foks Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Ze znalezieniem hotelu nie powinieneś mieć problemu...A sam tor? Na pewno będzie wielu chętnych ale poczekajmy do prawdziwej wiosny bo ta kalendarzowa nie nastraja pozytywnie :rolleyes: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyhooo Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Jade :buttrock: Znacie jakiś hotel w okolicy najlepiej z własnym parkingiem ? Z przyczyn technicznych będę musiał przylecieć busem dzień wcześniej.http://www.hotelfocus.plChyba będzie ok, dosyć świeży obiekt. Dobry wylot na Wawę i dojazd na tor. No, no, śnieg leży a tu już torowo :smile:Czas chyba szykować nowe oponki na ten sezon :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rad3k Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 (edytowane) http://www.hotelfocus.plChyba będzie ok, dosyć świeży obiekt. Dobry wylot na Wawę i dojazd na tor. Jak dla mnie bomba - dzięki za namiar :) Edytowane 20 Marca 2008 przez rad3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Tylko jak bedzie tylu chetnych to niech 'organizatorzy' umowia sie z zarzadcami toru na cene 'za tor' a nie 'za osobe' :banghead:. P.S. Jak bedzie jakis lublinerring na poczatku maja to ja tez sie pisze :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JoasiaDH Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Jak już będzie konkretny termin to i ja się piszę. :) Agghia już mi kiedyś narobiłam tym torem apetytu.Pozdrawiam,Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ja tez sie pisze i jeszcze 2 maniaków ze mną pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 P.S. Jak bedzie jakis lublinerring na poczatku maja to ja tez sie pisze smile.gif Na pewno będzie jakiś wypad, o to spokojna Twoja rozczochrana :icon_eek: Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthezzz1 Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Też się pisze!! czekam z niecierpliwością... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Na pewno będzie jakiś wypad, o to spokojna Twoja rozczochrana :icon_mrgreen:No to trzymaj ręke na pulsie Wodzu :lalag:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin962 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Oczywiscie i ja bym się pisał jak termin będzie pasował i pogoda :icon_mrgreen: . A no i jak znajde garaż w pobliżu bo narazie moto na wsi w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaha Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No to trzymaj ręke na pulsie Wodzu mrugacz.gif. Ok, ok. Mieszkaliśmy chyba niedaleko to nie udało się spotkać więc może teraz większe szanse :) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Oczywiscie i ja bym się pisał jak termin będzie pasował i pogoda :) . A no i jak znajde garaż w pobliżu bo narazie moto na wsi w garażuNie wiem czy ETZ 150 pasuje do toru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Nie wiem czy ETZ 150 pasuje do toru... A czy GS 500 Szanownemu Panu pasuje bo nie chcialbym przeszkadzac? Swoja droga nie wiem czy CBR 900 rr pasuje do toru w Lublinie. Bardziej by sie pewnie nadawal na Poznan, gdzie z pewnoscia lepiej mozna wykorzystac jego mozliwosci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ja tam sie nie wybieram. Teraz jestem w UK :D Wiec nic mi przeszkadzac nie bedzie. Obawiam sie jednak, ze troche moze Etka odstawac od reszty. To wszytko, robcie sobie co chcecie :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi