REDbike Opublikowano 23 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 1. Smoku + 12. Bioły76 + PrzemoXX3. REDbike :bigrazz: 4. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartoszbial Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 1. Smoku + 12. Bioły76 + PrzemoXX3. REDbike 4. bartoszbial5..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 29 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 1. Smoku + 12. Bioły763.PrzemoXX4. REDbike 5. bartoszbial6..... Dzisiaj złożyłem sprzęta, odpalił za pierwszym razem, teraz wszystko zależy od pogody:) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Trochę się przeciągnął termin zakończenia zbierania zapisów :rolleyes: Rozumiem, że pozostali przybywający na XX'ach nie zabierają plecaczków? Jeżeli tak to rezerwację robię na 10 osób. Parkujemy oczywiście na rynku :cool: Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zostajecie do niedzieli? Albo czy ktoś będzie jakoś wcześniej? Może wpadniemy z Zielonooką. Oby tylko pogoda byla. Zapowiedzi nie są obiecujące. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zostajecie do niedzieli? Albo czy ktoś będzie jakoś wcześniej? Może wpadniemy z Zielonooką. Oby tylko pogoda byla. Zapowiedzi nie są obiecujące. Pawel Paweł, zapowiedzi są na razie okej :icon_mrgreen: parę kropel deszczu jeszcze nikomu nie zaszkodziło :biggrin: A tak poważnie to ja zostaję do niedzieli. Zresztą tak zakładałem byśmy mogli posiedzieć przy piwie i pogadać :lalag: Paweł, kiedy zamierzacie przyjechać? Dla tych co się wybierają mam informację ... mimo trwających jakiś czas pertraktacji nie udało się zarezerwować miejsca w Kwadransie ... tłumaczenie jest proste - nie rezerwują i nie zrobią wyjątku. Mają jakieś 80 miejsc w środku i 50 miejsc na zewnątrz więc jest szansa że się zmieścimy :P A jak nie to będziemy szukać miejsca :P Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Byśmy wpadli w niedzielę około południa. Co Wy na to? Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Paweł, myślę nie nikt nie będzie miał nic przeciwko :icon_question: Pozwolę sobie podrzucić Ci mój nr telefonu na priv i jakoś się skontaktujemy jak już dojedziecie na miejsce. W związku z tym, że nie jestem miejscowy to proszę by Ci znający lokalne drogi pomyśleli jak kręcąc się "koło komina" zrobić te 150 km'ów ;) Obmyśliłem sobie jedną ... ale link podrzucę po powrocie do domu :) Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Chciałbym sobie poużywać niecenzuralnych słów, ale w związku z tym, że to publiczne forum i dzieci też mogą czytać to napiszę tylko jedno - zawiodłem się na Was i to bardzo ... :) ;) Coż, dzięki za zlot, za piwo, latanie i ... za Wasz brak obecności :banghead: Nawet Lublin i Radom nie bardzo chcieli się pokazać choć na chwilę :icon_question: A jak by ktoś miał wątpliwości to tutaj zdjęcia z pierwszego zlotu XX'ów! upppssss ... przepraszam z pierwszego nalotu jednego XX'a http://picasaweb.google.pl/JJSmoku/Kazimie...key=nn5mwrtaA0Y Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemoXX Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Smoku, nie dziwię się że jesteś wkur..., bo sam jestem osobą która nie lubi jak ktoś nie dotrzymuje słowa! Niestety w środę przed naszym spotkaniem dopadło mnie grypisko i nawet nie mogłem wykreślić się z listy uczestników spotkania bo forum nie dziabało!!! Myślę, że nie ma się co obrażać i trzeba zacząć ustalać nowy termin spotkania:)) W sobotę jadziemy na Bemowo. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 (edytowane) przemoXX nie obrażam się na nikogo personalnie - nie o to tu chodzi. Nie chcę też by tłumaczono się z jakiego powodu nikt się nie zjawił ... ot po prostu o zasadę.Cieszę się, że nie udało się zarezerwować stolika, bo byśmy jak debile wyglądali siedząc przy stoliku 10 osobowym. O noclegach nie wspominając. Cóż może i ten zlot nie wymagał wielkiej gimnastyki organizacyjnej jednak przy następnym nie biorę udziału ... Ciekaw jestem ja Wy byście się czuli gdyby Was wystawiło nagle kilka osób... Smoku PS: na Bemowie też będę, a mój XX ma oznakowane blachy z tyłu więc go na pewno poznacie. Edytowane 14 Kwietnia 2008 przez Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Smoku, czuję się wywołany do tablicy (wzmianka o Radomiu). Nigdzie nie napisałem, że będę na zlocie, dałem tylko propozycje miejsc do odwiedzenia. Dużo wcześniej pisałem się na rozpoczęcie sezonu grupy EKG, które odbywało się w tym samym terminie, więc bardzo mi przykro, że ludzie nie dopisali, ale nie chciałbym z tego powodu być osądzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Miklas nie jesteś osądzany :biggrin: Zresztą nawet się Ciebie nie spodziewałem w Kazimierzu bo nie dopisałeś się do listy.Koniec tematu nieudanego zlotu. Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibixx Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Witam wszystkich xx-siarzy! Mam x-sa od niedawna i nie mam zabardzo jest z kim polatać. Mieszkam w Dębe Wielkie (żut beretem od Warszawy) Co prawda u mnie też z wolnym czasem jest krucho, ale im więcej znajomych, tym lepiej jest z kimś się złapać na krótszy, lup dłurzszy przelot. p.s SMOKU ja bym z Tobą do Kazimierza się przeleciał, ale moje moto było jeszcze w lakierni i nawet nie pisałem się wtedy do waszej listy! Ale jak by co to jestem chętny na jakies wojaże Pozdrawiam ZIBI xx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoku Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Przy następnej zaplanowanej okazji będę informował :) Smoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi