wieczny student Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) Natomiast obie Ameryki jeżdżą na starych, ciężkich i... wciąż sprawdzających się najwyraźniej Kawach KLR650. Wiesz, jakby Afryki były w USA oferowane, to sprawa wyglądałaby inaczej :crossy:... Edytowane 12 Marca 2008 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Ja w sumie jeżdżę 80/20, ale tych 20 myślę, że KLV/DL/KLE nie przejedzie ;) . To że DL czy KLV nie przejedzie to zgoda, ale KLE spokojnie wjedzie i wyjedzie tam gdzie Afika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 A w kwestii Katów - nie jestem w stanie wyobrazić sobie tego, że po na prawdę ostrym jeżdżeniu w trudnym terenie na 990 w towarzystwie typowych terenówek wyjeżdżam z lasu i po chwili mogę mieć na budziku dwie paczki. To musi być fajne uczucie. Kiedyś mooooże... ;) To że DL czy KLV nie przejedzie to zgoda, ale KLE spokojnie wjedzie i wyjedzie tam gdzie Afika...No dobra, może tu się zapędziłem troszkę, masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 (edytowane) ostatnio latalem z tym kolesiem na kle po lasach , gdyby nie to ze mial szosowe sliki to nie musial bym wcale jechac wolniej niz zwykle , a wolno nie jezdze :) , dodam jeszcze ze kostka , nawet juz letko zjechana uczyni z kazdej krowy plug do orania gleby :D Edytowane 12 Marca 2008 przez Nitomen Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 [...]Ale musze przyznac Bigowi 6+ za design , naprawde gdyby mial mocniejszy silniczek to byl by cudowny :icon_mrgreen: W opakowaniu starej 750-tki - owszem. Sam się zastanawiam nad zmianą budy, jeśli go nie sprzedam.http://moto.allegro.pl/item319735657_suzuki_dr_750.htmlJest przezajebisty :icon_mrgreen:hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Co tak tanio :biggrin:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Jest pełnoletni :evil:PS. To nie mój, jeśli o to Ci chodzilo :biggrin: Ładne zdjęcie, posłużył za przykład. Edytowane 13 Marca 2008 przez hikor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Aha :biggrin:. Ale w sumie Bigi jakoś tanio chodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gebels Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Witam Dorzucę swoje trzy grosze.Wczesniej mialem XTZ 660 tenere fajny wygodny motor we dwie osoby daje rade , na trasie przedkosc raczej to 110 km potem jest niewygodnie motor zaczyna sie robic trudny do porwadzenia i te drgania ....pewnego dnia mialem okazje przejechac sie z dziewczyna africa twin , super motorek elegancko pociagnal predkosc od 80 do 140 zapomnij o czyms takim w XTZ 660 ,KLE , XT DR itp.Wydawalo sie ze AT nie meczy ta predkosc.At warto kupic wersje RD07 z filtrem powietrza przy korku baku. z pompami paliwa to prawda lubia padac ale na pocieszenie pasuje znakomicie od Zaporożca i sa na maxa tanie.Teraz mam Xr 600 R chce sie troche powyglupiac ale wiem ze jak sie zestarzeje to AT wybiore. Jeszcze jedna uwaga do BMW wszystko ok ale utrzymanie i seriws tej marki da popalic, podobno sa nieawaryjne ale jak juz cos to niezle dostaniesz po kieszeni. pozdrawiam i mam nadzieje ze pomoglem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 13 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) pasuje znakomicie od Zaporożca:evil: :D :P :D :D :D :D Tego nie wiedziałem :biggrin:. Edytowane 13 Marca 2008 przez wieczny student Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 wyglada na to ze biga kupie bo ewidentnie jest najtanszy na co zworocic uwage podczas kupna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Zapraszam na suzukidr.pl jak sie tam odezwiesz to Ci podpowiemy i cos ciekawego sie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wochu Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 WitamCo powiecie o transalpie? Przelotowe spalania wady itp.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Co powiecie o transalpie? Przelotowe spalania wady itp. a mało było do tej pory..? :icon_rolleyes: jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Teraz mam Xr 600 R chce sie troche powyglupiac ale wiem ze jak sie zestarzeje to AT wybiore. Dobre. :biggrin: :) :D A nie pomyślałeś że Afryki też sie starzeją. I zużywają. I że już ich nie będzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi