bulamoto Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 http://www.smog.pl/wideo/16452/czym_grozi_...a_autostradzie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ałć... :/ Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArnolD84 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Nie no ładnie miał nasrane we łbie :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Az mi sie przypomnial kawal o blondynce :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 u nas też to sie zdarza... ledwo takiego wymiąłem na a4 pod opolem... :icon_twisted: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Widziałem na własne oczy jak koleś na Prymasa Tysiąclecia w Warszawie jechał pod prąd. Tak samo chyba był rozgarnięty jak ten… Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Wczoraj wieczorem sam byłem świadkiem, jak koleś na jednokierunkowej cofał, po czym skręcił na zakazie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garnek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Co za kretyn! A gdyby komuś z nas sie taki cymbał trafił? Przeciez na autostradzie nie jedzie sie 50 km/h :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelpi80 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 z tego co mnie nauczali to na jednokierunkowej mozna cofac czyli jechac "pod prad do tylu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 z tego co mnie nauczali to na jednokierunkowej mozna cofac czyli jechac "pod prad do tylu".racja ja nawet stosuje cofanie na jednokierunkowych ale oczywiście na małych uliczkach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p A q Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 A ja w Rzeszowie kiedys sobie wjezdzam na dosyc spore rondo (krakowska) i jakis koles zacza mnie razic swiatlami po oczach. Poprostu koles chcial w droga strone rondo objechac, nie wiem jakis anglik czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ja rok temu na toruńskiej miałbym czołowe bo jakiś moherowy młotek w kapeluszu zawrócił i jechał pod prąd na moim lewym pasie .. skad sie tacy biora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wachu666 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 U nas w Poznaniu nie raz juz pisali w Głosie Wielkopolskim o twardzielach, ktorzy jechali pod prad na autostradzie A2. Wszystko z powodu zapominalstwa o zjezdzie przed bramka. Jak dochodzi do placenia to trzeba zawrocic... Tu macie przyklad tirowcow preferujacych bezstresowa jazde pod prad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 23 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Ja z rok temu bylem swiadkiem jak koles z %% jadacy pod prad potracil kobiete.Kobieta wywrocila sie na srodku drogi rowerem, tez pewnie z %%.Probowala wstac przed nadjezdzajacym samochodem, jednak dokonala tego dopiero za pomoca zderzaka, maski, szyby auta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schack Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Moim zdaniem takim idiotom (jeśli przeżyją) dożywotnio powinno zabierać się prawko. Człowiek jedzie spokojnie, ostrożnie, a taki wariat pozbawi Cię życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi