radzio Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Wykosztowali sie na przecinaka, a na "Tajgera" kasy juz nie bylo :buttrock: Opis sytuacji przez tego redaktorzyne byl komiczny, ale swoja droga to szkoda ze taka glupota a tyle szkody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 jezdicie ich tak, a wcale bym sie neizdiwil jak to by byly jakies kozaki(czyt. w stuncie) bo z tego co czytalem to akurat bilgoraj to "stolica" polskiego stuntu, o ile pamietam z tamtąd jes STC,zastanowcie sie zanim nastepnym razem kogos wysmiejecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 to ze nieubrali kasku to jest głupota, ale podobno w tych okolicach jest kiepska nawierzchnia, a chlopcy na stojąco chcieli złapac wiatr w kaszle, moze umieli jezdzic, ale wjechali w dziure na stojąco i pachh .... bywa ... Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Chlopaki z STC nie sa z Soli pod Biłgorajem , Ci to 32 i 38 latek to zwykle cepy , dokładnie nie wiem gdzie doszlo do zdarzenia ale miedzy Biłgorajem a Sola jest dobra droga Stc tam jezdzi i inni. Wyobrazcie sobie starych gosci (przypominam 32 i 38 ) na stojaco bez kasku na Romecie ( jak znam zycie pewnie mieli sweter jak Kononowicz ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 no ale nieznamy okolicznosci, wiec niewiem czemu wysmialiscie ich na całą strone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 11 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2008 Może chcieli wypróbować nowo kupionego sprzęta dla dziecka? Nie wiem. Ale 2 "starych byków" jadących na Romecie 125 bez kasków to mi śmierdzi % i strasznym bamberstwem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Mi sie ciagle wydaje ze policja wszedzie stoi. Co wyjade na droge to wszyscy swiatlami mrugaja. O co im wszystkim chodzi? Na dlugich nie jezdze(z reguly) wiec to raczej nie o to chodzi Bo wszyscy Ciebie pozdraswiają i zyczą szerokości :banghead: .... przypatrz się dobrz czy to nie jakieśmohery za kierownicą :OCo tych dwóch stunterów na Romecie. No comments. Puste łby. Karwa tylko tego Rometa szkoda bo poczciwa maszyna ;) hahahahaKoledzy z tamtych okolic miejcie oczy szeroko otwarte i jak zobaczycie pędzącego Rometa a na nim kolesia z rozwianą czupryną, przekrwionymi oczami i wypiekami na gębie to na glebe go, wytrzaskać po pysku i poinformować o konsekwencjach !!! hahahahahaha Pozdrawiam Biłgoraj :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 jesteśmy wytykani palcami przez ludzi, którym trzeba tylko współczuć A media to swoją drogą... Aż rzygać mi się chce jak sobie pomyślę co za nagonka nas wszystkich czeka...No i zajebiście. Mam to baaaardzo głęboko w dupie :icon_rolleyes: pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 No i zajebiście. Mam to baaaardzo głęboko w dupie To jestes prawie jak staruch z EKG......a nie ooops Ty jestes Tytanowy memeber :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 To jestes prawie jak staruch z EKG......a nie ooops Ty jestes Tytanowy memeber :icon_mrgreen:faktycznie, żona nie narzeka :D pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) A ja Wam powiem jedno:jak ktoś bardzo chce latać na motórze bez kasku, niech lata. Ma ochotę się zabić?, niech sie zabija (demokracja). s*am na stanteruf rometowych z Pcimia Dolnego i s*am na łeb ku**om i pedałom dziennikarskim, które żerują na ludzkim nieszczęściu (brak rozumu też jest nieszczęściem).Ale powiem wam jedno (to już będzie drugie): w tamtym sezonie wybiłem dwie boczne szyby w puszkach, które zajechały mi drogę pomimo trąbienia i urwałem dwa lusterka. W tym sezonie zamierzam dalej prowadzić krucjatę pt. Patrz w lusterka - motocykle są wszędzie - jeżeli nie patrzysz - tracisz szybę lub lusterko.Panie i Panowie Motocykliści, czas zacząć sezon i dajmy już spokój głupawym komentarzom dotyczącym wyczynów wiejskich stanteruf na lokalnych drogach. Sezon się zaczyna, poczekajcie jeszcze trochę, a dopiero zacznie się nagonka na motonitów. Tak było, jest i niestety będzie - chociaz szczerze mówiąc - mam to gdzieś. Pozdrawiam jeżdzących i tych piszących. Edytowane 12 Marca 2008 przez jaszczur_uc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ale powiem wam jedno (to już będzie drugie): w tamtym sezonie wybiłem dwie boczne szyby w puszkach, które zajechały mi drogę pomimo trąbienia i urwałem dwa lusterka. W tym sezonie zamierzam dalej prowadzić krucjatę Ja tez w lesie podpalam regularnie chatke gajowego i zabieram koszyki grzybiarzom ,ktorzy nie schodzą z drogi . A tak na powaznie czy to ma sens ? mądzejszy musi ustapic szczegolnie jadac na motorze jestesmy na straconej pozycji i trzeba uwazac.A w stanach caly czas jezdza bez kasku i co tylko okularki musza miec i to normalne a tu jak ktos bez kasku i nie daj boze w jeansach i bucikach siadzie na moto to afera bo dres bo uzytkownik a nie motocyklista.Troche sie z tego robi niezla rutyna i sterotyp widzicie to ? Niech kazdy jezdzi jak chce i placi za swoje konsekwencje (tylko podkreślam swoje nie innych) Mi tam nikogo nie szkoda czy na romecie czy na innym za glupote sie placi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumish Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Ale powiem wam jedno (to już będzie drugie): w tamtym sezonie wybiłem dwie boczne szyby w puszkach, które zajechały mi drogę pomimo trąbienia i urwałem dwa lusterka. W tym sezonie zamierzam dalej prowadzić krucjatęHardcore ;P Myślisz ,że to pomoże ? Wątpie. Co do newsa - szkodaich ale tak to jest jak sie nie mysli. Edytowane 12 Marca 2008 przez Gumish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi