Carioka Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 A teraz z innej beczki :) Zamykam dziś listę z koszulkami z forum.wynik: Zamawiamy 36 koszulek.O wszystkich ruchach bedziemy informować na bieżąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Aha... Pamiętajcie' date=' że w sobotę z rańca jest trasa do obskoczenia - jakieś 60km.[/quote'] Ale o co chodzi, rajd ma 60 km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Ale o co chodzi' date=' rajd ma 60 km?[/quote']dziecino chodzi o to ze mamy ok. 60km do pojerzdzenia w ramach rajdu po okolicach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 no widze ze duzo was tu do mnie zawita (zaczy sie do Świnoujścia) mam nadzieje ze sie jakos zgadamy ja nie wiem czy kogos z was rozpoznam a z checią bym sie z wami czegos napil z checia sluze informacja i pomocna dlonia. wiec jak ktos z was bedzie mnie widzial to krzyczcie zucajcie puszkami ( pustymi i nie butelkami) tak tylko po to zebym sie obrocil. w razie wu jest tu moj numer to dzwoncie. no to do zobaczyska jutro :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin17 Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Skoro was poznałem to postanowiłem jak i moi rodzice dołączyć do waszego klubu. Ja za rok jak oczywiście zdam na prafko to pośmigam z wami na motorkach. Mam nadzieje że rodzice pożyczą mi swoją "kawke". :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zana Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Skoro was poznałem to postanowiłem jak i moi rodzice dołączyć do waszego klubu. Skoro już jesteś to normalnie witamy Cię Marcinie-super dołączyłeś do grona ludzi którzy są w PORZĄDKU. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Hej! Tak patrzam przez okno i patrzam i widzę że wam się pogoda na ten rajdzik poprawia... ;) czyli jest w porządku !!! Trzymajcie dla mnie miejsce. jutro wieczorem jestem z wami!!! Skoro was poznałem Witaj!!! Dobra decyzja, bo my naprawdę jesteśmy W PORZĄDKU!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 z checią bym sie z wami czegos napil Mam nadzieję Boras,że się odnajdziemy wszyscy w Świnoujściu. Spisalam numer telefonu, więc na pewno sie uda i wypijemy cytrynóweczke naszego moto-kolegi w dniu jego urodzin. postanowiłem jak i moi rodzice dołączyć do waszego klubuWitaj Marcinie, czy my dzis spotykamy sie z calą waszą pyrzycką rodziną? :-D Będziemy trzymać dla was miejsce. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Trzymajcie dla mnie miejsce. jutro wieczorem jestem z wami!!! Kochana dopilnujemy oczywiście aby Tomasz ładnie rozłożył namiocik i ładnie przygotował się na twoje przybycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szable Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 wlasnie rysuje itinerer, trasa ma rowniutko 60kmczekamy na wasz przyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Witam! Krzyż mi strzelił i chodze jakbym szukał pięć złotych, ale nie mogę sobie odmówić przyjemności wypicia za zdrowie Dizla. no i spotkania z Wami. Dozobaczenia. Ja i Nevre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Pozdrawiam .... Diz.. wszystkiego najlepszego .... wypije twoje zdrowie w niedziele... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Ależ tu dziś cisza... Wszyscy się ganiają w rajdzie po wyspie Wolin, tylko mi przyszło siedzieć w pracy. Ale już niedługo do was dołączę... Jeszcze tylko cztery godzinki walki z klientami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Dizel wsiewo horoszewo! jak to mawiają nasi sąsiedzi zza Buga ;) Pogoda się poprawia więc polatanka obowiązkowa! Wczoraj byłem w okolicach Międzyrzecza. Zwiedzaliśmy MRU i Świerkocin. Zrobiliśmy około300km ale niestety autkiem. Obie atrakcje moge polecić. MRU robi niesamowite wrażenie- jak Niemcy tuz przed wojną i w jej trakcie robili takie budowle?Dziesiątki kilometrów bunkrów pod ziemią, linie kolejowe, schrony - my do tej pory mamy problemy z kilkoma kilometrami metra w Wawie bo w innych miastach nikt nawet o metrze nie myśli?!. Jeśli chodzi o Świerkocin to wyjazd motocyklem nie wchodzi w grę bo to park safari i bez puszki nie wpuszczą :P Jest to atrakcja bo wiekszość zwierząt jest oswojona i spokojnie mozna je głaskać (czasami nawet same się o to dopominaja :P )W ten sposób minął nam cały dzień. Wyprawa zajęła nam łacznie około 12 godzin."Po drodze" zajżeliśmy także do klasztoru w Paradyżu. Obecnie jest tam wydział teologii Uniwerku Szczecińskiego. Budynki i otoczenie robią niesamowite wrażenie: www.gim1.swiebodzin.pl/podstrony/WSIE/par.htmlokolica wyglada jak willa Bila Gatesa :D Pięknie zadbane wnętrza i ogrody cos jak pałac nielada magnata ;) i niech mi ktoś powie że kościół jest biedną instytucją :PPolecam!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 13 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2005 MRU robi niesamowite wrażenieA tu sie zgadzam, byliśmy na MRU wiosną tego roku i też byliśmy pod wrażeniem - mozna każdemu polecić na jednodniową wycieczkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi