.S. Kogo mam zabić za napieprzanie klapą od bagażnika w niedzielny poranek??No ja też słyszałem, że krucho było przynajmniej z jednym z nich - panewki.A co do klapy, to właśnie jak nią napieprzałem (żartuję, właśnie bardzo cicho zamknąłem), to tak sobie myślę "kurna Roger, współczuję" hehe pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidu Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Pompex, co do strat, to słyszałem, ze te 3 zakopane na placu motocykle, też o własnych siłach nie odjechały :icon_mrgreen: (jakieś problemy z panewkami czy cóś...) ale może ktoś zdementuje ta plotkę... dwa wróciły busem , w tym drugim chyba coś z zaworem(ami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megamega Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 My ( ja i moj Pan) równiez byli i było całkiem sympatycznie - niestety wpadlismy w sobote tylko w srodku dnia i zwiewalismy do domku kolo 18:00 ale i tak warto było... pyszne jedzonko - zwłaszcza kaszaneczka :lalag: i czarna mniam mniam - tylko kapnełam bom kierowała ale...pychotka...nastepnym razem poleje sie wiecej, pozdro dla organizatorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dimitrus007 Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Impreza była zajeelegancka. Żarło i piło pierwsza klasa, ludzicha też przyjaźnie nastawione. Naprawdę fajnie było przyjechać i zagrać z Go Naked na HardCore Party. BTW po drodze na imprę zatankowałem paliwo na jakiejś malutkiej stacji (juri - może Ty pamiętasz jej nazwę i dokładne miejsce ?), paliwo było marne jak amerykańskie piwo. Dopiero wczoraj pozbyłem się problemów z pracującym silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 23 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Łeeeee no to nic dziwnego, żeśmy się nie spotkali bo my koło 17:00 zajechali :) pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Można obejżeć trochę fotek z imprezy na naszym sajcie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Nasz niezastąpiony łebmaster Roger zamieścił na STRONIE fotki ze zlotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 27 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Ho ho!!! Widzę, że z grajków zespół GoNaked! został wyróżniony :)))) hehe dzieki pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi