barthazz Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Szukam chętnych na wyjazd do Niemiec ( Zschopau ). Jest to miasto niedaleko granicy, w którym znajduję się fabryka wspaniałych motocykli MZ. Wyjazd wstępnie jest planowany na wakacje 2004. Kto jest zainteresowany niech się dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 witam, coż też myślelismy z kompanem o wyjeździe do Zschopau , jako że bylismy jego CZ w Strakonicach, wiec MZ nie gorsze... Zgłaszam zainteresowanie, mam nadzieje że pojedziemy, w końcu to nie tak daleko, a przyjemnie byloby zobaczyc jak to kiedyś sie robiło prawdziwe motocykle :D 8) , pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 jestem na etapie załatwiania sobie MZ Tropic. Jesli transakcja dojdzie do skutku chętnie bym się wybrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 16 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2003 Wprawdzie to jeszcze dużo czasu i od wielu czynników to zależy ale cholera chciałbym....może się uda :notworthy: A tak dokładniej to gdzie to jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 17 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 bym pojechal ale niestety bede w niemczech Bede zarabial na moto :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 17 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2003 Wprawdzie to jeszcze dużo czasu i od wielu czynników to zależy ale cholera chciałbym....może się uda :notworthy: A tak dokładniej to gdzie to jest?? Saksonia, niedaleko czeskiej granicy, a od naszej (Zgorzelec) jakieś 100km na poludniowyzachód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaryPL Opublikowano 18 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2003 ja chetnie bym sie wybral ,jesli bedzie juz cos wiadomo to prosze o kontakt.mam pytanko na ile dni byl by ten wyjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 19 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 mam pytanko na ile dni byl by ten wyjazd? Tak wstępnie z Marianem rozmawialiśmy że na conajmniej 2 dni, a może i więcej (zależy od tego jak się dogadamy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 mysle ze nie ma sensu gnać i zaraz wraca, Posiedzi sie tam troche, tam góry blisko ( Czechy ), tak mysle ok. 4 dni było by dobrzepiszcie jak wam pasuje pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 19 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2003 Orientujecie się mniej więcej ile może wyjśc koszt takiej wyprawy...mówie o spaniu tam itp. bez kosztów płynów dla maszyny i kierowcy :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 co do kosztów spania to jak dla mnie zerowe - mówie tu o noclegu na dziko gdzieś w lesie.Co o tym sądzicie ??najwiekszy koszt to paliwo, jedzenie to mozna wziac z domu. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 To mi sie podoba! Sa plany, sa chetni wiec musi sie udac! Ja sie juz zaczalem odgrażać, ze skoro nie zdazylem pojezdzic w tym sezonie, to w przyszlym nadrobie. Wpiszcie mnie wstepnie na liste. Może rzuci ktoś mapką, gdzie jest ojcowizna naszych maszyn? Jest tam jakieś muzeum przyfabryczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 20 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2003 Tu jest strona tej miejscowosci,jest też mapka :notworthy: http://zschopau.mekweb.de/index.asp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 21 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2003 Jak dla mnie trochę za wcześnie na konkrety. Po prostu przyjdzie wiosna to coś się wymyśli a raczej po prostu wsiądzie i pojedzie. Miasto chyba ciekawe sądząc po godle :notworthy:PozdrawiamRafal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 22 Listopada 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2003 http://www.motocyklemz.pl/aktualnosci.html - kliknijcie. Jest tam napisane że w 2002r był zlot w Zschopau z okazji 80-cio lecia powstania firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi