zibik Opublikowano 23 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 (edytowane) Panowie,co tam słychać ze zlotem na Bemowie?Widziałem plakat ale nic tam nie ma konkretnego ,co o której godzinie itd.Jeśli ktoś coś wie to proszę o info :wink: Edytowane 23 Września 2009 przez zibik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 hej, z rozmowy na forum hayki wynika ze ludzie zaczna sie zjezdczac okolo 10-11 w niedziele....aczkolwiek jest tez pomysl zeby przenocowac z soboty na niedziele gdzies w wawie itp :) ...swieze info po czesci na hayka.pl pozdr. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam wszystkich użytkowników tego pięknego moto. Chciałbym kiedyś sobie kupić Hayke, ale nie wiem czy nie będzie dla mnie za duża... Mam pytanie do tych niższych użytkowników tego moto czy dajecie rade ją ogarnąć??? mam 170 wzrostu i nie wiem czy np. nie bylo by za cięzko nią cofać itp. Jakie jest wasze zdanie i doświadczenia??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cosmo Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 hayka? ma podobna wage i wymiary co stary gsxf (mialem 750f) ..wydaje sie wieksza bo ma daleko z przodu zegary...a wcale duza nie jest, dopiero jak sie na tym usiadzie to widac, ze zludzeniem jest, ze jest ogromna, po zdjeciu plastikow nie do poznania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 ale z manewrowaniem na postoju nie jest za ciekawie. trzeba uwazac bo lubi zaskoczyc. Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaadampol Opublikowano 4 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Dzięki za odpowiedzi. Szczerze mówiąc nie spodziewałbym się że może ważyć podobnie do mojego gsxfa. Czyli problemy mogę mieć z manewrowaniem jeżeli bart_b mówisz że czasami zaskakuje;/ A jak jest podczas jazdy?? ciężka jest w ogarnięciu??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek_w Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 A jak jest podczas jazdy?? ciężka jest w ogarnięciu??? pzdr bardzo łatwa w ogarnięciu, na co niewątpliwie ma duży wpływ mocny dół silnika, i do pewnego momentu bardzo wiele wybacza. generalnie hayka pozytywnie zaskakuje w prowadzeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 generalnie hayka pozytywnie zaskakuje w prowadzeniu aczkolwiek w porównaniu np. do vfr 750 którą kulałem sie wcześniej hayka jest duzo bardziej "krowiasta" bynajmniej takie są moje odczucia, waży też troche, ale ogólnie to przyjazny sport-turysta... Cały czas za mną chodzi zmiana Hayki na coś również kultowego, jesli bym sie jej pozbył to może jakiś SP`k 1 lub TLR ;) Pożyjemy-zobaczymy. sebaadampol poważnie Hayki szukasz ? Ja swoją oddam , po przejściach bo po przejściach ale niegroźnych i szczerze opowiedzianych ;) Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiciel Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Witam, to ile Hayek w koncu jest na forum, jeden sprzedaje drugi odda (ja chętnie przyjmę każdą ilość). Ile zostało ?? ja też się wliczam. Cytuj http://suzukigsx1300rhayabusa.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarenty Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Patrząc na datę postu na który odpowiedziałeś to chyba będą pewne trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topiciel Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Sugerujesz ze już żadnego nie będzie?? Gatunek na wymarciu, toż to trzeba wziąć pod ochrone :) Cytuj http://suzukigsx1300rhayabusa.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wgmparkot Opublikowano 13 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Świeżo upieczony użytkownik Hayki z 2000r przyłącza się do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 25 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mir Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Piła dołącza K8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gof Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Warszawa dołącza - 2000. Cytuj GSX750F 2001 -> GSX1300R 2000http://motogof.tumblr.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi