Dziadek XB Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) maarp podziel się jakie to łożyska ( typ i rozmiar ) - w Poznaniu jest firma http://www.albeco.com.pl/?i=magazyn do kół w ULY bez problemu. Do kół,wachacza ,rolki napinacza ,dostaniesz łożyska w każdym sklepie z łożyskami to są standardowe metryczne wymiary. :wink: Edytowane 18 Grudnia 2009 przez Dziadek XB Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 10 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Stary temat zginoł? Odświeżam! :crossy: :buttrock: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
data7 Opublikowano 11 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Old Buells never die! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Service manual (electrical manual) do Buell 1125 poszukiwany!!! Jeśli ktoś ma fajnie było by gdyby udostępnił (nawet odpłatnie w jakiś sposób, wydruk, pdf, ksero lub w jakiś inny). Przydała by się także servisówka do XB12X. Choć pewnie nie będzie odzewu... :icon_rolleyes: Edytowane 27 Lutego 2010 przez maarp Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziadek XB Opublikowano 3 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2010 Service manual (electrical manual) do Buell 1125 poszukiwany!!! Jeśli ktoś ma fajnie było by gdyby udostępnił (nawet odpłatnie w jakiś sposób, wydruk, pdf, ksero lub w jakiś inny). Przydała by się także servisówka do XB12X. Choć pewnie nie będzie odzewu... :icon_rolleyes: Jeszcze 1125R żeś kupił :eek: takiemu to dobrze :rolleyes: Cytuj ONLY THE BRAVE CONTROLS A BANDIT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 ...aaaa coś trzeba robić w życiu! Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Witam , niedawno stałem się użytkownikiem Buell XB12s z 2005 (ten co stał we wrocku u dealera HD). Maszynka niestety stoi bo brak pogody :( . Ale jest czas na wymianę świec i filtrów oraz oleju . Mam pytanie jak najłatwiej wyjąć świecę tą z lewej strony , jest ona pod rama z z góry bardzo mało miejsca . Odkręcić jakoś mi się udało ale zastanawiam się jak ją wkręcę :icon_eek: Pozdrawiam a i jeszcze jedno czy ktoś jest z łodzi lub okolic , można by się na rundkę umówić :P Edytowane 16 Marca 2010 przez Nicram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Grunt to odpowiednie narzędzia! Świeca tylnego cylindra wykręcana kluczem nasadowym (do świec) z góry, świecę przedniego cylindra jak nie kluczem do świec to da się to zrobić zwykłym kluczem płaskim od boku po odkręceniu oczywiście AirScoopa czyli wlotu powietrza. Odkręcanie i wkręcanie to jeszcze nic. Najbardziej mnie wpienia wymiana kabli zapłonowych. Hehe czyli nota bene zakupiłeś moto które Ci poleciłem (a nawet go nie widziałem). Wydawał się spoko - stosunek ceny do tego co reprezentował na zdjęciach. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 17 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Grunt to odpowiednie narzędzia! Świeca tylnego cylindra wykręcana kluczem nasadowym (do świec) z góry, świecę przedniego cylindra jak nie kluczem do świec to da się to zrobić zwykłym kluczem płaskim od boku po odkręceniu oczywiście AirScoopa czyli wlotu powietrza. Odkręcanie i wkręcanie to jeszcze nic. Najbardziej mnie wpienia wymiana kabli zapłonowych. Hehe czyli nota bene zakupiłeś moto które Ci poleciłem (a nawet go nie widziałem). Wydawał się spoko - stosunek ceny do tego co reprezentował na zdjęciach. generalnie piękny wydech :icon_twisted: głośny. Motor serwisowany w HD właściciel sprowadził do ze Szwajcarii, zrobił nim 12 000 i mi sprzedał. Więc serwis na bieżąco. Dziś udało mi się zmienić olej i świece wszystko pali na dotyk , tylko ta pogoda :icon_evil: czekam na weekend ma być ładnie ale jak to będzie to zobaczymy . Trza by przetestować maszynę tym bardziej że wcześniej jeździłem GSXR 1000 to zupełnie inna bajka. Ale mam kolegę do jazdy ma MT-01 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicram Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 a to moja buła :crossy: http://www.scigacz.pl/rider/46691/foto/album/2303/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam,jestem od niedawna właścicielem poczciwego buell-a:] xb12s ,mam mały problem,a generalnie gdy go odpalam strzela mi w wydech i w filtr,chodzi nierówno,kaszle ,prycha,tak jak by mu jeden cylinder niedomagał, sprawdzałem go ecmSpy ,pokazało mi dwa błędy ,jeden to active muffler control (i tu chciałbym zaznaczyć że mam sportowy tłumik sebring) więc poprzez ten program wyłączyłem to,a drugi błąd to numer 11,TPS,short to ground ,dodam jeszcze że ostatnio miałem ten problem i na jakiś czas zniknął,dziś odpalam i znów to samo,(mam nowe świece)pozdrawiam Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 25 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Pawle :-) Jakieś zwarcie się robi... Albo coś nie łączy. Sprawdź wszelkie połączenia np kostkę przepustnicy. Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mch Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam wszystkich! wlasnie zakupilem moj pierwszy moto i jest to City XB9SX. sezon rozpoczety wiec moze jest ktos kto smiga juz po wawie? :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Starky śmiga :-) i zagląda tu na forum... Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muz Opublikowano 26 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2010 Witam nowych bułkowiczów :icon_biggrin: I od razu pytanko: może ktoś się orientuje, czy regulator napięcia będzie pasował od sporciaka? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi