mick Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Siema, Druga runda MotoGP, Grand Prix Hiszpanii już w ten weekend. Zapowiedź, wypowiedzi oraz godziny relacji na Eurosport i Eurosport 2 znajdziecie tutaj: http://www.scigacz.pl/Grand,Prix,Hiszpanii...wiedz,5056.html A jakie typy? Prognozy? Może ktoś się w tym roku wybiera? Opowiadać! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A jakie typy? po tym co widziałem w Katarze to jakbym miał stawiać dziengi to tylko na Stonera, aczkolwiek na pewno Lorenzo zesra się a nie da się, no ale to może zakończyć się figurą - na pewno będzie ciekawie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcello Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Tez czuje ze kurduple z Hiszpanii - Lorenzo & Pedrosa - beda walczyc do updadlego, ale wbrew wszystkiemu, tradycyjnie, zawsze i do konca - mojego lub Jego - obstawiam numer 46 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Tez czuje ze kurduple z Hiszpanii - Lorenzo & Pedrosa - beda walczyc do updadlego, ale wbrew wszystkiemu, tradycyjnie, zawsze i do konca - mojego lub Jego - obstawiam numer 46 :icon_mrgreen:Kurduple, ale jakie szybkie i zawzięte!!! Może byś ciekawiej niż poprzednio. Tylko szkoda, że Rossi jakoś odstaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 No dobra to jednak postawię na Lorenzo :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mick Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Relacja minuta po minucie, wyniki i wypowiedzi czołówki po dzisiejszych kwalifikacjach już na: http://www.scigacz.pl/GP,Hiszpanii,kwalifi...iedzi,5136.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No to Stoner pokazał jakim jest mocarzem na zakrętach :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) A ja czekam na te wypowiedzi naszych forumowych ducatistów jak to ducati wszystkim dupę kroi, i że Stoner taki chojrak. A co pisałem po katarze? Że to nie motocykl, tylko jeździec, a jeżeli motocykl to Yamaha i Honda. I póki co mam rację... No forza italia, słucham, jakie to włoskie motorki da best są..... ;) zwłaszcza w perspektywie wyników tego wyścigu.. druga dziesiątka... nooo, ale sukces włoskich maszyn..... Edytowane 31 Marca 2008 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Uuuuu... bedzie dym.... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 1. 2 Dani Pedrosa Repsol Honda Team Honda (M) 45'35.121 2. 46 Valentino Rossi Fiat Yamaha Team (B) Yamaha (B) 45'38.004 +2.883 3. 48 Jorge Lorenzo Fiat Yamaha Team (M) Yamaha (M) 45'39.460 +4.339 4. 69 Nicky Hayden Repsol Honda Team Honda (M) 45'45.263 +10.142 5. 65 Loris Capirossi Rizla Suzuki MotoGP Suzuki (B) 46'02.645 +27.524 6. 52 James Toseland Yamaha Tech3 Yamaha (M) 46'02.929 +27.808 7. 21 John Hopkins Kawasaki Racing Team Kawasaki (B) 46'03.417 +28.296 8. 4 Andrea Dovizioso JiR Team Scot Honda (M) 46'03.570 +28.449 9. 56 Shinya Nakano San Carlo Honda Gresini Honda (B) 46'07.690 +32.569 10. 71 Chris Vermeulen Rizla Suzuki MotoGP Suzuki (B) 46'10.212 +35.091 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 A co pisałem po katarze? Że to nie motocykl, tylko jeździec, a jeżeli motocykl to Yamaha i Honda. I póki co mam rację...wieszczem zostań :) :wink: z pięciu marek - obstawić dwie - normalnie w szoku jestem :smile: słucham, jakie to włoskie motorki da best są..... :bigrazz: zwłaszcza w perspektywie wyników tego wyścigu.. druga dziesiątka... nooo, ale sukces włoskich maszyn.....w zasadzie TYLKO w perspektywie tego wyścigu. :bigrazz: z drugiej strony wolałbyś dominację jednej marki? i aby wiało nuda? - coś mi tu jedzie trolowaniem.poza tym zawsze zastanawia mnie sens takich wypowiedzi, jak powyżej, wydawało by się dorosłego człowieka.komus sie powineła noga (Stoner),a ktoś inny (Pedrosa) dojechał pierwszy i o czym to świadczy? że Dukaty są be?wg. mnie dość infantylne stwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 (edytowane) Nooo, aleś mi dowalił. Fakt, zapomniałem dodać, że mój (w sumie humorystyczny) post tyczył sytuacji innego wątku:http://forum.motocyklistow.pl/GP-Qataru-t92938.html Co do perspektywy TYLKO jednego wyścigu - dobra, na przyszłych wyścigach oprzeć sie nie możemy, więc spójrzmy na przeszłe, np zeszły sezon (nota bene chyba najlepszy dla Ducati w Gp póki co) i gdyby nie Stoner to by Ducati nie było..... A nie chodzi mi o bycie wieszczem, tylko o to by INFANTYLNIE (jak to określasz) nie stawać za jedną marką (Ducati) która choć dobra, to w GP jeszcze wiele nie ugrała. Co innego Superbiki - tutaj nie ma kwestii. Nigdzie nie pisałem, że Dukaty są be - tylko że nie są takie "ach-och" jak to niektórzy chcą... Tak więc uważne czytanie tekstu się kłania.... Edytowane 31 Marca 2008 przez Buber Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 No i król hiszpanii wręczający puchary, a u nas dla pzmotu za głośno jest na torze :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joniec Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Ja bym w tym sezonie stawiał na Lorenzo. Jeśli nie zdobędzie Mistrzostwa to napewno będzie w czołówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raq Opublikowano 31 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2008 Nooo, aleś mi dowalił. Fakt, zapomniałem dodać, że mój (w sumie humorystyczny) post tyczył sytuacji innego wątku:http://forum.motocyklistow.pl/GP-Qataru-t92938.html Co do perspektywy TYLKO jednego wyścigu - dobra, na przyszłych wyścigach oprzeć sie nie możemy, więc spójrzmy na przeszłe, np zeszły sezon (nota bene chyba najlepszy dla Ducati w Gp póki co) i gdyby nie Stoner to by Ducati nie było..... A nie chodzi mi o bycie wieszczem, tylko o to by INFANTYLNIE (jak to określasz) nie stawać za jedną marką (Ducati) która choć dobra, to w GP jeszcze wiele nie ugrała. Co innego Superbiki - tutaj nie ma kwestii. Nigdzie nie pisałem, że Dukaty są be - tylko że nie są takie "ach-och" jak to niektórzy chcą... Tak więc uważne czytanie tekstu się kłania....żadne "dowalanie" - nie było moim celem :wink:lecz, jak w przytoczonym wątku - do którego się jak piszesz odniosłeś - koledzy oglądali rożne wyścigi - tak ja chyba widzę inny post na forum ;)czy to nie Ty pisałeś - że jak motocykle to tylko Honda i yamaha? czy nie w Twoim poście widzę ironię dotyczącą "włoszczyzny"? dodatkowo piszesz, że gdyby nie Stoner - to Ducati by nie było. w jakim sensie? reasumując - jednak zacząłeś "pić" do motocykli. a z takim stwierdzeniem - cóż trudno mi się zgodzić. kwestia, że ktoś nie do końca potrafi ogarnąć motocykl na którym jedzie - nie stanowi o tym, że sprzęt jest kiepski. nie obraz sie - bo to nie jest moim celem, ale takie rozumowanie nosi dla mnie znamiona braku doświadczenia. takie w skrócie - kupowanie litra jak się sportowej 250-ki nie ogarnia :P - co z innej strony niestety częste jest... i nie piszę tu o dokładnie Twoich umiejętnościach, bo ich po prostu nie znam - tylko o sposobie myślenia. z innej beczki - pomimo wszystko cieszy mnie taki, a nie inny przebieg wyścigu w Jerez. mam nadzieję, że to zmobilizuje młodego Kangoo'ra. a chyba przede wszystkim zależy nam na dobrym widowisku :lapad: PS.a, niestety dla nas każdy sprzęt ma wady czy ograniczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi