yacey Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 a jak tam zdrówko po ostatniej przygodzie? :P Dziekuje, mam nadzieje, ze juz w najblizszy piatek pozbede sie gipsu, motorek zreanimowany, to tylko pozostanie dopasowac noge do wymiarow buta i :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 :buttrock: Dziekuje, mam nadzieje, ze juz w najblizszy piatek pozbede sie gipsu, motorek zreanimowany, to tylko pozostanie dopasowac noge do wymiarow buta i :buttrock:a no to dobrze. czyli skorzystasz z naszej pięknej wiosny :crossy: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ja nie bylem rok temu, i tym razem chcialem sie przejechac... wiec pewnie i tak tam trafie, jak sie zbierze ekipa to jak najbardziej ja sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1andy1 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 (edytowane) "... a wy wiecie jak tam te motory hałasujom ? ... uszy bolom" - usłyszałem od "koleżanki' kobiety z podwórka, -nie poleca wizyt na imprezie, bo za głośno. :buttrock: Baba "imigrantka" skądś, ...nie wiem, za to od pół roku warszawianka całą gębą. Mieszkam na Żoliborzu od urodzenia, w zeszłym roku wybrałem się z córką na tą imprezę. Oprócz tego,że za wejście trzeba zapłacić (nie przyjechałem moto), dzieci również sic!, to jest tak: -aby wypić piwko (płacisz za 0,5l dostaniesz 0,35, ale to chyba standard w tym kraju) to po odstaniu w dłłłłuuuugiej kolejce nie można się ruszyć z wydzielonego obszaru- pilnuje straż miejska-w obsadzie wiejskiej, policja- w obsadzie wiejskich frustratów = mandat 100zł. -aby skorzystać z toalety = kolejka znowu dłuuga, za odlanie się w krzaki mandat 100 zł-dzieci nie dotyczy. Sektory rozmieszczone są w ten sposób, że aby obejrzeć coś ciekawego należy obejść prawie całość dookoła, zwiedzić w tłoku wszystkie stragany- miejsca wokół od chu*a... Przy specjalnym parkingu dla motocykli stoją "wścibscy" i komunikują się z tymi przy barach,...czy aby .... Pokazy jazdy OK, nie wiem jak wieczorem było, bo byłem z 5-cio letnią laską i wymiękłem po dwóch godzinach, miałem dość tego chu**wego - policyjno strażomiejskiego śmiecia... pouczającego przy każdej okazji... zero luzu, gówno warta impreza... Ogólnie syf, nie polecam ... Pozdr A Edytowane 15 Kwietnia 2008 przez 1andy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1andy1 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 ...i ja również chętnie pomimo braku stroju- dresu...b.chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k_u_b_a Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Raz się skusiłem aby tam pojechać i wystarczy mi chyba na kilka lat. Dużo ładniej to w telewizorze wygląda. Jak będzie pogoda to lece do Szydłowca bocznymi asfaltami (równymi i krętymi) a potem do Skarżyska. Będę tam cały dzień, ale jak ktoś chce polecieć dalej w Góry Św. to zapraszam. PW Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 pfff.... to ja wolę te pieniądze wlać do baku i się gdzieś przejechać... zresztą-i tak miałam taki plan :] A może jeszcze wiesz gdzie? Chętnie spotkam jakiś forumowiczów :D :lalag: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 A może jeszcze wiesz gdzie? Chętnie spotkam jakiś forumowiczów :biggrin: :cool: :biggrin:tym razem jadę odpocząć odmiasta i ludzi, więc na swoją wycieczkę nie zapraszam ;) ale na pewno się jakaś grupka zbierze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 to o której to spotkanie na bankowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 ustawianie kolumny do parady zaczyna sie o 14:30 mysle ze o 12:00 mozemy zaczac sie zbierac, zeby zdazyc zachaczyc jeszcze o cala impreze i zobaczyc co tam hula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beryn Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ktoś z Otw. leci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balzac Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Witajcie,miałem pojechać zobaczyć. Jak przeczytałem Wasze relacje, to domyślam się jak to może wyglądać :icon_razz: Chyba ktoś nieźle na tym zarabia i ma w ...nosie jak co myślą uczestnicy takiej imprezy $$$$$$ Szkoda że nie mamy własnego Rozpoczęcia Sezonu.Fajnie było by się spotkać, zjeść kiełbaskę, powspominać o tym co było i pogadać o tym co będzie :cool: Pozdrawiam ps:Chyba sobie odpuszczę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chriss Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 No tak wlasne rozpoczecie sezonu bylo by zdecydowanie lepsze, popieram Cytuj http://drukpoligrafia.com/http://taniafotografia.com/http://fotografslubnykielce.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 racja racja... ale co zrobic? siedziec w domu? zreszta jutro ma lac... grrrrr..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 zreszta jutro ma lac... grrrrr..... po Twoim avarcie nie widac by mialby lac ! Chyba ze wodka :) dresu nie mam :icon_exclaim: takze mnie brak :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi