kornol Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ee tam, może coś z francuską miłością masz dużo wspólnego skoro tak łapiesz te francuskie zwyczaje :icon_mrgreen: ale o tym kolanie to pierwsze słysze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ... Chyba za bardzo jestem do przodu?Po prostu w szkole jazdy nauczyli cię .... po francusku :icon_mrgreen: .pzdrPS. czytałem, że w niemczurni odchylają lewe kolano jako pozdrowienie przy mijaniu. Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ee tam, może coś z francuską miłością masz dużo wspólnego skoro tak łapiesz te francuskie zwyczaje :smile: ale o tym kolanie to pierwsze słysze. Kuzyn bedzie u mnie w sobote (29.03) to wypytam Go "jak machac konczynami". Pewnie z czasem sie to rozpowszechni. Pozdro :bigrazz: :icon_mrgreen: PS. czytałem, że w niemczurni odchylają lewe kolano jako pozdrowienie przy mijaniu. W niemczurni przy mijaniu-tak jak wszedzie- lewa reka, a przy wyprzedzaniu- :biggrin: jezeli auto cie przepusci-to prawe kolano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A ja tam stosuję, jeśli jadę "normalnie" ręka do góry lub w dół, czasami kierunki a co do puszek albo podniesiona dłoń albo fuck - tylko to zrozumieją... Lub ta druga opcja, żadnych podziękowań bo jest za szybko... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Po prostu w szkole jazdy nauczyli cię .... po francusku :icon_mrgreen: .pzdrPS. czytałem, że w niemczurni odchylają lewe kolano jako pozdrowienie przy mijaniu.Widocznie mam prawdziwych facetów w tej szkole!!!!! :biggrin: ps. od kiedy masz vulkana?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 ps. od kiedy masz vulkana?pozdroOd wiosny 2006. Bardzo go lubię :icon_mrgreen:.pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Od wiosny 2006. Bardzo go lubię :icon_mrgreen:.pzdrA on lubi ciebie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A on lubi ciebie??Do tej pory nic złego mi nie zrobił, wiele wybacza a więc chyba lubi :icon_mrgreen: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Standardowo ręczka :icon_mrgreen: ewentualnie staję na stopkach + rączka :bigrazz: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Do tej pory nic złego mi nie zrobił, wiele wybacza a więc chyba lubi :clap: .pzdrTego czy mnie będzie wybaczał -najbardziej się boję :( Więc na razie go oswajam.. i patrze mu w oczy ..mam nadzieję ,że nigdy mnie nie zrzuci :( pzdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) Słyszałam o odgiętym kolanie , rozdawanie ukłonów to chyba nie bardzo... gdy puszcza mnie ktos jadacy z naprzeciwka gdy skrecam w lewo to kiwam glowa bo rece sa mi wtedy niezbednie potrzebne na kierownicy gdy ktos zrobi mi marginesik zebym przejechal to albo raczka albo kierunki w zaleznosci od predkosci :wink: o kolanie dowiedzialem sie dzisiaj z tego posta wiec nie sadze zeby duzo osob odebralo to jako podziekowanie... Edytowane 27 Marca 2008 przez zielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 gdy puszcza mnie ktos jadacy z naprzeciwka gdy skrecam w lewo to kiwam glowa bo rece sa mi wtedy niezbednie potrzebne na kierownicy gdy ktos zrobi mi marginesik zebym przejechal to albo raczka albo kierunki w zaleznosci od predkosci :wink: o kolanie dowiedzialem sie dzisiaj z tego posta wiec nie sadze zeby duzo osob odebralo to jako podziekowanie...To prawda-tylko we Francji widzialem pozdrawianie kolanem. Zreszta podnoszenie reki w gescie pozdrowienia popularne jest tylko w Polsce, inni wola kiwnac glowa-co jest duzo bezpieczniejsze, szczegolnie przy wiekszych predkosciach...Co do uprzejmosci-glownie kierunki, awaryjne, czasem reka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazimotor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 moze jestem zasciankowy, ale to kolano mnie tez nie przekonuje. Jak tylko moge sobie pozwolic na puszczenie kierownicy to lewa reka w gore, jak nie to ewentualnie energiczniejsze machniecie kaskiem, ale nie wiem czy to jest zauwazane. Przy mniejszych predkosciach ( wolniutenkie przepychanie w ciasnm korku ) albo przy dziekowaniu/pozdrawianiu kogos z naprzeciwka, to tylko unosze palce znad klamek nie ruszajac samej dloni z kierownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artemor Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Jak wolno jade to raczka w gore i kiwam glowa a jak szybko to kierunki lewo,prawo i tak pare razy :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erolek Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Na Zielonej Wyspie - z reguly lewa reka, ale raczej w bok, niz do gory. Lepiej widoczne dla tych z tylu. A jak ktos z naprzeciwka, to kiwniecie lepetyna. O machaniu kolanami - nie slyszalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi