Elwira Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 buenos dias amigos! que tal? :)Elwira nie rób tego! nie bądź snobką! ;)PZDR!ZROBIĘ. I nie będę snobką. Czas przełamywać opinie o harleyowcach. No, przynajmniej o harleyowczyniach. Pamiętajcie, że harleyowiec to nie koniecznie.... outlaws lub im podobni, hi hi.tal bien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Aha' date=' takie mnie rano naszły przemyślenia... [/quote'] Z rana to ciężka sprawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 buenos dias amigos! que tal? :)Elwira nie rób tego! nie bądź snobką! ;)PZDR!ZROBIĘ. I nie będę snobką. Czas przełamywać opinie o harleyowcach. No' date=' przynajmniej o harleyowczyniach. Pamiętajcie, że harleyowiec to nie koniecznie.... outlaws lub im podobni, hi hi.tal bien[/quote'] Kurcze nie rób tego tyczyło sie bycia snobką :D sama zreszta tak napisałaś: "Wysłany: Dzisiaj, o 05:50 Temat postu: HALO SZCZECIN -------------------------------------------------------------------------------- Heloł! Jessu, Generał, będę "snobką" - kupuję harleya. Aj aj aj i co teraz???? Kissy dla wsiech " więc nie bądź snobką...a Harasa to sobie kupuj na zdrowie ;)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Aha' date=' takie mnie rano naszły przemyślenia... [/quote'] Z rana to ciężka sprawa;) Heh, żebyś Ty wiedziała jak to przeżyłem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 buenos dias amigos! que tal? :)Elwira nie rób tego! nie bądź snobką! ;)PZDR!ZROBIĘ. I nie będę snobką. Czas przełamywać opinie o harleyowcach. No' date=' przynajmniej o harleyowczyniach. Pamiętajcie, że harleyowiec to nie koniecznie.... outlaws lub im podobni, hi hi.tal bien[/quote'] Kurcze nie rób tego tyczyło sie bycia snobką :D sama zreszta tak napisałaś: "Wysłany: Dzisiaj, o 05:50 Temat postu: HALO SZCZECIN -------------------------------------------------------------------------------- Heloł! Jessu, Generał, będę "snobką" - kupuję harleya. Aj aj aj i co teraz???? Kissy dla wsiech " więc nie bądź snobką...a Harasa to sobie kupuj na zdrowie ;)PZDR!Jessu a skąd ta 5:50 ???? ja wstałam o 7:20 !!! A co do snobki, to przecież wiem, że nie o mnie tu chodzi, zbyt CUDOWNY mam charakter, żeby zostać snobką. Charakterek znaczy się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 ...zbyt CUDOWNY mam charakter, żeby zostać snobką. Charakterek znaczy się :) Ty to normalnie w porządku jesteś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Aha, takie mnie rano naszły przemyślenia... Ekipa nasza to strasznie fajna paczka. <chyba wszyscy się zgodzą?> Często jeździmy tu i tam, jakieś zloty, imprezki, pomagamy jeden drugiemu. No, ogólnie zawsze miło jest i nie ważne kto i czym jeździ.Gdzieś tu zostało wspomniane, że czasem możemy się nie znaleźć. I taki mam pomysł: BANER z wielkim napisem "HALO SZCZECIN!", który możemy zawsze ze sobą zabierać /ktoś zawsze będzie go miał - element przechodni/. Łatwo się znaleźć i promować naszą cudowną grupę! Ja jestem skłonny to zrobić nawet gdyby użyć tego jeden raz na fotkę całej ekipy!!No i co Wy na to? Ja by się tak nieco sprężyć to i kubki z takim ładnym napisem da się załatwić. Koszty nie powinny być duże :)Tomku ale jest jeszcze jedna sprawa,musisz sprobowac slynnej cytynowki ktora nasza kolezanka Gitta serwuje,a degustowalem juz nie raz i musze ci powiedziec ze warto sie skusis,takze jak bedziemy nastepną impreze robic to musisz do nas wpasc z Kasia.Pozdrawiam [ Dopisane: 14 ]Heloł! Jessu, Generał, będę "snobką" - kupuję harleya.To kiedy nowy sprzet bedzie mozna zobaczyc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 [ Dopisane: 14 ]Heloł! Jessu' date=' Generał, będę "snobką" - kupuję harleya.[/quote']To kiedy nowy sprzet bedzie mozna zobaczyc? Wczesną wiosną next year. Przypłynie z USA. Sportster 1200. Hurra!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Snobem trzeba sie urodzić, zmiana motocykla nie zmieni człowieka 8) Gratuluje przyszłego motorka .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Kissy dla wsiechElwrka gdzie Ty się podziewasz' date=' może jakies spotkanko? I taki mam pomysł: BANER z wielkim napisem "HALO SZCZECIN!"' date=' który możemy zawsze ze sobą zabierać [/quote'] Tomku, świetny pomysl!! My już rozmawialiśmy wstepnie na ten temat, i padl pomysl zrobienia koszulek z napisem HALO SZCZECIN i z ksywką każdego ludka z forum. Dizel ma za zadanie opracować logo.Ale Twój pomysl też kupujemy, a moze polączysz sily z Dizlem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Witam! Super pomysł, tylko moja forumowa ksywa nie zmieści się na koszulce. A mogę umieścić ksywę z GG???? P-L-E-A-C-E !!!!!ps: Mak 1 >POZDRAWIAM< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Carioca Pięknoto, byłam w sułominie i w ogóle. Spotkanko jak najbardziej!!! daj cynk gdzie i jak, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Ty burżuj Ty stawiasz! W końcu zagraniczny gość. A my zapewniamy świetną atmosferę i trzodę. Jak na razie to nawet na bilet do domu nie mam.... pracki ciagle szukam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Czy u Was też oberwanie chmury zabieram się za wylewanie wody bo mi moto odpłynie zaraz z garażu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 21 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2005 Aha' date=' takie mnie rano naszły przemyślenia... [/quote'] tak z rana .. myslec ... to nie dla mnie:] ... [ Dopisane: 21-07-2005, 20:52 ]Wczesną wiosną next year. Przypłynie z USA. Sportster 1200. piekny spszet.. gratulacje.... My już rozmawialiśmy wstepnie na ten temat' date=' i padl pomysl zrobienia koszulek z napisem HALO SZCZECIN i z ksywką każdego ludka z forum. Dizel ma za zadanie opracować logo. [/quote'] Ja tez chce' date=' ja tez .... Pogonic Dizla !! ;'] Czy u Was też oberwanie chmury zabieram się za wylewanie wody bo mi moto odpłynie zaraz z garażu! u mnie lekkie zachmurzenie , ale na deszcz sie nie zanosi :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi