sharesnake Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Witam słuchajcie mam taki mały problem muszę troszeczkę podprostować ramę tylną, ona jest z aluminium już wiem i żeby ją pod prostować muszę wygiąć prawą stronę w dół ale troszeczkę nie więcej jak 1cm i czy macie na to jakieś rady jak się zachowa aluminium robił już ktoś coś takiego, ja myślałem żeby po prostu rozebrać włożyć w imadło i troszeczkę pociągnąć ale czy aluminium nie pęknie? http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/23fce51d505772a3.html Pozdrawiam Edytowane 23 Lutego 2008 przez sharesnake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leon84 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Pisze się PODPROSTOWAĆ RAZEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 jak na moje to nie da rady tego wyprostowac. ze zdjec wyglada mi to na stop aluminium, a takich rzeczy sie raczej nie wygina. Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharesnake Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 jak na moje to nie da rady tego wyprostowac. ze zdjec wyglada mi to na stop aluminium, a takich rzeczy sie raczej nie wygina. No ale ten 1cm to chyba da rade podgiąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 A jak pęknie to sie pospawa :) Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Skrzywiony tylny stelaz w zx7 naprostowalismy o dobre 2.5 cm... dało sie bez problemu, nic nie pękło, wszytsko znowu było proste.Jak sie boisz ze pęknie, to miejsce gięcia zagrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelgsxr Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 (edytowane) Podgrzac jakims palnikiem i nie powinno pęknąć. Edytowane 23 Lutego 2008 przez pawelgsxr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharesnake Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Skrzywiony tylny stelaz w zx7 naprostowalismy o dobre 2.5 cm... dało sie bez problemu, nic nie pękło, wszytsko znowu było proste.Jak sie boisz ze pęknie, to miejsce gięcia zagrzej. A mógł byś powiedzieć czym prostowaliście ten stelaż i czy go rozbieraliście do prostowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefajstoslt35 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 1 CM SPOKOJNIE NACIĄGNIESZ NA ZIMNO W IMADŁO ZŁAP PRZEZ DREWNIANE KLOCKI INACZEJ ZOSTANĄ OCHYDNE ŚLADY ,,WGNIOTY SZCZEK'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi