Szszaman Opublikowano 26 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2006 eeeeee, cos male masz te wydechy... :P bo widzisz Jasiu, trzeba troche enteligencji, i takie niedopowiedzenie sie należy zostawić, więc te wydechy to takia przenośnia a w ogóle to wyglądają ładnie :D a trak między nami: to pokaż swoje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 a trak między nami: to pokaż swoje :Dzawsze pokazuje :D trzeba tylko nadazyc, zeby sie przyjzec... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ktoś z Was śmiga do Inowrocławia, czy będziecie się cmokać po wydechach 1,2 lipca? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Ktoś z Was śmiga do Inowrocławia, czy będziecie się cmokać po wydechach 1,2 lipca? Penie bedzie cmokać:D ale napisz co to za impreza moze akurat sie ktos wybierze.Moze jakis link do opisu imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandzior Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 zawsze pokazuje :D trzeba tylko nadazyc, zeby sie przyjzec... :Pto moze mala rundka połczyn-st.drawsko w najbliższy weekend? chętnie popróbowałbym nadążyć :D ps.jak zdrowie Twoje i maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Penie bedzie cmokać:D ale napisz co to za impreza moze akurat sie ktos wybierze.Moze jakis link do opisu imprezy. http://www.rci.inowroclaw.info/index1.php?i=20 Info w linku. Dużo ciekawych rzeczy......i pifko....Jedziem na razie w dwie maszynki ze Szczecina, wylatujemy w piątek po południu, wracamy w niedzielę po uzdrowieniu, jak ktoś chętny to zapraszam.... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 to moze mala rundka połczyn-st.drawsko w najbliższy weekend? chętnie popróbowałbym nadążyć :D ps.jak zdrowie Twoje i maszyny? Probowac zawsze mozna :buttrock: byle sie nie zabic :biggrin: Moje zdrowie ok, maszyna nadal w proszku :buttrock: pewnie jeszcze ze 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seboka Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chciałem poinformować że rezygnuje z administrowania strony HaloSzczecin . Już mi się nie chce . Dziękuje za uwagę . :D Cytuj [html]<p><b><a href="http://www.seboka.republika.pl/" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja strona </font></a></b> <font color="#008000"> <b><a href="http://www.szczotkitechniczne.eu" style="text-decoration: none"> <font color="#008000">Moja praca </font></a></b></font></p>[/html] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chciałem poinformować że rezygnuje z administrowania strony HaloSzczecin . Już mi się nie chce . Dziękuje za uwagę . :D Z tak zaszczytnej funkcji?!?!? ...w zyciu bym nie zrezygnowal! :buttrock: czy Ty wiesz na co sie porwales? teraz bedziesz mial na glowie cale FRAUKOMMANDO! :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 (edytowane) Chciałem poinformować że rezygnuje z administrowania strony HaloSzczecin . Już mi się nie chce . Dziękuje za uwagę . :Djestem wielce rozczarowany ze tak sie poddałes chciałbym tez oficjalnie podziekowac mojem koledze PREZESOWI za [pomoc przy komputerku}proponuje by stronka zajął sie własnie on Edytowane 28 Czerwca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kto tak potrafi: Jak dla mnie koles wymiata :DPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Kto tak potrafi: Jak dla mnie koles wymiata :buttrock:PZDR!NO POPROSTU GOSC JEST SUPER I MA SILNE NOGI :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Whisky Boy Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 Chciałem poinformować że rezygnuje z administrowania strony HaloSzczecin . Już mi się nie chce . Dziękuje za uwagę . :D Stary, choć nie jestem w Waszej grupie i nie wiem jakie między Wami panują układy, to myślę że się nie potrzebnie obraziłeś a reszta kwasowa pogrzebie Cię wcześniej niż Ci się wydaje. pzdr p.s. jak czasem czytam Wasze posty to myślę że to jakieś przedszkole............i bez obrazy ludziska, jak macie coś przeciw mojej pisemnej wypowiedzi to walcie śmiało :buttrock: i może ktoś się wreszcie zdecyduje na wypad do Inowrocławia....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2006 jak czasem czytam Wasze posty to myślę że to jakieś przedszkole............ ...i skumanie tego zajelo Ci az 60 postow?? :biggrin: oj, to rzeczywiscie kiepsciutko... :wink: co do adminow, webmasterow, webdesignerow, koderow i calego tego "talatajstwa"... to rzeczywiscie trodny narod i bardzo drazliwy jezeli czuje sie nie doceniony :D Seboka wymiekl, moze kto inny bedzie twardszy :buttrock: ale osobiscie cudow bym sie nie spoddziewal... :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2006 ... trodny narod i bardzo drazliwy ... Tak apropos przedszkola to trudny piszemy przez 'u' otwarte :icon_mrgreen: A jesli chodzi o temat bardziej motocyklowy to kto z ekipy wybiera sie na zlot militarnych do Darlowa w ten weekend ??? Jakby co to sa 3 miejsca wolne na pace :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi