Plakatufka Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam! Od 10:00 Próbuje coś tutaj napisać. Mój dostawca internetowy bawi się ze mną w kotka i myszkę i bezprzerwy mnie rozłącza. Carioka dzisiaj o 20:00 na Wałach. Seboka wracaj do zdrowia.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 A ja widzialam Was dzisiaj o 20:15 na walach ;-)) ale moj mis niechcial sie zatrzymac bo maly głodek go zlapal :-(( Najbardziej w oczy rzucal sie Kriso, odblaskowa maszynka ;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Witam! Od 10:00 Próbuje coś tutaj napisać. Mój dostawca internetowy bawi się ze mną w kotka i myszkę i bezprzerwy mnie rozłącza. Carioka dzisiaj o 20:00 na Wałach. Seboka wracaj do zdrowia.Pozdrawiam. Marek faktycznie zdjęcie masz rewelacyjne :buttrock::) hehe ( Najbardziej w oczy rzucal sie Kriso' date=' odblaskowa maszynka )[/quote'] oj już bez przesady... jedynie policja jest szczęśliwa... bo mnie rozpoznaja bez problemu :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Robili mi biopsje , prawdopodobnie obejdzie się bez operacji , rzepka pękła, ściągnęli mi krwiaka ,jak na razie w szynie później w jakimś specjalnym gipsie(miesiąc jak nic) , więc nie prędko się zobaczymy , jak byście byli gdzieś w pobliżu zapraszam na oranżadę , bo prędko to ja was nie zobaczę, koń będzie stał w garażu :buttrock: . Pozdrawiam Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Kolejne weselicho zaliczone! :lol: Jak dobrze pójdzie to na Złocieniec polecimy razem ze wszystkimi :buttrock: Ale przyjedziesz na boso czy w skarpetkach? pojadę tak żeby coś tak fajnie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 pojadę tak żeby coś tak fajnie byłoA ty to w porządku jestes:) po za tym generalnie nie ma takiej rzeczy ktorej....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17 Opublikowano 22 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2005 A ja mam wielki dylemat bo dokłądnie w niedziele jest wyjazd na zakończenie sezonu w Nowogardzie ale również od piątku zaczyna sie zlot w Złocieńcu i co tu wybrać i jak z tej sprawy wybrnąć. Ostatecznie pozostaje mi w piątek przyjechać być w Złocieńcu do soboty a potem zabrać motory i do Nowogardu :twisted: bo jednak w Nowogardzie jest pewna jazda. (już wypróbowałem i jeździłem w Nowogardzie polecam wszystkim, warto spróbować) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Elo ! elo ! siniores und sinioritas... widze ze mnie mija niezla zabawa.. ale juz coraz blizej do powrotu ... :twisted: dokłądnie w niedziele jest wyjazd na zakończenie sezonu w Nowogardzie juz zakonczenie ? to chyba tylko dla nowogardu.. pozdro :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Cześć wszyskim NOWYM 4UMowiczom i tym starszym wyjadaczom!!!Wróciliśmy z Szachciorem z trójmiasta!Wypasiona pogoda a do tego znaleźliśmy przepiękne miejsce na Helu-sam cypel.Jeszcze nie przeorany przez ludzi-dzikawy!Ludzie tam sie rozlibi i kimali wiec daję propozycję takiego wyjazdu dla was wszystkich.Na pewno nie pożałujecie! A jeśli chodzi o Złocieniec to razem z Generałami wyjechać chcemy koło południa-tak więc dla ludzików HALO SZCZECIN zrobi się miejsce razem! Pozdrawiam P.S.Jak ja cholernie się za wami stękniłam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 A jeśli chodzi o Złocieniec to razem z Generałami wyjechać chcemy koło południa-tak więc dla ludzików HALO SZCZECIN zrobi się miejsce razem! sie wie ze tak bedzie bo kto jest z nami musi byc z nami A KTO PRZECIWKO NAM TEN BEEEEEEEEEEE :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak ja cholernie się za wami stękniłam!!!!!Ja też bardzo mocno :buttrock: A czy i tym razem zamówilaś super pogodę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
si3wca Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 bedzie ktos lecial w sobote popołudniu na zlocieniec ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 w sobote popołudniu na zlocieniec ?? Pewnie ja z Tomkiem, bo moje plany nie wypaliły i muszę iśc do pracy. Więc dopiero popołudniu będziemy jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Jak ja cholernie się za wami stękniłam!!!!!Ja też bardzo mocno :evil: A czy i tym razem zamówilaś super pogodę?? Jeśli pogoda nam nie dopisze to zapewniam że będzie zadyma Gitta kontra Pogoda!!!Carioka musi byc i nie mam innego wyjścia piekna pogoda bo chcę się w czystym i pięknym jeziorku wykapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2005 Czyste Jezioro zapewniam nawet nie jedno a jeśli chodzi o pogodę dołączamy sie do zadymy z przyjemnością. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi