hiszpan Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 witam! kurcze te 25PLN od głowy za wjazd to dość sporo... w sumie zbiornik paliwqa na 2 osoby za sam wjazd 8O hmmm dobrze że nie daleko... ciekawe co przewidziano w zamian? wjazd i.... ?no nic zobaczymy... fajnie bedzie się z Wami spotkać...PZDR! Jak ty to policzyłeś 25zł od głowy???Przecież wjazd jest 40zł!!! kurde kurde... coś pokręciłem... jakoś z wcześniejszych postów zapamietałem to a nie to koszmarne 40 PLN! za 40 PLN od głowy to na 200% nie zostane u nich... sprzęt podstawię przed bramą i wejdę jako zwiedzający... nie zostawię 80PLN na zlocie... w końcu to równowartość dobrze ponad zbiornika paliwa = wolę polatać przez pozostałe dni np nad morze... No chyba, że bedą jakieś bilety ulgowe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 kurde kurde... coś pokręciłem... jakoś z wcześniejszych postów zapamietałem to a nie to koszmarne 40 PLN! za 40 PLN od głowy to na 200% nie zostane u nich... sprzęt podstawię przed bramą i wejdę jako zwiedzający... nie zostawię 80PLN na zlocie... w końcu to równowartość dobrze ponad zbiornika paliwa = wolę polatać przez pozostałe dni np nad morze... No chyba' date=' że bedą jakieś bilety ulgowe [/quote'] Przecież wszystkie zlot teraz tyle kosztują,raczej szczeciński się nie będzie odróżniał od pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Czy mam rozumieć, że 40zł od motocykla, czy od głowy? Bo to faktycznie 2x40=80 drogo. Ale policzmy cene wrażeń, po spędzonym zlocie. Wartość nie ograniczona. Zlot jest raz w roku i to nie zawsze mi pasuje. A morze.Morze co dzień być może. pozdrawiam i do ZO-BA-CZE-NIA. Na zlocie. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam wszystkichJestem jednym z tych co więcej czytają niż piszą (bo co tu pisać jak nic ciekawego nie ma się do napisania :D ) do ZO-BA-CZE-NIA. Na zlocie.Marek mam nadzieję, że przekonasz Gosię i pojedziemy na dłużej niż 1 dzień . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Morze co dzień być może. pozdrawiam i do ZO-BA-CZE-NIA. Na zlocie Taka postawa podoba mi się:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Witam wszystkich Jestem jednym z tych co więcej czytają niż piszą (bo co tu pisać jak nic ciekawego nie ma się do napisania Zawsze jest coś do napisania choćby słynne "Pozdrawiam" bardzo często pisane przez naszego Hangerounda Hiszpana :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 UuUuuuUUuu Gittciorka chyba znowu bedziemy mialy okazje wypic razem browarka bo my z Tubim tez zostajemy na noc na 95% :-) A tak na marginesie to zauwazyliscie jak duzo osob sie pojawia na forum ?? Normalnie szok ' date=' a przez rok taki zastoj byl ' date=' w sumie to ja z Hiszpanem najwiecej pisalismy w poprzednia zime ;-)) Ok PzDr all i do zobaczyska w sobote... :twisted: :twisted: :twisted:[/quote''] No ja lekutko przeziębiona ale wole dostać zapalenie płuc niż odpuścić zlot:DDLudzi odwiedzających,czytających i nie udzielających jest też kilka.Prawda Rebelka,Ori i Grzesiek?????Ty Maja no co ty taka samoluba???Przecież ja niemogłam sie zalogować na forum i mnie wówczas niet!!!! :twisted: Ja nie samoluba , ja sklerotyk :lol: :lol: :lol: zapomnialo sie w tej mojej zgietej ramce ze mialas klopoty z zalogowaniem :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 :D POZDRAWIAM :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 :D POZDRAWIAM :banghead: Mamy cię :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siuryt Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 :D Dałem się nabrać :lol: A tak na poważnie to z natury jestem małomówny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amerykanin Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Na zlocie pogoda będzie ładna ... jeśli nie , to sobie zawsze można ją troche poprawić ;P Zapraszam serdecznie. Jeśli ( broń Boże ) zacznie padać , zawsze jest spory kawał hangaru :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Jak myślicie ile motorów zaszczyci swoją obecnością Zlot Junaka?Mam tyły, jakieś 3 lata i nie bardzo się orientuje. Bo ten hangar ... . To może za mały byc przypadkiem. Co do pogody,poprawa do weekendu. Oby oby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_plusnet Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zawsze jest coś do napisania choćby słynne "Pozdrawiam"Można i tak. Ale ja mam narazie mało do powiedzenia więc siedzę cicho :| (głośniej jest w garażu jak coś psuję :twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 znowu tu byłem :D PZDR!PS niestety obie znane mi pogodynki:http://www.weather.com/activities/travel/b...025&from=searchi http://weather.icm.edu.pl/ zapowiadają na weekend przelotne opady... :banghead:Junak prawdopodobnie tradycyjnie UPŁYNIE w deszczu :twisted: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Wtam . Nie wiem jak Wy, ale ja mam już torby prawie spakowane. Jeszcze musze iść do garażu i powiadomić o wyjeżdzie moją "staruszke" . Biedna reumatyczka, stoi w tych ciemnościach. Ale... . Przewietrzymy . Mój pegazik , ach ,już sie ciesze. NIE UWIERZYCIE !!!!!!!!!!!! ! Coś mnie grzeje przez okno. jeżeli ktos zgadnie co?. Stawiam PIWO ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi