piotr8910 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 witam , powie mi ktoś czy można jeździć Aprilią RS50 na tylnim kole ??? ja próbuję ale mi za bardzo nie wychodzi , myśle że brakuje jej mocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcmerc Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 oczywiście że można na tylnym, przednim, nawet na zapasowym tylko po co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki900 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Można bardzo proszę FILMIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Na wszystkim się da. Przykład z naszego podwórka Pieniek na RS 50: http://www.vimeo.com/1568260 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Da sie da ja mam xp6 z tym samym silnikiem mimo podjechanego tłoka naje rade nogi na nóżki od pasazera i jedziemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Proponuję Nitro bigrazz.gif A może na początku niech spróbuję z nalepkami typu "sport", "tuning" itp? Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) Na wszystkim się da. zapraszam na przejazdzke moim GNem ;) probowalem ale mocy mam co najwyzej tyle zeby sie w miare zerwal ;p w sumie ta aprillia powinna miec dosyc mocy tylko trzeba wiedziec jak ja poderwac pozdro Edytowane 21 Listopada 2008 przez Kuklex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 zapraszam na przejazdzke moim GNem ;) probowalem ale mocy mam co najwyzej tyle zeby sie w miare zerwal ;p w sumie ta aprillia powinna miec dosyc mocy tylko trzeba wiedziec jak ja poderwac pozdro Ja mogę podjechać i położyć go na plecy jak chcesz :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 tylko po co a po co jezdzisz kawa en500 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remy Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 (edytowane) zapraszam na przejazdzke moim GNem ;) probowalem ale mocy mam co najwyzej tyle zeby sie w miare zerwal ;p w sumie ta aprillia powinna miec dosyc mocy tylko trzeba wiedziec jak ja poderwac pozdro GN'em na szczęście nigdy nie jeździłem więc nie wiem, ale podobno niemożliwe nie istnieje. Cygan jechał na kole GL'em, widziałem zdjęcia jakiegoś grubasa na HD no i oczywiścia Jason Pullen, który masakruje: http://img81.imageshack.us/my.php?image=dayintracy055as6.jpg. Edytowane 21 Listopada 2008 przez remy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuklex Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 GN'em na szczęście nigdy nie jeździłem więc nie wiem, ale podobno niemożliwe nie istnieje. Cygan jechał na kole GL'em, widziałem zdjęcia jakiegoś grubasa na HD no i oczywiścia Jason Pullen, który masakruje: http://img81.imageshack.us/my.php?image=dayintracy055as6.jpg. dobry gosciu ;) juz widzialem juz na youtube jak ktos jezdzil na kole ale ja sie juz przyzwyczailem ze moj to tylko srodek do przemieszczania sie z malymi predkosciami pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baba_zanetti Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 (edytowane) moj problem jest taki: jak jade na kole to zawsze ściąga mnie w prawo. Nie jest to kwestią nierówności drogi, to sprawdzone. (no chyba że droga jest pochyła w lewo to motocykl jedzie prosto). Nie jest to tez kwestią balansu ciałem (ciało staram sie ukłądać symetrycznie, ew większa masa po lewej stronie), to też już wykluczyłem. Wina musi być w motocyklu, ale tak: tylna felga prosta, oś tylnego koła i wahacza także. Nie jest to kwestia opony (przerzucone kilka sztuk- nowe/używane i za każdym razem to samo tylko z różną siłą. Naciąg łańcucha na 100% odpada- wszystkie możliwości testowane, lożyska w kole nowe. Wymniełem też wahacz, stary po pomiarze wygląda na krzywy, nowy (używany) nic nie zmienił choć tego tak naprawdę nie mierzyłem. (być może mam nie farta i zmieniłem krzywy na krzywy. To jest zagwozdka, co to może jeszcze być? (pomiaru ramy laserem na razie nie robiłem, przód jest prosty (sprawdzone). Edytowane 25 Listopada 2008 przez baba_zanetti Cytuj 8.96s 1/4mili GSX-R K1 1000 TURBO/NITROSPEEDBIKE.PL TURBO TAKŻE W TWOIM MOTOCYKLU!SERWIS MOTOCYKLI- WARSZAWA, HAMOWNIA - STROJENIEhttps://www.facebook.com/bados84/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil8423 Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 moj problem jest taki: jak jade na kole to zawsze ściąga mnie w prawo. Nie jest to kwestią nierówności drogi, to sprawdzone. (no chyba że droga jest pochyła w lewo to motocykl jedzie prosto). Nie jest to tez kwestią balansu ciałem (ciało staram sie ukłądać symetrycznie, ew większa masa po lewej stronie), to też już wykluczyłem. Wina musi być w motocyklu, ale tak: tylna felga prosta, oś tylnego koła i wahacza także. Nie jest to kwestia opony (przerzucone kilka sztuk- nowe/używane i za każdym razem to samo tylko z różną siłą. Naciąg łańcucha na 100% odpada- wszystkie możliwości testowane, lożyska w kole nowe. Wymniełem też wahacz, stary po pomiarze wygląda na krzywy, nowy (używany) nic nie zmienił choć tego tak naprawdę nie mierzyłem. (być może mam nie farta i zmieniłem krzywy na krzywy. To jest zagwozdka, co to może jeszcze być? (pomiaru ramy laserem na razie nie robiłem, przód jest prosty (sprawdzone). :crossy: jak widze to masz juz wprawe w jezdzie na kole a ja mam pytanie odnosnie tego mam honde 125 xl probowalem juz kilku trikow np. stane na motorze podczas szybkiej jazdy ,czy tez pojade klęczac na siedzeniu ale problem mam w postawieniu i przejechaniu choc pare metrow na tylnim kole raz probowal tego kumpel to (strzelił ze sprzegla ) ale przesadzil i potrzaskal troche moto . moje pyt to do ilu obrotow mam go wkrecic zeby go poderwac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baza Opublikowano 25 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Sądzę kamil8423 że to to już samo powinieneś wyczuć i nikt ci nie podpowie.Ja tam nie mam żadnych doświadczeń w jeździe na kole poważnymi motorami ale skoro jako 10letni bombel potrafiłem podrywać motorynke a kilka lat później wyrywałem i to dośc ostro simsona i MZ 150 to nikt mi nie powie że gienek nie wyjdzie na koło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HunterM Opublikowano 26 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2008 Sądzę kamil8423 że to to już samo powinieneś wyczuć i nikt ci nie podpowie.Ja tam nie mam żadnych doświadczeń w jeździe na kole poważnymi motorami ale skoro jako 10letni bombel potrafiłem podrywać motorynke a kilka lat później wyrywałem i to dośc ostro simsona i MZ 150 to nikt mi nie powie że gienek nie wyjdzie na koło. MZ TS 250 też dawałem na koło, do czasu zerwania kosza sprzęgła. :buttrock: Wszystko można, tylko po co? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi