siwydr Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 (edytowane) Wpadłbyś do Włocka, a nie biadolisz ;-)No będę musiał wpaść i myślę że przestawimy mu mapkę zapłonu na jakąś RACE-ingową bo śmigam na seryjnej :-) Edytowane 2 Maja 2013 przez siwydr Cytuj W uszach szum w oczach łzy na liczniku tylko 3 http://www.bikepics.com/members/siwydr/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjjTeam Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 " maarp " mam pytanko ;-) a mianowicie, ujezdzasz Bulka ???? jak tak, to czy moglbys mi opisac wady czy usterki jakie mekaja te Moto ??? bo od jakiegos czasu przymierzam sie do kupna XB 12 Lighting, a Speed Triplem i sam juz nie wiem co wybrac ;-) wiec moze jakos mnie uswiadomisz lub przekonasz ;-) bo artykuly chyba przeczytalem juz wszystkie ;-) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Posiadam 7 własnych Buelli i muszę stwierdzić że nie mają wad i mnie się w ogóle nie psują.Kupuj co Ci się bardziej podoba i nie słuchaj innych opinii! Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Mojego nie licz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjjTeam Opublikowano 6 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2013 ;-) i wszystko jasne ;-) Dzieki wielkie i niech MOC bedzie z Wami !!!!!!!!!!A tak na marginesie, jezeli jest ktos z okolic Poznania , kto dosiada Buella XB 12s, badz Speed Tripla i chcialby sie podzielic doswiadczeniami, z posiadania owego sprzeciku ;-) udostepni obejrzenie z bliska Te cuda, bede wdzieczny ;-) POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 Jak chcesz zobaczyć Buella lub Speed Triple'a - wpadnij do Włocka :-) Stoją obok siebie. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjjTeam Opublikowano 8 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2013 ;-) jak bedzie mi sie baaardzo nudzic to sie wybore ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beUwell Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 BjjTeam może tym Cie przekonam :)Już na ukończeniu ale jeszcze kilka modyfikacji przed nim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BjjTeam Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 o Kurka ;-) Miodzio !!!!!!! i wlasnie przez takie rzeczy tylko jest Bangladesz w głowie ;-) Pozazdroscic sprzecika !!! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 siemka. może pytanie banalne, ale wertuję forum i nie znalazłem odpowiedzi :/ jak się sprawdza stan oleju? z bagnetem wkręconym czy tylko włożonym?moto ma być w pionie czy na podnóżku? bo rozumiem że jak w każdym motocyklu z suchą michą silnik musi być dobrze zagrzany i chwilka odczekana? No i ile leje się oleju do sprzęgła? gdzieś znalazłem info że 1,4qts czyli coś koło 1,3L ?i jakby ktoś miał działający link do manuala to byłbym wdzięczny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 Bagnet wkręcony, na stopce, rozgrzany.Do skrzyni/sprzęgła wlewa się 1 kwartę. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 dzięki maarp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 http://www.gigaboogie.com/buell/manuals/Buell-Firebolt-Service-Manual.pdf do Firebolta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 no właśnie ten link nie chce mi się otworzyć. hmm pewnie coś z wtyczkami mam nie tak. coś pokombinuję . dziękować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słonik Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 witam wszystkich od niedawna jestem szczesliwym posiadaczem,buella nie posiadam za duzej wiedzy o nich wiec od czasu do czasu bede mial male pytanka :mellow: mianowicie kupilem xb9sx 2005 ma on 84km bynajmniej tak jest w dowodzie, powiedzcie mi czy jest mozliwosc zwiekszenia tej mocy i czy jest to wielki koszt :biggrin: . powymienialem wszystkie oleje, teraz chce kupic filtr powietrza ale za bardzo nie wiem jaki :dry: silniczek chodzi naprawde ladnie i ladnie pali wiec nie wiem czy jest sens przy niem grzebac. powiedzcie mi czy jest cos co powinienem zrobic/wymienic zaraz po kupnie. Z góry dzieki za odpowiedz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi