Listek31 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Co Belgu pamiętasz he he To chyba za mało było bo powinieneś nie pamiętać he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Bywaja, ale wystepuja stosunkowo rzadko :crossy:patrz, jak to człowiek się całe życie uczy :cool: jak nowicjusz na tym terenie zapytowuję - czy to jest jakaś tradycja z tym ogniskiem? Czy na imprezę wstęp wolny? gdzie to się odbywa? przyjazd moto czy raczej "człowiekiem" ??tradycja wieloletnia :icon_razz: wstęp wolny, a czym przyjedziesz to już Twój wybór. zależy czy planujesz pić piwo do kiełbaski, czy też może wolisz tymbarki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Co Belgu pamiętasz he he To chyba za mało było bo powinieneś nie pamiętać he heno jakby nie bylo pamietam jak np Mariolka fikala zajace w trawie :biggrin: a ja bylem bardzo grzeczny :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja niestety od 8 do 9 marca idę do pracy i nic nie wiem, ale jeżeli wpadnę to chyba tylko na trzeźwo :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 sprobujemy sobie z tym jakoś dać radę Aker, wypijemy za ciebie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja niestety od 8 do 9 marca idę do pracy i nic nie wiem, ale jeżeli wpadnę to chyba tylko na trzeźwo ;) Marcin zapomniał dodać że wszystko wypijemy he he Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja was znam pijaki ! I nie mam wątpliwości co do tego ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Marcin zapomniał dodać że wszystko wypijemy he henie no. nie wszystko. trochę trzeba będzie dać krasnoludkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Marcin zapomniał dodać że wszystko wypijemy he he no sie wie :icon_biggrin: co do kropelki nie no. nie wszystko. trochę trzeba będzie dać krasnoludkom no to ja na ognisku przed 12 robię za siebie a po 12 za krasnoludka. Żadne kurduple nie będą mnie tu z alko okradać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mozeee mozee, coprawda na 8 mam deadline w robocie, ale moze uda sie wyrobic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mozeee mozee, coprawda na 8 mam deadline w robocie, ale moze uda sie wyrobic :icon_biggrin: no to akurat! oddasz/zrobisz co tam musisz w pracy i na piwo na kabaty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ja niestety od 8 do 9 marca idę do pracy i nic nie wiem, ale jeżeli wpadnę to chyba tylko na trzeźwo :notworthy:kurcze to ty tylko 2 dni w miesiacy pracujesz?? :icon_eek: fajnie! :icon_razz: Ja was znam pijaki ! I nie mam wątpliwości co do tego :icon_mrgreen:to bardzo dobrze, ze nas znasz... bedziesz juz przygotowany :) no sie wie :D co do kropelkino to ja na ognisku przed 12 robię za siebie a po 12 za krasnoludka. Żadne kurduple nie będą mnie tu z alko okradać :icon_evil:uwazaj bo obrazasz Prezydenta :icon_mrgreen: no to akurat! oddasz/zrobisz co tam musisz w pracy i na piwo na kabaty :icon_mrgreen: chcialas Asiu powiedziec, ze akurat bedzie mial kto skoczyc po druga ture alko do Tesco :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Będę już mieszkał w Stolicy wiec będzie można wreszcie wypić browarka i wrócić komunikacjom wiejskom ;) Więc postaram się być ! :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G3d Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ostatnio jak mielismy tam ognicho to skonczylo sie masowymi zgonami i jednym kolega w foli nrc :notworthy:Wyobrazcie to sobie: srodek nocy, jedziecie samochodem i napotykacie 3 osoby:-gosciu w zielonej kurtce brytyjskich ratownikow medycznych, rekawiczkach latex,-jeden znudzony siedzi na glebie-jeden zawiniety w nrc kimaNa okolo pelno gazikow i chusteczek.Samochod sie zatrzymuje i zdziwiona twarz bpyta czy wszystko ok. My na to miedzy slowami rozmowy spokojnie ze luuuuziiiik nic sie nie stalo :)Fajne miny mieli :wink:Z nozownikami czesto tam ogniskujemy.Zacna miejscowka chociaz wole Kampinos :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Wstępnie z Florkową się piszę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi