jenny175 Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Wilq, zapewne zostałeś szczęśliwym posiadaczem WSK kobuz :notworthy: gratulacje :crossy: (o ile nie była przerabiana i rzeczywiście jest oryginał :) ) Qurim, a skąd :) Granat, ok :crossy: spróbuję się czegoś dowiedzieć :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Witam zrobiłem fotki swojej Wsk a oto i onahttp://www.bikepics.com/members/wilq88/76wsk175/z tego co widzę to tylna lampa nie jest oryginalna i jest jakiś dodatkowy przełącznik na lampie jeszcze nie wiem do czego ale postaram się dowiedzieć :buttrock: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 to WSK M21 W-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jenny175 Opublikowano 15 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Granat, nie dowiedziałam się za wiele o rejestracji... :|Pani w urzędzie była bardzo niemiła, a feee... urzędy...ech...Ale w sieci jeszcze można znaleźć info o rejestracji na zabytek (nie wiem czy można dodawać tu linki, więc jesli chcesz to wyślę Ci na pw namiary ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 16 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Granat, nie dowiedziałam się za wiele o rejestracji... :|Pani w urzędzie była bardzo niemiła, a feee... urzędy...ech...Ale w sieci jeszcze można znaleźć info o rejestracji na zabytek (nie wiem czy można dodawać tu linki, więc jesli chcesz to wyślę Ci na pw namiary )Bo trzeba było załatwiać facetem albo u faceta .I nie rozumiem o co chodzi z dodawaniem linków . Wklejaj śmiało byle nie tą stronę z podkową . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 17 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 Witam zrobiłem fotki swojej Wsk a oto i onahttp://www.bikepics.com/members/wilq88/76wsk175/z tego co widzę to tylna lampa nie jest oryginalna i jest jakiś dodatkowy przełącznik na lampie jeszcze nie wiem do czego ale postaram się dowiedzieć :icon_mrgreen: pzdr.........i cylinder masz od Gazeli (żeberkami się różni)....Poza tym - fajna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 .........i cylinder masz od Gazeli (żeberkami się różni)....Poza tym - fajna! Witam czyli to wygląda na to że cylinder był podmieniony ??lampe z tyłu już dopadłem oryginalną, a z nieoryginalnych rzeczy których nie widac to jest założony gaźnik od cz 175pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 18 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2008 Witam czyli to wygląda na to że cylinder był podmieniony ??lampe z tyłu już dopadłem oryginalną, a z nieoryginalnych rzeczy których nie widac to jest założony gaźnik od cz 175pzdrGazela ma żebra węższe w tylnej części cylindra (zachodziła tam osłona boczna). W Wuechach zakładano już standardowe gary - żebra równe;W sumie to nic się nie dzieje, ale fakt faktem - gar jest od Gazeli..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jenny175 Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Bo trzeba było załatwiać facetem albo u faceta .I nie rozumiem o co chodzi z dodawaniem linków . Wklejaj śmiało No to wklejam informacje w takim razie :http://shlka.prv.pl/rejestracja.phpMam nadzieję, że się przydadzą.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loonasek Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 A jeśli chcesz zweryfikować wszystko odnośnie modelu i cześci Wueski to zapraszam na www.wueska.pl :)Jest też bogaty temat w którym jest napisane wszystko o rejestracji starych motocykli i jako zabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 24 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2008 Tam cos mi nie gra, jesli dobrze pamietam, wystarczy miec dokument legalnego pochodzenia faktura zakupu np. ze złomu, umowa kupna -sprzedarzy, i autor tego artykułu zapomniał o najwazniejszej rzeczy mianowicie zasiawadczeniu wydanym przez biegłego rzeczoznawce o wyjatkowej wartosci pojazdu dla polskiej historii techniki czy jakos tak to było sformułowane stwierdzajace zupełny orginał i brak przeróbek, oraz to ze pojazd jest starszy niz 30 lat i min.20 lat nie jest juz produkowany, wiem ze tak mozna bo własnie u mnie kolesie rejestrowali na zabytek posprowadzane z niemiec susuki cj czy podobne bez papierów, musze pogrzebac w przepisach, ktos straszył jakas zmiana na niekorzysc, zobacze i dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi