Arni Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Na komentarzach pisze ze to nie jest reka lecz spadnieta rekawica albo jakas częsc z motocykla. tak czy inaczej nie wygląda to zbyt ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 z tego co ja widze to jest dłoń z rekawicą, na zwolnieniu widac jak leci krew z tej rękawicytaka siła urwie ręke bez problemy ( jak granat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 taka siła urwie ręke bez problemy ( jak granat)Ale jaka sila :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UFI Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Ale jaka sila ;)Taka, jak granat. Napisał przecież... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Taka, jak granat. Napisał przecież... :) buehehe, normalnie mama mi nie uwierzy, dobry tekst. A tak na powaznie, to pobawilem sie w detektywa i krwi nie zauwazylem, ale na przedostatniej klatce, gdy "urwana" dlon jest na tle bialego zadupka, widac nieszczesna konczyne wraz z rekawiczka. Ciezko utrafic ten moment ale sie da. Takze moja teorie zmodyfikuje o to, ze to nie rekawiczke tylko kanal dolotowy urwalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusxmoto Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Wg mnie cofnelo w dolot a urwalo dolot do air box'u ... dlon raczej cala ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Zrobiłem dwie klatki, na którym widać, że jednak stało sie coś poważniejszego… http://zapodaj.net/38892857.bmp.html http://zapodaj.net/916406.bmp.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielu Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 wydaje mi sie ze jakos tego filmiku nie pozwala na jednoznaczne stwierdzenie co sie stalo... mozna tylko zgadywac.. nawet po powiekszeniu stopklatek nie mozna byc pewnym tego co tam jest widoczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 A tak na chlopski rozum to czy kopaliscie kiedys pilke? Pewnie tak, i co? Kopiac, pilka leci do przodu a nie do tylu, jakby na filmiku byla to jego reka albo rekawica to polecialy by w druga strone prawda? Natomiast to co polecialo, odbilo sie od reki i upadlo tam gdzie upadlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisena Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 ja pie**ole....... ale Wy macie rozkminki :) uwaga ! uwaga ! urwało rękę czy nie urwało?Jaka to różnica. Chyba warto się zastanowić nad przyczyną :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Przyczyna czego? U mnie ostatnio a to pada a to wieje a jak nie wieje to i tak nie mam na czym jezdzic bo jestem po sprzedazy a przed kupnem, wiec mam czas na rozkminki :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi