hiszpan Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hej Hiszpan ja juz weekend rozpoczełam :) .fajnie masz... ja niestety mam jeszcze przed sobą 6g39m :)PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 witam! kto jeszcze cieszy się z nadchodzącego weekendu?! :) ja już odliczam czas do jego rozpoczęcia... jeszcze tylko 8h8m :) i odliczanie trwa! :PPZDR! Ja też się raduję z gorącego weekendu. Jutro wszystkie cialka na sloneczku nad Miedwiem będą się wylegiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zapraszam dzisiaj na 20 na Wały:) P.S. Generałowa ty to jesteś w porządku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zapraszam dzisiaj na 20 na Wały:) P.S. Generałowa ty to jesteś w porządku :)o tak Generalowa jest jak najbardziej w porządku.Gosia dzieki za podtrzymanie na duchu. Zastosuje sie do rady i sprawdze jeszcze raz. Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zapraszam dzisiaj na 20 na Wały:) P.S. Generałowa ty to jesteś w porządku :PNormalnie wszyscy tutaj jesteśmy w porządku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Normalnie wszyscy tutaj jesteśmy w porządku Buuuuuuuuuuhhha normalnie posikałam się!!!!Na prawde zasługujesz Michał na miano "przehuja" a dziewczyny na miano "przecip".Kurde musze jakies ordery dla was porobić :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 zasługujesz Michał na miano "przehuja" a dziewczyny na miano "przecip".Kurde musze jakies ordery dla was porobić Witam! Jeżeli wolno mi to proponuje Order Uśmiechujamogęzrobić (taki mały anagram). A dla pań Orderek Przecipalemki. (Kopiowanie w całości bądź częściowo, oraz publiczne rozpowszechnianie pod karą grzywny zabronione). Pozdrawiam. ps: "Zjarajcie" się na machoń i za nas też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Buuuuuuuuuuhhha normalnie posikałam się!!!!Na prawde zasługujesz Michał na miano "przehuja" a dziewczyny na miano "przecip".Kurde musze jakies ordery dla was porobić Gitta co tak ostro jedziesz?? O co chodzi? Jakie ordery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 cos widze ze kazdy ma problem ze znalezieniem laczka do motoru :) moze w "Feuvert" (czy jakos tak) koło Geanta na gumiencach dokładniej koło stacji bęzynowej tej kolo Castoramy tam cos mają warto sprawdzic. Wie ktos moze gdzie w szczecinie mozna kupic kask na moto oczywiscie, tak do 70 zł z tych tanszych firm jak Tornado, dragon itp. moze byc typu orzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Niewiem czy znaliscie Bobika...... Wlasnie sie dowiedzialam ze zmarł wczoraj... :D :D :P Niech spoczywa w spokoju... ['] ['] ['] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 A co spowodowało jego śmierć ????????? :| Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Chodzi o ten straszny :D wypadek który miał miejsce wczoraj późnym wieczorem w Stargardzie ? [`] :cry: [`] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Chodzi o ten straszny :D wypadek który miał miejsce wczoraj późnym wieczorem w Stargardzie ? [`] :cry: [`]Nic nie wiedzieliśmy na ten temat, jak coś wiesz to zapodaj w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Wypadek miał miejsce około 23 -23:30 jadąc główna trasą od strony Szczecina na skrzyżowaniu przed wiaduktem kolejowym - chodzi o ten wiadukt za którym jest stacja PKP. Z tego co zauwazyłem do zderzenia doszło z VW passatem - lekko rozbity przód + wybita przednia szyba. Na miejscu 2 karetki pogotowia, policja.. Prawdopodobnie jechali na 2 motocykle .. ponieważ na miejscu wypadku stał 2gi motocykl. Motocykla poszkodowanego nie widzialem. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elwira Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Wie ktos moze gdzie w szczecinie mozna kupic kask na moto oczywiscie, tak do 70 zł z tych tanszych firm jak Tornado, dragon itp. moze byc typu orzech?Mam 2 (zamknięty letni i otwarty de ville Uvex'u) do odsprzedania jakby co.Pozdroofka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi