Skocz do zawartości

Stare, turystyczne enduro, ktore najlepsze?? mały ranking :D

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast obie Ameryki jeżdżą na starych, ciężkich i... wciąż sprawdzających się najwyraźniej Kawach KLR650.

Wiesz, jakby Afryki były w USA oferowane, to sprawa wyglądałaby inaczej :crossy:...

Edytowane przez wieczny student

A w kwestii Katów - nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego, że po na prawdę ostrym jeżdżeniu w trudnym terenie na 990 w towarzystwie typowych terenówek wyjeżdżam z lasu i po chwili mogę mieć na budziku dwie paczki. To musi być fajne uczucie. Kiedyś mooooże... ;)

To że DL czy KLV nie przejedzie to zgoda, ale KLE spokojnie wjedzie i wyjedzie tam gdzie Afika...

No dobra, może tu się zapędziłem troszkę, masz rację.

ostatnio latalem z tym kolesiem na kle po lasach , gdyby nie to ze mial szosowe sliki to nie musial bym wcale jechac wolniej niz zwykle , a wolno nie jezdze :) , dodam jeszcze ze kostka , nawet juz letko zjechana uczyni z kazdej krowy plug do orania gleby :D

Edytowane przez Nitomen

KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41

http://www.bikepics.com/members/rysiek24/

[...]Ale musze przyznac Bigowi 6+ za design , naprawde gdyby mial mocniejszy silniczek to byl by cudowny :icon_mrgreen:

W opakowaniu starej 750-tki - owszem. Sam się zastanawiam nad zmianą budy, jeśli go nie sprzedam.

http://moto.allegro.pl/item319735657_suzuki_dr_750.html

Jest przezajebisty :icon_mrgreen:

hikor

Witam

Dorzucę swoje trzy grosze.

Wczesniej mialem XTZ 660 tenere fajny wygodny motor we dwie osoby daje rade , na trasie przedkosc raczej to 110 km potem jest niewygodnie motor zaczyna sie robic trudny do porwadzenia i te drgania ....

pewnego dnia mialem okazje przejechac sie z dziewczyna africa twin , super motorek elegancko pociagnal predkosc od 80 do 140 zapomnij o czyms takim w XTZ 660 ,KLE , XT DR itp.Wydawalo sie ze AT nie meczy ta predkosc.At warto kupic wersje RD07 z filtrem powietrza przy korku baku. z pompami paliwa to prawda lubia padac ale na pocieszenie pasuje znakomicie od Zaporożca i sa na maxa tanie.

Teraz mam Xr 600 R chce sie troche powyglupiac ale wiem ze jak sie zestarzeje to AT wybiore.

Jeszcze jedna uwaga do BMW wszystko ok ale utrzymanie i seriws tej marki da popalic, podobno sa nieawaryjne ale jak juz cos to niezle dostaniesz po kieszeni.

pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglem

• 4 miesiące temu...