Carioka Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Nasza forumowa koleżanka ma dzis urodzinki Tak więc Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin dla Ciebie Maju ;) :biggrin: :biggrin: :DKasieńko ode mnie również nasłodsze życzenia urodzinowe i do miłego spotkania na Junaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiZel Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 cze :D poczytajcie se, żuczki: http://www.sunsethog.com/groupRiding.html zwracam szczegolnie uwage na ostatnia animacje dotyczaca jazdy w grupie, gdy ktos zostanie na swiatlach - bardzo fajnie wyjasnia jak sie zachowac, bo wiem, ze z tym nasza ekipa ma problemy przy okazji wszelakich parad. moze troche sie ucywilizuje jazda na czerwonych pozdrowkidiz!p.s. poszukuje lewego stelaza do podnozka kierowcy i lewego lusterka - moto, jak wiecie, to gixer 750 rok 99 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walkie Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 cze :D poczytajcie se, żuczki: http://www.sunsethog.com/groupRiding.html zwracam szczegolnie uwage na ostatnia animacje dotyczaca jazdy w grupie, gdy ktos zostanie na swiatlach - bardzo fajnie wyjasnia jak sie zachowac, bo wiem, ze z tym nasza ekipa ma problemy przy okazji wszelakich parad. moze troche sie ucywilizuje jazda na czerwonych pozdrowkidiz!p.s. poszukuje lewego stelaza do podnozka kierowcy i lewego lusterka - moto, jak wiecie, to gixer 750 rok 99 ;) wszystko pieknie :biggrin: tylko znajdz tak zdyscyplinowana grupe, inna sprawa to stosowanie sie do tego przy duzych szybkosciach :biggrin: kolesie na czoperach jadacy 40 na godzine moze by sie do tego stosowali bo z nudow patrza w lusterka :icon_razz: ale jakos w grupie scigaczy tego nie widze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 hmmm pomysł z rozwiazaniem tematu swiateł jest OK ale....1 nie może byc dużego ruchu bo nie da rady sie później złapać2 nie może po drodze być więcej świateł bo patrz wyżej, 3 musi byc sporo motocykli aby miał kto zostawać4 kolumna musi jechac powoli aby reszta mogła nadrobićitd itp... niestety tylko w teorii moze sie to udać tak fajnie i sprawnie jak na animacji...takie jest moje zdaniePZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 (edytowane) To widac nie rozgladalas sie zbytnio dokladnie... Z Kopernikiem zawinelismy sie z tamtad grubo po 23, a widoczni raczej bylismy ;]no i ja też darłm jape do rana :D no i kopernikowi zawinolem fotke z avatara ;) hje hje Edytowane 24 Maja 2006 przez Redskin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikoch Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja tak chciałem tylko zapytać. Barka dzisiaj aktualna?? Bo bym poleciał. :D ;) Cytuj Wtulony w maszynę,w tempie szalonym.Patrzę na wskazówki.Za mocno wychylone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Razem z Ann bedziemy o o 21 na bareczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Ja tak chciałem tylko zapytać. Barka dzisiaj aktualna?? Bo bym poleciał. :D ;) raczej aktualna z tego co rozmawiałam z ludzikami. My idziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANGLIK Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Właśnie barka czy Fontanny ? Viper mój GG to 7717005 hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzis KULT w amfiteatrze ... imprezowicze barke odwolujemy ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Dzis KULT w amfiteatrze ... imprezowicze barke odwolujemy ;PNo teraz to juz nic nie wiadomo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 No teraz to juz nic nie wiadomo ;) no własnie, teraz to już nic nie wiadomo :bigrazz: dajcie znac gdzie będziecie to może Was odwiedzę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Córcia Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 KULT ja bynajmniej nie wygladam jak "dziewczyna bez zęba na przedzie" ;) i napewno idziemy na barkę z Arturem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 narszcie ;) :P mam konia w garażu u siebie :bigrazz: i troszke glośniejszy jest poprostu super na Wolin napewno jestem Gitta a Ty bedziesz?? chyba wezme Asie :P :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zula Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Byłam pod Barką, ale jakoś nie doszłam, może następnym razem mi się uda :bigrazz: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi