Carioka Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Wracajcie Kochani z tych wszystkich rozjazdów i zdawajcie relacje.Czekamy tu z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Wracajcie Kochani z tych wszystkich rozjazdów i zdawajcie relacje.Czekamy tu z niecierpliwością. Hej!Co prawda zaliczyłem kawałek piątku i część soboty, ale było byczo! Skoki w ramiona, na garba... rozwalona siekiera (już naprawiona, ale coś mi nie do końca to wyszło...- Hiszpan, przekaż Konradowi :) ), no i oczywiście nocne, techniczne Polaków rozmowy :-D Z piwkiem w ręku przemarsz między kolejnymi maszynami i to cmokanie, porównania. Hehe, działo się! Imprezka spokojna, ale z przytupem. Lonstar dał niezły koncert! Tylko dzisiejsza noc dała chyba wszystkim równo po tyłkach. Oj, było zimno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 17 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2005 Cieszę sie że bawiłeś się byczo Żurek, tak trzymać. Mam nadzieję, że za tydzień pobawimy sie razem. Podałam info odnośnie zlotu w Stargardzie, poczytajcie i lecimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 witam po Sułominie! impreza była przednia o czym świadczy np rzeczona połamana siekiera :twisted: Troszke ludzi udało mi sie spotkać i troszkę piwka razem z nimi wypić. Szkoda, że tak żadko jest okazja aby się spotkać z Wami :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 cajcie Kochani z tych wszystkich rozjazdów i zdawajcie relacje. Czekamy tu z niecierpliwością. Nasz wypad nad jezioro Lubie równiez udany,szkoda tylko że nie było całego naszego składu.Cały czas liczyliśmy że moze jednak Michał dostanie wolne i dojedziecie połapać wiatr w żagle.Natomiast Generałow wiedzielismy ze niezobaczymy ale smsy od was i do was świdczyły że brakowało nas i was:).Miejsca było wystarczająco ale w razie W zawsze można namiot rozbić.Obrona została odpowiednio skropina;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam! Gitta gratulacje z okazji obrony pracy. Luz i sezon rozpoczęty. Pozdrawiam Szczecin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Burmistrz Nowgogardu i Klub MotorowyCISY zapraszają na X eliminacje Motocrossowych Mistrzowstw Polski,które odebędzie się 7 sierpnia 2005 o godzinie 12:45 My jedziemy czy ktoś reflektuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Nasz wypad nad jezioro Lubie równiez udanyGitta, wielkie dzięki za super weekend, w naszym wydaniu troche krótki, ale i tak świetnie spędzony!!! Temat przewodni imprezy: "Gdzie jest kluczyk?" i było wesoło. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriso Opublikowano 18 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Jesli mozesz rozeznac sie w sytuacji, potrzebuje jakis garaz, miejsce na moto w Gryfinie. Nie wiesz czy ktos nie chce czegos tanio wynajac? Moze z kims na spolke? Narazie musze tam umiescic moto tak jak jest (niejezdzace) a jak wyzdrowieje bede je reanimowal. Niestety z naszego garazu wywala mnie tesciowa, nie chce widziec moto w swoim garazu :/ Misiek postaram się coś załatwić. Jak coś bede miał to dam znać. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Szkoda gdybym wiedział że taka ekipa nad Lubiem była przyjechalibyśmy się przywitać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Moi kochani teraz może już razem wyskoczymy do Stargardu :) podaje program imprezki P R O G R A M III Festynu Motoryzacyjnego Św. Krzysztofa 23-24.07.2005r. Stargard - Lotnisko 22.07.2005r. Piątek od godz. 17:00 Otwarcie miasteczka Zlotowego na Lotnisku - przyjmowanie uczestników 23.07.2005r. Sobota od godz. 9:00 - przyjmowanie zgłoszeń do Festynu 10:00-12:00 - Uroczyste otwarcie Festynu oraz parada pojazdów do Stargardu 12:00 - 1800 - Konkurs Jazdy Samochodem + Wyścigi na ¼ mili , pokazy ratownictwa drogowego, konkursy (rzut oponą ,siłowanie na rękę, itp.) od godz.1900 - Koncerty zespołów – Wręczenie Pucharów Nagród – Zabawa na płycie 24.07.2005r. Niedziela 10:00 - 11:00 Msza Św. Poświęcenie samochodów 11:00 - 14:00 Prezentacje Salonów Samochodowych wyścigi Auto Crash Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Moi kochani teraz może już razem wyskoczymy do Stargardu podaje program imprezki Aniu tym razem Szachior ma dyżur w pracy,więc jest to mało prawdopodobne ze pojedziemy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 My jedziemy czy ktoś reflektuje?Ja oczywiście będę w nowodardzie jak co roku :) Tylko nie wiem czy się znajdziemy...No szkoda że nie napisałam o tym na forum no właśnie ;) A ja nawet w gudowie byłem u kumpla...PS. z innej beczki - zamierzam kupić pas nerkowy - używacie? Jak tak to jaki polecacie (chodzi o materiał i takie tam...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 zamierzam kupić pas nerkowy - używacie? Jak tak to jaki polecacie (chodzi o materiał i takie tam...) ja uwzywam najzwyklejszego z louisa... no chyba ze jest cieplo i jade w pelnym kombi to pasa nie zakldam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 18 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam! Używam zwykłego neopren-owego. Polecam. Można założyć pod kombinezon, dobrze chroni tułów na naszych polskich dziurach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi