nie.tak Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Przemoczony ale zadowolony :icon_biggrin: szkoda tylko że z powodu pogody wejscie na imprezke nie było darmowe albo chociaż połowa ceny. Ktoś pisał że nie było gleby na tej paradzie a była na samym poczatku jak się wszyscy ustawiali przy paleniu gumy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) A ja żałuję, że wydałem kasę na wjazd ... Organizacja poniżej jakiejkolwiek krytyki. Więcej zainteresowania wzbudzało prywatne i indywidualne palenie gumy przez przyjezdnych niż jakiekolwiek zaplanowane działania tych co pobierali opłaty. ... żenada. Smoku PS: baggins jeżeli uważasz, że pogoda nie zaszkodziła frekwencji to się gruuuubo mylisz. Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 zaszkodzila, zaszkodzila! Przy ladnej pogodzie mozna by sie spodziewac 5x wiecej motocyckli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=-3063326817207161903 - byłem bez moto popatrzeć na paradę i nagrałem telefonem filmik (sory za jakość :( ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti2 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Fotki wysłane i są do obejrzenia tutaj:http://picasaweb.google.pl/balzac100/Bemow...arcieSezonu2008 Jestem ciekaw czy ktoś się odnajdzie na zdjęciach :( Dobre foty. Cały sie nie znalazłem, ale dopatrzyłem sie mojego przedniego koła :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 ....dopatrzyłem sie mojego przedniego koła ;)Witaj 'Barti2' następnym razem napewno cały się załapiesz :crossy: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barti2 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Witaj 'Barti2' następnym razem napewno cały się załapiesz ;) Pozdrawiam Oki, trzymam cię za słowo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 gdzies od 10.30 do 13 bylismy na Bemowie razem z Lady Shadow - nawet mnie kurier warszawski dorwal i sie wypowiadalem. Ogolnie za to co bylo powinno byc za darmo a przynajmniej za polowe ceny.Troche potem przemoklismy jak udalem sie z Bemowa na przejazdzke i stwierdzilem ze juz mi sie z domu nie che ruszac aby paradzie sie przyjrzec czy tez uczestniczyc. Wlasnie zaraz sie z Lady Shadow wybieramy na swiecenie motocykli i zobaczyc co sie tam dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 A ja nie planowałem wizyty na tym jarmarku. Przecież to zwykły bazar. Co roku piszemy o fatalnej organizacji i nabijaniu kasy organizatorowi, a organizator nic nie zmienia. Miłego święcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 O mierniutko mierniutko... Pogoda dobiła imprezę. Może na szczęście, bo nie było tam czego oglądać. Kilka straganów, ! duży namiot i malutkie stanowiska Hondy Plaza i Yamahy. To ma być otwarcie w stolicy? Kicha. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) bazar jak bazar... ale parada byla sympatyczna a widok kilkuletniej dziewczynki na quadzie jadacej na 2ch kolach i trzymajacej kierownice jedna reka - bezcenne Edytowane 20 Kwietnia 2008 przez zielu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekj Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 pogoda nieco mnie wystraszyła. Chęć spotkania znajomych i poczucia klimatu była silniejsza i na bemowo dotarłem "z buta". Jak się jednak okazało na miejscu nawet to moje wyposzczenie i brak klimatu potrafiła przebić panienka w kasie imprezy, która zaśpiewała 20 zetów za wstęp. Nie pomogły tłumaczenia że jestem bez motorka a tylko pieszo. 2 dychy i już . :evil: Postałem i pogadałem za darmo przed wejściem a 2 dychy to wolę wlać do baku lub do gardła :D W porównaniu do imprezy sprzed roku ta była tylko namiastką. Niestety, pogoda zrobiła swoje ;) J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 No trzeba przyznac kicha na calego ale przynajmniej bez kolejek jak co roku :DOgolnie baaaardzo malo osob a dzisiaj to juz luz totalny byl.Zastanawia mnie jedno - kiedys nie bylo takich strojow ja teraz nie bylo opon na rozne warunki do jazdy - ludzie pakowali gazety pod ubranie torebki foliowe na rekawice i jezdzili niezaleznie od warunkow atmosferycznych i pory roku a teraz co drugi znajomy to albo narzekal na to ze zimno albo mokro i slisko i im sie nawet motocykla wystawic nie chcialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 http://video.google.pl/videoplay?docid=-3063326817207161903 - byłem bez moto popatrzeć na paradę i nagrałem telefonem filmik (sory za jakość :D ) szukalem szukalem no i znalazlem siebie na twoim filmie. dzieki i pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martius Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Ile osob gdzies uczestnivczylo w paradzie 500-600 ? - chyba nie wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi