pushek_CBR Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 jedziesz na 2 dochodzisz do momentu przed momenem gdzie jest dojebanie i wciskasz zawieche przednia i razem z nia wstajesz szapiac za kiere i odkrecajac gaz :biggrin:ucz sie lepiej z jedynki, opanujesz jedynke to wtedy bedziesz bawic sie dwojka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 akurat taks ie sklada, ze nie musza kiera szarpac bo moto dosyc mocno i bez problemow leci do gory czyli tak - lekko gaz a potem puszczam sprzeglo , moto leci na kolo i trzymam gaz tak, zeby nie opadalo kolo ? + korekta tylnim hamulcem Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gudaj Opublikowano 29 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) O ile dobrze wnioskuje to ty wchodzisz na koł strzelając ze sprzęgła, a qpa mówił tu o wchodzeniu silnikiem, a nie strzałem. Osobiście nie jestem specem jazdy na kole, bo sie troche boje, aczkolwiek jeździłem troche. Ja robie to narazie strzelając ze sprzęgła. Jade wolniótko, sprzęgło, wkręcam moto na obroty, puszczam sprzęgło i ogień. Edytowane 29 Czerwca 2006 przez Gudaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 simanko koledzy mam taką prośbą może udzielicie kilku wskazówek jak w miare bezpiecznie nauczyć się jazdy na kole .pozdro-nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirat! Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 simanko koledzy mam taką prośbą może udzielicie kilku wskazówek jak w miare bezpiecznie nauczyć się jazdy na kole .pozdro-nowy na scigaczu masz o tym artykul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 na scigaczu masz o tym artykulgdzie jest ten artykuł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonKa Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://www.scigacz.pl/Jazda,na,tylnym,kole,375.html Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://www.scigacz.pl/Jazda,na,tylnym,kole,375.html Pozdrawiamdzięki wielkie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) powiem tak, w ER pewnie podobnie jak w gsie, więc Ci masz: ruszasz sobie spokojnie, na półsprzęgle na 1ce rozpędzasz się do 40km/h potem obroty w górę(do przynajmniej 8-9) i strzał z klamki... dobrze nie byc pochylonym na kierownicę :icon_razz:.. jak jusz jedzisz to dla własnego zdrowia psychicznego- nie patrz na obrotomierz,bo dodam,ze 2jki nie wrzucisz :)... Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez awful Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yezoo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 bardzo fajny material, nie wiem czy byl ale skoro temat znow na wierzchu to Wheelie - how to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nemesis Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Potrzeba dużo chęci i wiary w siebie no i paliwa hehePozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemoo Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ja przesadziłem i już mi się odechciało(koszty)!! Pozdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 http://thesims2.pl/badboyz/gumy.php poczytaj i przeglądnij forum www.stuntpoland.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MotoPatryk Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 mi na kole sie odwidzialo jak sprubowalem moto mnie nakrul przejechalem ok 12m na brzuchu a jak wstałem i podnioslem koszulke to mialem kosc biodrowa na wieszch i 4km do domu ale cross czasem bywa nie do przewidzenia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parasol8 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 http://thesims2.pl/badboyz/gumy.php poczytaj i przeglądnij forum www.stuntpoland.com Fajny StundGuid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi