Jeżyk Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam ! Przeszukiwałem forum w celu znalezienia tematu o butach na klasyczne moto, niestety znajdowałem opinie tylko na temat bucików do scigaczy i enduro , wiec moze tutaj podzielicie się swoimi spostrzeżeniami na temat tej częsci ubioru .W jakich jezdzicie latem ?W jakich wiosną i jesienią ?Jakie wybieracie na krótkie trasy a jakie na dalsze przeloty ?Czy skórzane , czy z innych materiałów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bercik Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Witam ! Przeszukiwałem forum w celu znalezienia tematu o butach na klasyczne moto, niestety znajdowałem opinie tylko na temat bucików do scigaczy i enduro , wiec moze tutaj podzielicie się swoimi spostrzeżeniami na temat tej częsci ubioru .W jakich jezdzicie latem ?W jakich wiosną i jesienią ?Jakie wybieracie na krótkie trasy a jakie na dalsze przeloty ?Czy skórzane , czy z innych materiałów ? GLANY, zwykłe glany.Zima, jesień, wiosna, lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Hehe też zastanawiałem się aby założyć temat o tematyce butów klasycznych na cruisera/choppera, na forum w kilku tematach to sie pojawiało, ogólnie to zdania są podzielone (przynajmniej z tego co wyczytałem) jakie są najlepsze a przypuszczam że odpowiedzi jednoznacznej nie uzyskasz bo każdy lubi co innego.Część ludzi używa glanów są podobno dobre w normalne dni ale podczas deszczu juz nie jest tak kolorowo, kowbojki jednym pasują a innym nie bardzo jedno jest pewne w tej kwestii te krótkie kowbojki na motocykl sie nie nadają. Ja zastanawiam się nad zakupem w taborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Jeżyk... nie wiem czy zwrociles uwage ale ja jezdze w kawaleryjkach...Te co mam sa hiszoanskie za kupe kasy... ale bardzo podobne robi Tarbor za jakies 350zl.Sa bardzo dobre na dystansje male i srednie... w chlodniejsze dni to niestety stopy marznawiec trzeba wkladac podwojna skarpete i wkladke do budow (taka z aluminium) ale to ograniczamiejsce w bucie wiec trzeba dobrze przemyslec sprawe...Gdybym dzisiaj mial kupowac to wybralbym typowo turystyczne buty rozpinane na suwak z bokuz odpowiednim wykonczeniem w srodku i wzmocnieniami na palcach oraz w miejscu gdzie machaszdzwignia zmiany biegow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Klapki , w chłodniejszy dni sandały + skarpetki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldas7 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Widziałem na zlocie chyba w Opalenicy gościa na Honda Shadow w sandałach mój syn lat 12 kładł się się ze smiechu. :icon_eek: Ja zdecydowanie preferuje buty stosunkowo wysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Widziałem na zlocie chyba w Opalenicy gościa na Honda Shadow w sandałach mój syn lat 12 kładł się się ze smiechu. :icon_eek: Ja zdecydowanie preferuje buty stosunkowo wysokie. To na pewno musiał byc RAFAL :icon_mrgreen::):flesje: A tak na serio....to oczekuje konkretnych porad i spostrzeżeń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 W sandałach i klapkach niewygodnie zmienia się biegi :crossy: Ja jezdze w butach motocyklowych - turystycznych. Na dłuższe trasy to dla mnie jedyna opcja. Na krótkie wyjazdy i zloty smigam czasem w kowbojkach ale w czasie deszczu i niskich temmeratur słabo się sprawdzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 W sandałach i klapkach niewygodnie zmienia się biegi :D Ja jezdze w butach motocyklowych - turystycznych. Na dłuższe trasy to dla mnie jedyna opcja. Na krótkie wyjazdy i zloty smigam czasem w kowbojkach ale w czasie deszczu i niskich temmeratur słabo się sprawdzają. A jakie to są buciki turystyczne ?Jaka firma ?Czy dobrze sie w nich chodzi?Z czego są zrobione ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Coś podobnego dotych butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalina75 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Witam ! Przeszukiwałem forum w celu znalezienia tematu o butach na klasyczne moto, niestety znajdowałem opinie tylko na temat bucików do scigaczy i enduro , wiec moze tutaj podzielicie się swoimi spostrzeżeniami na temat tej częsci ubioru .W jakich jezdzicie latem ?W jakich wiosną i jesienią ?Jakie wybieracie na krótkie trasy a jakie na dalsze przeloty ?Czy skórzane , czy z innych materiałów ? Higway buty chopper, cena coś koło 300 PLN. Są super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Higway buty chopper, cena coś koło 300 PLN. Są super Masz namiary na firme , ktora je sprzedaje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Masz namiary na firme , ktora je sprzedaje ?A choćby tutaj: butyRzeczywiście w porządku. Sam w takich jeżdżę już trzeci sezon. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Jeżyk na poważnie to mam tak jak Pompka .Nie kupuj tylko butow przez allegro.W Wawie jest sporo sklepów ,mniej więcej wiesz o co biega teraz ,zrób przymiarke kliku modeli a na pewno zanjdziesz cos dla siebie .Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 (edytowane) glany dobra opcja :buttrock: nie wiem czy mamy to samo na myśli ale ja na przykląda latam w butach wojskowych, może nie wygląda to najpiękniej, ale spełniają swoje zadanie jak należy. Zeszłego lata jechałem do Łodzi, wypastowałem byty zwykła pastą KIWI i oliwką JohnsonsBaby, od Grójca do samej Łodzi lało, nie miałem kombinezonu i skóry nieźle namokły, ale w butach było sucho :crossy: Edytowane 25 Marca 2008 przez michorg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi