Zimer Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Dodajcie jeszcze JJ'a - x1 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 aktualna lista chetnych: Tubapl x 2CiasnyBaniak x 2T2 x4- zaplaconeBahama x 2ZimerJAKIdawid482 x 2Browar x 2Pjotrek:)Ynciol zbyhu x 2 Brawo:)JJ x 1 mamy na chwile obecna 21 chetnych- znajac zycie na ostatnia chwile dopisze sie jeszcze sporo wiec zarezerwuje wstepnie osrodek na 30-40 zjebow.mam nadzieje ze ta biala niepotrzebna materia :icon_mrgreen: szybko wsiaknie i bedzimey mogli bez dylematow przejechacc sie na Turawe :biggrin: ;) Bahama- nie musze organizowac ukrainek do zabawy- Ty przejmiesz ich role?:lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Bahama- nie musze organizowac ukrainek do zabawy- Ty przejmiesz ich role?:) no wiesz powiem Ci ze moze byc cięzko.. pff poza tym która by Cie chciała ? :banghead: tak szczerze to jak bym miał taką morde jak Ty to uczyłbym sie na niej siedziec ... :biggrin: no ale to juz tak na marginesie :bigrazz: ps. nie wiem Tuba czy słyszałeś ale podobno wypuścili nową wersje BMW 5 z przeźroczystymi drzwiami.. tak o żeby cały dres było widać.. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 ps. nie wiem Tuba czy słyszałeś ale podobno wypuścili nową wersje BMW 5 z przeźroczystymi drzwiami.. tak o żeby cały dres było widać.. :lalag: kupuje :lalag: Zaliczkowalem nasz zlot- mam nadzieje ze nikt sie nie rozmysli etc.Jak narazie wplacili tylko T2x4 pozdro :flesje: :icon_evil: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ynciol Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Zaliczkowalem nasz zlot- mam nadzieje ze nikt sie nie rozmysli etc.Jak narazie wplacili tylko T2x4A może jednak nie robić żadnego zlotu ;) hehe kasa poszła co byś miał na zaliczke na to BMW albo nowy dres !PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 aktualna lista chetnych: Tubapl x 2CiasnyBaniak x 2T2 x4- zaplaconeBahama x 2ZimerJAKIdawid482 x 2Browar x 2Pjotrek:)Ynciol -zaplaconezbyhu x 2 JJ x 1 Pogoda robi sie coraz ciekawsza- wiec na 12 beda juz palmy kielkowac :crossy: Aha- Coli ze soba na Turawe nie bierzcie- jest jej sporo w jeziorze :crossy: :crossy: :wink: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Czolem! Nod, dobrze ze sie forum podnioslo, bo mozna sie poumawiac co grub przelotowych i miejsc spotkan :). O ktorej pod radiostacja? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomektychy Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witam :banghead: Proszę o wstępne dopisanie mnie do listy x2 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 No właśnie, ustalcie jakieś miejsce spotkania. Impreza rodzinna jest jednak w niedzielę, więc prawdopodobnie wpadnę na jednego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 also .... zjeby zrybnika ustalcie tak sobie by na godz 13. być pod radiostacją w GL. więc w Opolu " U Dziadka spotykamy sie już wszyscy na godz. 14.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 (edytowane) Spotkanie sie nie odbylo w terminie zaplanowanym czyli 12 kwietnia br z powodu kiepskiej pogody. Oficjalnie zostalo przelozone na19 KWIETNIA tutaj aktualna byla lista chetnych: Tubapl x 2CiasnyBaniak x 2T2 x4- zaplaconeBahama x 2ZimerJAKIdawid482 x 2Browar x 2Pjotrek:)Ynciol -zaplaconezbyhu x 2JJ x 1 jesli sie cos zmienilo dajcie znac!20 jest czestochowa wiec mozna polaczyc to spotkanie i w niedziele przejechac sie razem pod jasna gore :wink: :D Miejsce zbiorek:12.00 RADIOSTACJA GLIWICE13.00 WYJAZD DO OPOLA14.00 OPOLE- Zajazd " U DZIADKA" potem do reala po :lalag: i kielbasy i nad Turawe do Jowisza mam nadzieje ze to forum nie wywali sie znowu i bedziemy mogli spokojnie ustalic miejsce zbiorek i takie tam.jesli ktos czuje sie urazony ze nie odbylo sie- trudno- decyzja opierala sie na demokratycznych zasadach- wiekszosc tak zdecydowala. Mam nadzieje ze uda sie zrobic to spotkanie- bo nasza tradycja umrze. pzdr Tuba Edytowane 13 Kwietnia 2008 przez tubapl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Witam, niestety ale 19 nie dam rady, takze prosze o usuniecie mnie z listy, miłej zabawy :buttrock: !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 cześć prosze o usunięcie z listy : Zimmra, JJ-a , Dawida (Majzel), Pjotrka oraz mnie x2 pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t 2 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 wow sporo sie wypisuje ... termin nie pasuje czy jak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 tutaj aktualna byla lista chetnych: Tubapl x 2CiasnyBaniak x 2T2 x4- zaplaconeBrowar x 2Ynciol -zaplaconezbyhu x 2 hehe- to jak stypa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi