zurek1976 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Witam!Czytam was od paru dni i postanowilem sie w koncu ujawnic. Piotr z tej strony znany w roznych kregach pod roznymi pseudonimami artystycznymi :) No wreszcie! Witaj w grupie! Jedziesz do Gryfic? [ Dopisane: 26-07-2005' date=' 19:53[/i'] ]Witam wszystkich! :) Cześć Monia! Miło, że zajrzałaś! :mrgreen: Coraz więcej tutaj przemiłych pań....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 pytanie do wrzystkich czy ktos z was mieszka na gumieńcach albo smiga koło Geanta i w stronę Ostoi i Bobolina ? moze ktoś sie oriętuje czy WMJ na gumieńcach jest zamknięty ? bo coś opustoszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 pytanie do wrzystkich czy ktos z was mieszka na gumieńcach albo smiga koło Geanta i w stronę Ostoi i Bobolina ? moze ktoś sie oriętuje czy WMJ na gumieńcach jest zamknięty ? bo coś opustoszał. Zaglądałem tam z zeszłym miesiącu - było pusto i cicho. Chyba zamknęli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stix Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 No wreszcie! Witaj w grupie! Jedziesz do Gryfic? Za stary juz chyba jestem na spanie w namiotach takze prawdopodobnie odpuszczam :? Mysle raczej zeby w weekend nad morze skoczyc bo upaly zapowiadaja, a prace mam taka ze juz za morzem zdazylem sie stesknic :) (kiedys to wyjasnie :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgadza sie' date=' moto kupilem od Kaytecka znanego tutaj zapewne paru osobom. Jak mnie zobaczysz nastepnym razem to krzycz co bym wiedzial ze to ty Zawsze tez na male lansowanko na miescie mozna sie umowic wieksza ekipa[/quote'] Taaa... znamy Kajtka.... na tym moto nawet udalo mi sie przelatac zanim trafil w twoje rece:] ....A na lansowanko to ja odpadam ... dopoki nie zjawie sie z powrotem w sledziowie .... [ Dopisane: 26-07-2005, 20:50 ]moze ktoś sie oriętuje czy WMJ na gumieńcach jest zamknięty WMJ jest zamkniety juz od sporego kawalka czasu ... juz tak od ok 2 miesiecy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 WMJ jest zamkniety juz od sporego kawalka czasu ... juz tak od ok 2 miesiecy ... 8O cos nie wypaliło a zapowiadało sie bardzo dobrze gdyby nie te skutery :) szkoda nawet ani razu tam nie wpadłem pomijając oglądanie bike-ów na chodniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 WMJ jest zamkniety juz od sporego kawalka czasu ... juz tak od ok 2 miesiecy ... 8O cos nie wypaliło a zapowiadało sie bardzo dobrze gdyby nie te skutery :) szkoda nawet ani razu tam nie wpadłem pomijając oglądanie bike-ów na chodniku Ja jestem z Gumieniec, a WMJ jest zamknięty od 2 miesięcy tak jak to Kudłaty napisał i juz otwarty nie będzie... :) A co koszulek forumowych to ja tez chetna, dajcie znac jak cosik bedzie wiadomo, PzDr aLL... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 26 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2005 Ja jestem z Gumieniec - pozdrawiam - długi czas mieszkałem na ogrodowej :) A co koszulek forumowych to ja tez chetnaNo jak tacy nowicjusze jak ja też się mogą dopisać to też jestem za... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam! WMJ faktyczmnie już dość dawno temu opustoszało... PZDR! oby do weekendu (jeszcze tylko około 72 godziny do wyjazdu urlopowego :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Za stary juz chyba jestem na spanie w namiotach takze prawdopodobnie odpuszczam czytam i nie wierze nie za wczesnie :?: młodzian sie starzejesz :!: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 A co koszulek forumowych to ja tez chetna' date=' dajcie znac jak cosik bedzie wiadomo,[/quote']Jesteśmy w trakcie prac nad wzorami i za niedlugo będę zbierać zamówienia i pogadamy o kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 moze ktos juz obliczał ile bedzie kosztowac koszulka tak na oko ? w PLN oczywiscie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Ja jestem z Gumieniec - pozdrawiam - długi czas mieszkałem na ogrodowej :) A co koszulek forumowych to ja tez chetnaNo jak tacy nowicjusze jak ja też się mogą dopisać to też jestem za... Adam ja jestem z Ogrodowej :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 Nie wiem czy wiecie ale w ten weekend będzie impreza u mnie w Goleniowie , może wpadniecie ??? Tutaj dodaje rozpisze imprezową . 29 lipca 2005 r. (piątek) Scena główna - ul. Nadrzecznagodz. 15.00 - 15.45 - otwarcie Festiwalugodz. 15.45 - 16.00 - Zespół Wokalno - Instrumentalny RUNY z Połocka - Bialoruśgodz. 16.10 - 16.40 - Cyrk Dziecięcy WOAK Toruńgodz. 16.50 - 17.30 - Zespół Folklorostyczny RIJA z Rygii - Łotwagodz. 17.40 - 18.00 - Cyrk Dziecięcy WOAK Toruńgodz. 18.10 - 18.40 - RED NIL ze Stendal muzyk country - Niemcygodz. 18.50 - 19.50 - Zespół rockowy SOUNDQUAKE z Berlina - Niemcygodz. 20.00 - 21.00 - Zespół JESIENNI PRZYJACIELE - Goleniówgodz. 22.00 - Zespół PERFECT30 lipca 2005 r. (sobota) Scena główna - ul. Nadrzecznagodz. 12.00 - 12.30 Zespół Taneczny Bergen - NIemcygodz. 12.40 - 13.10 RED NIL ze Standal muzyka country - Niemcy godz. 13.20 - 14.00 Orkiestra Dęta SCHALMEIENKAPELLE z Rossow - Niemcygodz. 14.40 - 15.20 Cyrk Dziecięcy WOAK Toruńgodz. 15.30 - 16.20 Zespół Folklorystyczny RIJA z Rygii - Łotwagodz. 16.30 - 17.30 Zespół rockowy SOUNDQUAKEz Berlina - Niemcygodz. 17.40 - 19.10 Zespół pop-rockowy JAAD Żarygodz. 19.20 - 19.50 Cyrk Dziecięcy TROFFINI - Bisztynekgodz. 20.00 - 21.00 Zespół TATUASHgodz. 22.00 Zespół MAANAM KTOŚ WPADNIE ????? :mrgreen: Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 27 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2005 KTOŚ WPADNIE ????? My niestety nie Seboka, bo jedziemy do Gryfic na zlot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi