Kaziu Mlody Gniewny Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 To tu leży wina po stronie składającego bo samo by sie nie rozwaliło po tylu km. Ja skladalem to moto i jak WLD Wlodi je ode mnie zabieral wszystko bylo ok. Po przejechaniu ok 100km kompresja spadla nagle;/ Moto stalo sie slabe a kompresja wynosi 4,5 BARA a powinna byc ok 9-10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soku11 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 No to albo wywialo uszczelke, albo odkrecona swieca, albo te nieszczesne pierscienie :/ Z tym ostatnim bedzie troche problemu, bo trudno znalezc zaklad, ktory dobrze je dorobi :/ POZDRO Cytuj Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja skladalem to moto i jak WLD Wlodi je ode mnie zabieral wszystko bylo ok. Po przejechaniu ok 100km kompresja spadla nagle;/ Moto stalo sie slabe a kompresja wynosi 4,5 BARA a powinna byc ok 9-10.No w takim wypadku to widzę że nie u ciebie wina leży. Też nie wiem jak to było spasowane(szlif pod tłok). Ciekawe czy nie spadło za bez pieczenie sworznia lub coś innego nie zablokowało pierścieni. :D Gdybać teraz tylko można No to albo wywialo uszczelke, albo odkrecona swieca, albo te nieszczesne pierscienie :/ Z tym ostatnim bedzie troche problemu, bo trudno znalezc zaklad, ktory dobrze je dorobi :/ POZDROZ tymi ostatnimi to raczej nie będzie problemu. ;) Można kupić gotowe a dorobić to co chcesz ci dorobią teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Nagły spadek kompresji?? 4,5bara to raczej zatarcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Witam. Został ściągnięty cylinder, wygląda tak jak przedtem, tłok w stanie BDB, ale pierścienie wyglądają na wytarte :/ 100 km DOCIERANIA! Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasz90skomra Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jak to :icon_mrgreen: miałbyć tam vertex zestaw :icon_mrgreen: To chyba jednak nie był tej firmy tłoczek i pierścienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Był Vertex na 100%... :/ Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a był cylinder honowany ?pierścienie chromowane ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 a był cylinder honowany ?pierścienie chromowane ?Było Honowanko.A co do pierścieni to nie wiem, nie zwracałem uwagi. I tak szykowałem się na zmiane sprzęta, kupuje nowe pierścienie, troche pośmigam i moto do ludu. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Był Vertex na 100%... :/Ze stwierdzeniem czy to vertex nie powinieneś mieć problemu bo na każdy vertex jest podpisany w środku. Jeśli nie pisze to nie jest tłok vertex'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidi Opublikowano 27 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Ze stwierdzeniem czy to vertex nie powinieneś mieć problemu bo na każdy vertex jest podpisany w środku. Jeśli nie pisze to nie jest tłok vertex'a. A w środu u Włodiego pisało "MADE IN CHINA" :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A w środu u Włodiego pisało "MADE IN CHINA" :)Hah. . . :icon_biggrin: Później sprawdze, moto nie stoi u mnie tylko pare km dalej. Szukam pierścieni... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) http://czesci-moto.pl/ Lub zadzwoń do nas pod numer 032 4150435 Mamy coś takiego na stanie magazynowym.Dzwoniłem pierwszy raz, powiedziano mi że są takie pierścienie, ale żebym podał dokładne wymiary pierścieni. Dzisiaj dzwonie i NIESTETY NIE MAMY :icon_rolleyes: Przedchwilą dzwoniłem do Mielocha i też nie mają :/ Edytowane 29 Lutego 2008 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi