Bulka Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 (edytowane) tak jak w temacie... jak sie z tym uporać skoro nie da rady odkręcić kleszczykami;/ jakieś sposoby? obrazek złamanej śróbki wiem ze zdjecie troche nie dokładne ale zawsze coś... POZDRAWIAM Edytowane 14 Marca 2008 przez Bulka Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Wez punktak napunktuj ja na srodku i wywierc w niej dziurke tak zeby gwintu nie uszkodzic, wbij cos w wywiercona dziurke i sprobuj pomalutku wykrecac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam, miałem podobny problem, mianowicie odkręcałem Kolektor u taty w samochodzie, i pekła mi jedna śruba w głowicy, więc zainwestowałem w dobre wiertło, wywierciłem dziure, i nagwintowałem i jest, że tak powiem super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREK Z Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 tak jak w temacie... jak sie z tym uporać skoro nie da rady odkręcić kleszczykami;/ jakieś sposoby? obrazek złamanej śróbki wiem ze zdjecie troche nie dokładne ale zawsze coś... POZDRAWIAMhttp://www.allegro.pl/item321658611_wykret...ig_germany.htmlużyj coś takiego !powodzenia !!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceramic Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Możesz też zanim zaczniesz wiercić sprubować najpierw pobijakiem podobnej średnicy uderzyć od czoła a następnie napunktować na obwodzie i pobijając punktak sprubować ja wykręcić jak nie jest zapieczona to powinno się udać jeśli nie to tak jak radził poprzednik rozwiercić i jeśli miałbyś wykrętaki sprubować wykręcić. Jesli i to nie pomoże toTylko trzeba zrobić wiercenie precyzyjnie wywiercić pod nominalny geint i sprubować gwintownikami takimi jaka masz tam śrubę ostatecznie rozwiercić na rozmiar więszy i nagwintować na nowo życzę owocej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dospawaj do niej inną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachuer5 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Dospawaj????Nie da rady, próbowałem, za mała powierzchnia śrubki, nic dobrego z tego by nie wyszło... Dospawaj????Nie da rady, próbowałem, za mała powierzchnia śrubki, nic dobrego z tego by nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Do mniejszej śrubki dospawywałem inną, do tego była zapieczona, więc w czym problem? Migomat i jechane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 jeśli wystaje kawałek łebka spróbuj go naciąć brzeszczotem i wykręcić płaskim śrubokrętem pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekkkk Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Cześć miałem podobny problem, znajomy mechanik rozwiązał go w 10min. Do wystającej resztki śruby dospawaj nakrętkę, spryskaj gwint jakimś środkiem penetrującym (będzie łatwiej) i MUSI puścić. Pozdrawiam. Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 16 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 ok dzięki za pomoc Panowie... Zobaczymy co z tego będzie :P POZDRAWIAM Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi