bruns Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 a wstęp jest tam niezobowiązujący czy trzeba przejsc na multikulti ;) Wystarczy legitymacja PiS i opłacony abonament na TVPis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warriot Opublikowano 28 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endrju50 Opublikowano 1 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 dobre tylko z tym paleniem ( 12l/100) to trochę przesadzili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-76 Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 dokładnie mój przy katowaniu bez komandera 7 nie wziął, z power komanderem z 10-ha była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 7 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Strasznie przekoloryzowana recenzja...Chłopcy podnieceni jakby pierwszy raz w życiu jeździli czymś takim :laugh: No i wada wymowy pHRowaHRdzocego narHRrHRratorHRa... :banghead: :biggrin: :banghead: "WaHRRRioRHHHH..." .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-76 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) witam coś dla ucha i oka warrior x3 Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez Tomek-76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 po raz kolejny przypominam, że do zamieszczania ogłoszeń handlowych (tak, "kupię" również) jest giełda. tak, dotyczy wszystkichjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 jak dla mnie bzdura chyba że ktoś handluje na większa skale częściami to tak, Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skwara Opublikowano 2 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2017 MAJSTRY ma ktoś PCIII z programem pod siebie robionym ??? moja konfiguracja Speedstar air cleaner albo filter, AIS block off, Big Shots V&H Cytuj Nie ważne co masz pod dupą, ważne co masz nad nią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart83pl Opublikowano 19 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Witam wszystkich! Jestem posiadaczem Warriora od niespełna roku, a tym wpisem chciałem się z Wami przywitać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-76 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz6 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 WitamNieświeci się kontrolka rezerwy macie jakiś pomysł co jest Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.marcin Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Spalona żarówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cesarz6 Opublikowano 21 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Spalona żarówka?No właśnie nie po przekręceniu kluczka zaswieca sie przez chwile Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek-76 Opublikowano 23 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 srawdż czujnik i okablowanie może wtyczka zaśniedziała albo się wypieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi