przemek96 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Czekamy aż potanieją i maarp ogarnie serwisówkę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słonik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam, mam pewnien problem z moją XB9 mianowicie ostatnio podchodzę żeby ją odpalić wszystko normalnie kontrolka check engine normalnie zgasła ja do rozruchu a tu lekkie krecenie i nagle charakterystycznie zachrupotało :huh: na moje ślepe oko :biggrin: to może być rozrusznik ale chciałbym właśnie usłyszec waszej opinii co to i co z tym zrobic :biggrin: a i zrobiłem filmik tego zeby wam pokazac ale nie da rady go wrzucić :angry: z góry wielkie dzieki z pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Aku podładuj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOGEZ Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam wszystkich szanownych posiadaczy bulek//Bylbym wdzieczny jakby ktos mogl podpowiedziec mi jaka najszersza opone moge wstawic do xb12Scg? Na jednym z zachodnich forach ktos napisal ze jezdzil na 200 ale nie okreslil jaka wysokosc (55 czy 50??) Togez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jeśli na 50 wejdzie to próbuj ale tam jest mało miejsca... ja mam 190/50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nairolf Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Witam wszystkich mam problem kupiłem blasta 2002 przebieg 1800 mil wiedziałem że nie zapala .Myślałem że może gaźnik lub akumulator,ale wygląda na to że z paliwem nie ma problemu aku też podpoiłem dobry i okazało się brak iskry na świecy .Może jakieś sugestie? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buellxb Opublikowano 9 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 po kolei... najpierw sprawdż świecę potem przewód, potem cewkę zapłonową, potem kable i elektryke. myślę że strzelanie na ślepo jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nairolf Opublikowano 10 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzięki myślałem że mają jakąś częstą awarie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jjacks Opublikowano 15 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Hej, oglądałem dziś XB9SX z 2008 i zobaczyłem wyciek oleju z tej dziwnej rurki http://1drv.ms/1jvnRo3 Ona jest przykręcona do ramy - czyżby połączenie miski olejowej z wahaczem czyli zbiornikiem oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Hmmm ja w 12 nie mam takiej rurki ... trzeba by prześledzić gdzie idzie . Kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Witam wszystkich forumowiczów :) Jestem nowicjuszem w temacie Buell ale śmigałem ostatnie parę latek ( Ducati Monster które właśnie sprzedałem)Mam zamiar nabyć XB9SX z 2006r (mam upatrzone moto)I z tym wiąże się moje pytanie - na co zwracać szczególna uwagę przy oględzinach moto ?? Pozdrawiam Miras Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Kurcze sam nie wiem ... Żeby rama nie była wgięta ? Żeby wycieków większych nie było ? Tak to pewni jak w każdym innym moto ... maarp pewnie wiedziałby lepiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dziękuję za odpowiedz :)Rama, wycieki, główka ramy, tarcze itp to wiadomo ale byłem ciekaw czy jest coś szczególnego na co zwracać uwagę przy Buell Spróbuje twojej rady :) Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maarp Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Hohoho! To jednak jeszcze ktoś się interesuje Buellami w Polsce. Myślałem że już tacy wyginęli ;-)Przemek! Wpadaj na browara, bo ten od Ciebie jeszcze stoi u mnie w warsztacie. Miło mi było że tak znienacka wpadłeś! Dzięki! Cytuj http://www.dwagary.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.i.S Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 No i w końcu wszystko dogadane i jutro jadę nabyć XB9SX, jak się okazało to od forumowicza dewille.Oczywiście nie omieszkam zdać relacji z pierwszych wrażeń :)Pozdrowionka :) Cytuj BueIIKochaj albo rzuć !!! www.facebook.com/miras.mis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi