Skocz do zawartości

ognisko na kabatach

Aśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Bywaja, ale wystepuja stosunkowo rzadko :crossy:

patrz, jak to człowiek się całe życie uczy :cool:

jak nowicjusz na tym terenie zapytowuję - czy to jest jakaś tradycja z tym ogniskiem? Czy na imprezę wstęp wolny? gdzie to się odbywa? przyjazd moto czy raczej "człowiekiem" ??

tradycja wieloletnia :icon_razz: wstęp wolny, a czym przyjedziesz to już Twój wybór. zależy czy planujesz pić piwo do kiełbaski, czy też może wolisz tymbarki :flesje:

Marcin zapomniał dodać że wszystko wypijemy he he

no sie wie :icon_biggrin: co do kropelki

nie no. nie wszystko. trochę trzeba będzie dać krasnoludkom

no to ja na ognisku przed 12 robię za siebie a po 12 za krasnoludka. Żadne kurduple nie będą mnie tu z alko okradać :)

Ja niestety od 8 do 9 marca idę do pracy i nic nie wiem, ale jeżeli wpadnę to chyba tylko na trzeźwo :notworthy:

kurcze to ty tylko 2 dni w miesiacy pracujesz?? :icon_eek: fajnie! :icon_razz:

Ja was znam pijaki ! I nie mam wątpliwości co do tego :icon_mrgreen:

to bardzo dobrze, ze nas znasz... bedziesz juz przygotowany :)

no sie wie :D co do kropelki

no to ja na ognisku przed 12 robię za siebie a po 12 za krasnoludka. Żadne kurduple nie będą mnie tu z alko okradać :icon_evil:

uwazaj bo obrazasz Prezydenta :icon_mrgreen:

no to akurat! oddasz/zrobisz co tam musisz w pracy i na piwo na kabaty :icon_mrgreen:

chcialas Asiu powiedziec, ze akurat bedzie mial kto skoczyc po druga ture alko do Tesco :icon_mrgreen:

Belgu1.gif

Ostatnio jak mielismy tam ognicho to skonczylo sie masowymi zgonami i jednym kolega w foli nrc :notworthy:

Wyobrazcie to sobie: srodek nocy, jedziecie samochodem i napotykacie 3 osoby:

-gosciu w zielonej kurtce brytyjskich ratownikow medycznych, rekawiczkach latex,

-jeden znudzony siedzi na glebie

-jeden zawiniety w nrc kima

Na okolo pelno gazikow i chusteczek.

Samochod sie zatrzymuje i zdziwiona twarz bpyta czy wszystko ok. My na to miedzy slowami rozmowy spokojnie ze luuuuziiiik nic sie nie stalo :)

Fajne miny mieli :wink:

Z nozownikami czesto tam ogniskujemy.

Zacna miejscowka chociaz wole Kampinos :P