przemek96 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie ma za co ;) Heh we wrześniu może wpadnę z kolejnymi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Witam wszystkich. Po japońskiej przerwie wróciłem w old schoolowym stylu Buell X1 trafił do stajenki. ;-)Dłubanko rozpoczęte. To Bułka użytkownika bigtwin81 była. Edytowane 8 Września 2014 przez Dziadek XB Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Hahaha stara miłość nie rdzewieje! A pamiętam Twoje teksty przed zakupem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Witam :)Panie Mariuszu stokrotne dzięki za pomoc w tak bezsensownej sytuacji, byłem już świecie przekonany że sezon się już dla mnie zakończył w tak niefortunny sposób.A mianowicie w ubiegłą sobotę latając po okolicy uległ zniszczeniu pas napędowy mojej buły, I tak sobie myślę to Ci pech z niedzielnego wypadu nici, ale za tydzień się pojedzie.Dzwonie w poniedziałek to tu to tam i o pasie mogę zapomnieć tylko na zamówienie i długi czas oczekiwania :( czyli po sezonie dupa blada totalne rozczarowanie A tu nasza pomocna dłoń wychodzi na przeciw i oferuje zdemontowanie swojego prawie nowego pasa ze swojego moto i odsprzedanie w dobrej cenie, jakie było moje zdziwienie.A jaka radość dziś jak nowy pas założony i buła czeka na niedzielny wypad :) Jeszcze raz bardzo dziękuję i mam nadzieję że będę miał okazje się zrewanżować, niema to jak profesjonalne podejście do tematu :) Pozdrawiam Miras Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Wiadomo Mariusz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wesołych Świąt dla Wszystkich i każdego z osobna :) Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 O dziękówa, wzajemnie dla wszystkich piekarzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 z innej beczki... ktoś wie czy podnóżki kierowcy ( xb9r) można dopasować od innego moto? bo oryginalne kosztują jakieś kosmiczne pieniądze, a zamienniki tylko racingowe znalazłem za jeszcze lepszą cenę... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja nie pomogę niestety bo mam akcesoryjne sety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoBaS Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 (edytowane) WitamMam pytanie odnośnie dolotu go gaźnika. Kiedyś znalazłem Buella w necie i miał założony hypercharger ale poziomo ( ten czarny na zdjęciu) zleciłem takie coś ślusarzowi ale niestety w miejscu mocowanie do gaźnika zaczęło pękać, potem ślusarz przerobił mi mocowanie. Mocowanie nie było już tylko do gaźnika ale również do głowic. i to nic nie dało. po roku znowu pęka. Teraz mam pomysł aby to zrobić z kwasówki ale ten materiał jest cięższy od alu. Moje pytanie czy taka waga dolotu z kwasówki plus sam hypercharger pod wpływem ciężaru nie uszkodzi miejsca mocowanie do głowic ? Z góry piszę, że to taki układ hyperchargera podoba mi się i kwestia gustu to osobista sprawa. Edytowane 13 Stycznia 2015 przez BoBaS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 13 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 miałem kiedyś podobny problem w ironheadzie, u mnie pomogło elastyczne zamocowanie dolotu i samego hypera (całość stal)ktoś ma doświadczenie w oklejaniu ramy (xb) folią? bo szkoda mi lakierować a szara wyjątkowo mi się nie podoba i pomyślałem co by okleić czarną folią.... tylko nie wiem czy w ogóle się da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLNA Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 (edytowane) Witam wszystkich jestem nowy na forum, zakupiłem niedawno BUELL'a xb12s 2004r i potrzebuję pomocy co do doboru oleju silnikowego i do skrzyni. Wiem że 20W50 tylko mineral czy syntetyk, skrzynia taki jak bedę lał do silnika czy jakis 75w90 czy cos takiego. Proszę też o jakis dobry kontakt do kogos kto zajmuje się naprawami Bułek najlepiej okolice Warszawy. (pomijając Liberatora i inne drogie serwisy)Pozdrawiam. Edytowane 26 Stycznia 2015 przez MLNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Wiesz na jakim oleju przedtem jeździła Buła? Odnośnie serwisu to znam tylko jeden dobry :) dwagary.pl (ale musisz kawałek Polski przejechać...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLNA Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 (edytowane) W tym rzecz, że zgubiłem nr tel do poprzedniego wlasciciela, który sprzedał mi tą bułkę i juz sie nie dowiem na czym latał wczesniej. (na 100% mi powiedział ale skleroza mnie dopadła) Jeżeli latał na mineralu to słabo żebym załał teraz syntetyk?, chociaż w H-D powiedzieli mi żebym włał syntetyk odpalił (przepłukał) wylał i powtórnie zalał syntetyk. Czy tak można to nie wiem?! Powiedzmy że zaleję syntetykiem, ale co ze skrzynią, też synteze czy specjalny do przekaładni? Z góry dzięki za podpowiedźPozdrawiam. Edytowane 27 Stycznia 2015 przez MLNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Cóż - najrozsądniej by było zastosować minerał, choć i półsyntetyk nie powinien zrobić krzywdy. 20W50 Valvoline i do przodu.Do skrzyniosprzęgła - BelRay Sport i po kłopocie. Ewentualnie to samo co do silnika.A jaki teoretyczny przebieg motocykla?I co tam się popsuło skoro szukasz kogoś od napraw? Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi