MoskiT Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) WitamZastanawiam sie nad kupnem ale pomyślałem ze może tak będzie taniej Wiec jest na sprzedasz HONDA CBR 125R 2005 rok za 3 900,00 zł Stan jest bd tylko nie ma w nim cylindra i tłoka No i chciałem sie dowiedzieć jaka cena tych części Pewno wyjdzie jakieś 1300zl(cylinder zestaw) + mechanik 200zł (w tym regulacja i wymiana płynów)no i wychodzi cena 5400zł No a za te pieniądze wychodzi CBR 125 ale rok 2004 i przejechane 12000km No i nie wiem co robić lepiej chyba wziąć ten za 3 900 i władować w niego 1500 złi przynajmniej będę jeździł na nowym prawie napędzie no i mechanik mi wszytko już zrobi kolo niego w cenie No i mam taki dylemat co brać ? http://moto.allegro.pl/item339413082__hond...r_2005rok_.htmlhttp://moto.allegro.pl/item337790182_honda_cbr_125.html inne?? co? proszę o pomoc no i jak by ktoś wiedział jakie dokładne ceny części Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez MoskiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kup sobie coś szybszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 (edytowane) a skad wiesz np ze w tej cbr co brakuje cylndra jest na chodzie sprzeglo, skrzynia, zaplon?? ja bym sobie te motocykle odpuscil i kupil jakiegos 2t w 125 Edytowane 1 Kwietnia 2008 przez pikus91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowytzrdt Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kupuj tego 2005 rok kozackie malowanie respola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 kup sobie coś szybszego... Piekarza a Ty dlaczego cos szybszego sobie nie kupisz? Bardzo dobrze, ze chlopak podchodzi z glowa do sprawy progresywnie zaczyna przygode z motoryzacja, z pewnascia na dobre mu to wyjdzie i pozna przy okazji wiele motorkow w swoim zyciu... wracajac do tematu, kupilbym rok starsza kompletna... pozdrawiam Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandek cbr f1 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 ja bym ci proponował kupic cos szybszego , dozbieraj troche kasy np. 7 tysi i juz masz honde cbr f2 a jak sie obawiasz takiej pojemnosci to zx4r (400cm3)125 -ką posmigasz miesiąc ijuz bedziesz chciał cos szybszego i mocniejszegopozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 nie gadaj glupot bo 25-33 hp w 125 2t starczy mu na sezon naprawde:) a samochody zwinnie juz mozna wyprzedzac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 jeśli wiek ma odpowiedni w profilu to to chyba tłumaczy dlaczego chce 125 a nie 600 albo np litra . i bardzo dobrze że są jeszcze ludzie którzy tak myślą a nie siadają od razu na R1 bo 100 koni to dla nich za mało generalnie ja wziąłbym to co jest w lepszym stanie bo każdy rozwiązanie ma zalety jak i wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LORD VADER Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) 1. Nie bierz nigdy sprzęta który nie pali.2. Kup 4T , będziesz pozytywnie zaskoczony przebiegiem momentu obrotowego.Tak 250-400cm33. Temat do działu 'co kupić' PS.Może troche przegne.Kup np. to: http://allegro.pl/item335825201_jedyna_tak...00_zareje_.html .Jak takiego opanujesz to ci na 2-3 sezony starczy.Za to odwdzieczy sie bardzo elastycznym silnikiem i przypuszczam ze wtedy zrozumiesz ze nie musisz krecic sprzeta na maxa coby miec radoche z jazdy.To jest tak jak przesiasc sie z kaszla do merca. Jak wiesz że mozesz odkręcic i masz czym to jestes mniej zestresowany :biggrin: Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez janosikkk Cytuj Kochany pamiętniczku , właśnie spadł śnieg . I dlatego postanowiłem sobie kupić nowy motocykl :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 (edytowane) Panowie jest taka sprawa chce kupić CBR 125 4T 2T wypada w ogóle z gry Rs 125 ma ze 35 km CBR 125 ma 15 km ale 4T będzie jeździł 2 razy dużej niż 2T i te odgłosy :lalag: Po prostu chce 4T 125-tke potem jak zrobię prawko na motor zamierzam kupić R1 :bigrazz: (ale możliwe ze przed tym kupie R6)Wiem może jestem po**bany ale nie będę wydal kasy i dokładał co chwile na motor wole kupić dobry(nowy) i mieć na długi czas spokój Na motor mam 7 tys max bo pojeżdżę tym max 3 lata Nie lubię kupować motorów które maja przejechane tzn silnik który już długi czas pracowałi dlatego chce kupić bez cylindra bo założę sobie nowy, tak czy siak bym nowy założyłbo wiem jak ludzie katują sprzęty, mi cbr jest do normalnej jazdy nie na v-max i max obr ^^ Cytat pikusia a skad wiesz np ze w tej cbr co brakuje cylndra jest na chodzie sprzeglo, skrzynia, zaplon?? hmm pisałem do gościa i powiedział ze wszystko chodzi dobrzeA skąd wiesz ze w tej kompletnej chodzi wszystko tak dobrze ;) widziałem motory co niby są full wypas ale tak wykatowane i wszystko chodzi jak by nie mogło http://allegro.pl/item335825201_jedyna_tak...00_zareje_.htmlTen motor w ogóle mi sie nie podoba. Nie kupuje motoru do szybkiej jazdy tylko żeby bez problemu jechał te 80-100 jak na razie :biggrin: reszta w Polsce na tych drogach to mało można pojeździć szybciej A propos zna ktoś ceny tego cylindra do cbr 125? jakieś namiary? Edytowane 2 Kwietnia 2008 przez MoskiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Piekarza a Ty dlaczego cos szybszego sobie nie kupisz? W przyszłym sezonie kupie... Bardzo dobrze, ze chlopak podchodzi z glowa do sprawy progresywnie zaczyna przygode z motoryzacja, z pewnascia na dobre mu to wyjdzie i pozna przy okazji wiele motorkow w swoim zyciu... Nie namawiam Kolegi na 600setke tylko myśle, że jakaś 250tka jest niezłym rozwiązaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 a jak ma legalnie jeździć na 250 , 400 , 600 , litrze czy moze szajabusie ???? bo z tego co pisze wynika ma taki wiek jak w profilu nie znam się na malowaniach 125 cebry ale ta niebieska to CHYBA nie jest org malowanie ???????ja bym spróbował potargować tego repsola (może coś jeszcze da się urwać ) i samemu to zrobić . wiesz co masz . wiesz że to jest nowe . a jeśli podjął byś się sam wszystko składać to dodatkowo zyskasz bezcenną rzecz - doświadczenie i wiedze a tego nigdy za dużo i jeszcze raz wielki szacun za w sumie normalność ale jak widać na kilku przykładach z tego tematu nie jest to popularne czyli za myślenie a nie siadanie od razu na 150 albo więcej koni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Jednak kupuje nową Yamaha'e YZF-R125 tylko ze jeszcze jej w Polsce nie ma ale jak będzie to już moja:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoskiT Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 hmm co brać Yamaha YZF-R125Kawasaki Ninja 250R bo cena ta sama prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi