letek Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 witam. mam mały problem, nie wiem jaki luz ustawić w k750 za dolotowym i wydechowym, nie chcę robić tego na wyczucie, może ktoś wie. proszę o pomoc. pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja tam daje 0,1 na ssący i 0,1 na wydech. Niektórzy fanatycy dają 0,07 na ssący i 0,1 na wydech, Pan Dmowski też coś w podobie przekazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Ja tam daje 0,1 na ssący i 0,1 na wydech. Niektórzy fanatycy dają 0,07 na ssący i 0,1 na wydech, Pan Dmowski też coś w podobie przekazuje.Nie wiem skąd Dmowski wytrzasnął 0,07 mm na ssącym. W oryginalnym maualu po rosyjsku przewidziano po 0,1 mm luzu na obu zaworach przy zimnym silniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Nie wiem skąd Dmowski wytrzasnął 0,07 mm na ssącym. W oryginalnym maualu po rosyjsku przewidziano po 0,1 mm luzu na obu zaworach przy zimnym silniku.Tak sie ustawia bodajże w Dnieprze............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Tak sie ustawia bodajże w Dnieprze............-Dolnozaworowym . Niby coś pokombinowali z czasami rozrządu zyskując dodatkowe 2 kucyki chyba zmieniając też gaźniki i możliwe że zapłon już na odśrodkowy ale nie łudziłbym się przy ich wykonaniu krzywek i zużyciu części ,że to coś da. Jedna dycha na regulacji i założony przez letek temat wart tej właśnie wrtości ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letek Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 dziękuję wszystkim za pomoc, ustawiam więc 0,1 na sącym i wydechowym. do zobaczenia na drodze. pozdr Cytuj owca-czarna.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 na wydech daj więcej , co najmniej 0,15lepiej niech puka niż sie wypala gniazdoczasami jak sie nagrzeje naprawde zajebiscie na 0,1 , nie domyka zaworów i chodzi jak stary złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 na wydech daj więcej , co najmniej 0,15lepiej niech puka niż sie wypala gniazdoczasami jak sie nagrzeje naprawde zajebiscie na 0,1 , nie domyka zaworów i chodzi jak stary złom.No właśnie . A przecież to współczesna żyleta ;] Czy domyka czy nie chyba nie jest trudno stwierdzić? ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi