kalosh Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam.Wygrzebałem to jakoś na jutup: Co mu się stało?Pozdrawiam kalosh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 chyba kawalek glowicy wystrzelil albo walek rozrzadu....pewnie bolało........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Gość sie trochę zdziwił , to jet właśnie tak jak się jeździ na lotniczym :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tam z przodu to mu dłoń upadła? Gość sie trochę zdziwił , to jet właśnie tak jak się jeździ na lotniczym :icon_rolleyes: Lotnicze jest kiepskie, CB50J lepiej na zwyklej 95 chodziła :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Tam z przodu to mu dłoń upadła? Wygląda na to że tak , paskudnie się zdziwił . Pewnie rozerwało coś z głowicy i niefortunnie poleciało w stronę jego nadgarstka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Rysiek a mowiłem....nie tankuj na Auchanie! :biggrin: A tak na poważnie to moim zdaniem urwało mu lewą częśc kierownicy :) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 to też nie gorsze, ktoś mial nie za dobrze ulożone w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 to też nie gorsze, ktoś mial nie za dobrze ulożone w głowie i wszyscy razem nóżki w górę!!! :) a co do tematu to chyba była dłoń... albo rękawicę mu zerwało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 a co do tematu to chyba była dłoń... albo rękawicę mu zerwało... taaaa, no i buta zawiazało :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 w sumie masz rację mało prawdopodobne z tą rękawicą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=M-Swfya4Qj8 prosze bardzo tutaj sa komentarze po angielsku...moze rozwieja nasze watpliwosci...i raczej to byla rekawica(moje zdanie)albo lewa raczka kierownicy :flesje: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zonq Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Mi to wyglada na cofke z airboxu, ktora zdmuchnela mu rekawice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Hehe, ależ go wybiło , siedział z przodu na błotniku i palił gume i złapało przyczepność i ciamciok poleciał , hehe. Dzieci... nie probujcie tego w domu :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Lotnicze jest kiepskie, CB50J lepiej na zwyklej 95 chodziła :flesje:No tak... za moich czasów, jak ujeżdżałem CZtkę to nie było 95, ale lotniczą 100 można było skołować. I na tym cezetka fruwała!!! Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 moim zdaniem strzał z airboxu który zerwał mu rękawiczkę Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi