Gość xsyniu147 Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 witam mam pytanie, bo w mojej dt sprzychy tak zarosły brudem ze szok (poprzedni wlasciciel nie dbał o to ) i niczym to nie chce puscic a chcialem zeby sie to swiecilo jak nowe ale pewnie nie na długo jak tylko wjade w błoto ale to zawsze cos.. czym polecacie próbowalem płyn do silnika nic ... próbowalem pastą polerską TEMPO i szmatka ale nic... a jak wypolerowac piaste w miare dokladnie bez rozbierania koła...a i gdzie dostane ładne naklejki na wahacz, w miare tanie i z sensownym napisem =] no i jaki napis polecacie :biggrin: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 no i jaki napis polecacie :crossy: :D PAJOŃIER MEGA TUNING !!!! :biggrin: Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16valve Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Do czyszczenia szprych polecam CIF-a , tak , tak tego do zlewów kuchennych ,garnków itp.Z naklejek, hmm?Sąsiad ma na ładzie samarze naklejkę GTi i nówki" kupłaki" wygląda zajebiście...Bez urazy.Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a jak pozbyć się zacieków od benzyny na ramie?? dziś czyściłam różnymi środkami i nic :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a jak pozbyć się zacieków od benzyny na ramie?? dziś czyściłam różnymi środkami i nic :(różnymi czyli....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 K2, WD40,Tempo i chyba to wszystko co znalazłam w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 K2, WD40,Tempo i chyba to wszystko co znalazłam w garażusłuchaj, a ta rama jest lakierowana? z tego co pamiętam ty chyba tak... (w ogóle to mówimy o GS500 tak :) ?) No ale wracając do tematu, jeśli jest lakieorwana, to możesz spróbować pastą polerską, ale ostrożnie żeby nie przetrzeć lakieru...pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 tak chodzi o gs'a,a znasz dobry produkt pasty polerskiej?? mam nadzieje, że pomoże , bo strasznie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek gawlik Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 tak chodzi o gs'a,a znasz dobry produkt pasty polerskiej?? mam nadzieje, że pomoże , bo strasznie to wyglądawiesz no szczerze mówiąc to na twoim miejscu podjechalbym do lakiernika, albo firmy polerujacej samochody. Spojrzą na to i powiedzą czy da się to zrobić, a jeśli się da to pewnie zrobią :biggrin: Sama musiałabyś kupić paste za pewnie 50zl, a do tego, polerować powinno się za pomocą specjalnej polerki mechanicznej... Także zlecenie togo komuś to chyba pewniejsza i prawdopodobnie tańsza opcja.pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 http://www.allegro.pl/item312566742_2_naklejki_brembo.htmlhttp://www.allegro.pl/item312657756_dirtbi..._atv_quada.htmlhttp://www.allegro.pl/item317821473_2_nakl...d_duboisi_.html itp. …na allegro- jak masz dt to cos związane z enduro cross ….tak trudno mu odpowiedzieć czy lepiej pisać X stron docinek …co do szprych nie warto się męczyć …ale skoro już to pasty ścierne itp. sporo czasu, a efekt nie zawsze zadawalający zwłaszcza jak szprychy już mocno zniszczone to nic nie zrobisz z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 co do szprych - Pasta do docierania zaworów, jest w sklepach moto, normalnie do szprych coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 28 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 sprej do czyszczenia lancucha - idealnie syf schodzi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi