generał Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Hej,hej witam wszystkich. Mam dobrą wiadomość załatwiłem sobie wreście dętkę :P.Po 10 dniach koń sprawny. A historia jest krótka znany serwis tak pięknie mnie olał, że koń stał ile stał i oczywiście nie kwapili się powiadomić że nie mam szans na dętkę. A znajomy załatwił mi ją w ciągu jednego dnia i jestem mu za to wdzięczny,wytargał dętkę niedaleko granicy.Dziejsaku witaj jak dobrze ze kon twoj bedzie sprawny cieszymy sie razem z toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Mam dobrą wiadomość załatwiłem sobie wreście dętkę Very Happy. A ja mam złą wiadomość, właśnie wczoraj przebiłem oponkę i to przed samym garażem. Równowaga w naturze musi być zachowana :P Dzisiaj obdzwaniam wszystko co jest w Szczecinie, jak nikt nie będzie miał to tydzień bez moto :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 witam! no i weekend na progu :P sponsora nie znalazłem wiec raczej nie poszaleję ale może pogoda pozwoli na jakiś mały wypadzik? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Chyba w koncu zaczne korzystac i pisac od siebie POZDRAWIAM JESZCZE RAZ GOSIACzesc Gosia,nie tylko poniedzialek ale i wtorek,sroda i tak az do konca tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 NEVRE napisał:Chyba w koncu zaczne korzystac i pisac od siebie POZDRAWIAM JESZCZE RAZ GOSIA Czesc Gosia,nie tylko poniedzialek ale i wtorek,sroda i tak az do konca tygodnia Tak pod warunkiem ze jestem w domu :!: :P Siuryt jak nic nie zalatwisz w Szczecinie to wal do mnie jak w dym. W Pyrzycach jest firma LOGUM oni moga Ci pomoc. podaj tylko wymiary. POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 A ja mam złą wiadomość, właśnie wczoraj przebiłem oponkę i to przed samym garażem. Równowaga w naturze musi być zachowana Dzisiaj obdzwaniam wszystko co jest w Szczecinie, jak nikt nie będzie miał to tydzień bez moto Jeden z kolegów napisał mi gdzie możesz kupić. Tu masz namiary:Jesli nowa to:"wyrwa" na zielonogorskiej (polecam)gumiarz "michelin" na kadlubka"garaz" turzyn"tulecki" husarow"motomar" obotrycka jesli uzywka to:HTL za mierzynemgumiarz w daleszewie w podworku po lewej jadac od szczecinagumiarz na szosie polskiej - rozowy budynek po lewej kawalek za winklem z obotryckiej POZDRAWIAM :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dzięki Gosia - nieziemsko niska cena (obawiam się, że ta opona jest dętkowa)Dzięki Gitta - po pracy biorę koło do bagażnika i gonię na Szczecin z wielką nadzieją :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Witaj Gosiaczku na forum. Jak tylko bedę coś wiedzieć w temacie - jak wyżej - to zaraz wykrzycze tu swoją radość. Pozdrowienia dla wszystkich!! :P Może znowu wspólny mały wypadzik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mam nadzieje :!: ja bede CI wtórowac w krzyku radosci. Trzymam za Was :P :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 witam po zlocie na Wolinie! ridersi wspólnie z Tomkiem Tułeckim zorganizowali bardzo sympatyczny zlocik na Wolinie :evil: aż miło było z towarzystwem posiedzieć :(teraz tylko sie domyć i nieco wypocząć :D PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 witam po zlocie na Wolinie! ridersi wspólnie z Tomkiem Tułeckim zorganizowali bardzo sympatyczny zlocik na Wolinie aż miło było z towarzystwem posiedzieć Mialem tam sie tez wybrac, ale niestety praca zatrzymala mnie w sz-nie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mialem tam sie tez wybrac' date=' ale niestety praca zatrzymala mnie w sz-nie ....[/quote'] A mnie kac gigant.Dopiero dochodze do stanu używalności :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Opu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam pytanko bedzie w szczecinie jakis wiekszy zlot taki powiecmy jak ostatnio na lubieszynie zlot junaka . Niestyty jak zwykle nie załapałem sie na niego. A na małe zlociki i ogniska to raczej nie dla mnie bo młodzież (czyli ja :evil:) nie miala by oczym gadac z Dorosłymi (czyli z wami) eh jak bym chociasz mial zarejestrowane moto eh. PozdrawimDominik (Opu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Opu nie bądź taki skromny. Spójż na Swoją ilość postów. I sam sobie odpowiedz, czy mamy wspólny temat. Pozdrawiam. :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 witam! pogoda nareszcie przypomina lato B) i znowu zaczyna mi się przyjemnie jeżdzić do pracy.... czy to nie zastanawiające?! Co do zlotów to zauważyłem, że ostatnio coraz więcej imprez tego typu jest w naszym regionie i jesli tylko kasa pozwala to mozna spokojnie nawet co weekend gdzies sie spotkać ze znajomymi... Ostatni zlot organizowany przez riders.pl pokazał że mozna zrobić nie komercyjną imprezę i dzięki temu mozna się pobawić przez kilka dni nie wydając kilkuset PLN. Oby takich imprez było więcej...PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi