Wolenweider Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no dzisiaj jeżeli chodzi o motorki to zostaje nam tylko eurosport i motogp. Dobre i to! cholera oni tam maja ponad 20 stopni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boras Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no dzisiaj jeżeli chodzi o motorki to zostaje nam tylko eurosport i motogp. Dobre i to! cholera oni tam maja ponad 20 stopni :)nie zapominaj ze to jest HISZPANIAale walentino mimo wielkich starań przyjechał ostatni.tez mam dosyc tej pogody i po motoGP ruszyłem do kiosku i kupiłem sobie ŚM( w numerze plyta o GP) zostało mi tylko poczytać o motocyklach bo swojego odstawiłem do remontu :rolleyes: ale jak go odbiore to jak tylko pogoda pozwoli to wpadne do was do szczecina B) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Hej,Nie plujcie tyle na pogode, bo to co ja mam za oknem to wlasciwie trudne jest do wypowiedzenia. U Was splynie w dwa dni, a u mnie w dwa tygodnie :) Ot, cala roznica. Ale kolesie na skuterkach nie odpuszczaja :rolleyes: <szacun> Pozdrowionka! Edytowane 26 Marca 2006 przez zurek1976 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Hej,Nie plujcie tyle na pogode, bo to co ja mam za oknem to wlasciwie trudne jest do wypowiedzenia. U Was splynie w dwa dni, a u mnie w dwa tygodnie :rolleyes: Ot, cala roznica. Ale kolesie na skuterkach nie odpuszczaja :unsure: <szacun> Pozdrowionka! no tak jak mowisz :o a i u nas kolesie na skuterkach nie odpuszczaja,twardzi sa :) NO I CAŁY MISTERNY PLAN PADŁ NA RYJ -TRZEBA DALEJ BEDZIE CHYBA W GUMIKAKACH JEZDZIC BO ZABY W BUTY SKACZA :angry: ,TO WREDNE BABY CO BRAK IM ZAJECIA Edytowane 26 Marca 2006 przez generał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no tak jak mowisz :o a i u nas kolesie na skuterkach nie odpuszczaja,twardzi sa :) NO I CAŁY MISTERNY PLAN PADŁ NA RYJ -TRZEBA DALEJ BEDZIE CHYBA W GUMIKAKACH JEZDZIC BO ZABY W BUTY SKACZA :rolleyes: ,TO WREDNE BABY CO BRAK IM ZAJECIA No i za szybko nas nie zostawi http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Pogoda chu**wa nic dodac nic ujac pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Taaaaa pogoda cudowna... mam nadzieje że jak już deszcz spłucze sól i piasek z dróg to wyjdzie słonko i tak juz pozostanie conajmniej do listopada :)Teraz testuję nieprzemakalność i izolację cieplna nowej kurtałki... Chyba sie nada na zimowe łażenie :rolleyes: Tylko kiedy przetestuję nowe rękawice? PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) No i za szybko nas nie zostawi http://pogoda.onet.pl/0,919,miasto.htmlNa onecie zawsze podają lipe z rozbieżnością np -1 a 6Tutaj według mnie bardziej precyzyjna http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php...205&ort=Stettin Edytowane 26 Marca 2006 przez DEJAY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góraleczka Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie.Zmieniłam pracę, więc teraz mogę się z wami wreszcie kontaktować.To ja-Ada Dizlowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 Witam wszystkich serdecznie.Zmieniłam pracę, więc teraz mogę się z wami wreszcie kontaktować.To ja-Ada Dizlowa WOW WOW Witamy Ciebie - WRESZCIE_ w naszych niskich progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 No !!!Mam już swojego nowiutkiego batlaksa !!!!! :) :rolleyes: :unsure: Jutro pale starego by oddał miejsce nówce nie śmiganej :angry: :blink: :) Szacun... Los Kopernikos ps. nie wiem dlaczego ale nie widać mojego zdjęcia chociaż je załadowałem hmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) Witam wszystkich serdecznie.Zmieniłam pracę, więc teraz mogę się z wami wreszcie kontaktować.To ja-Ada Dizlowa Ale jaki ładny motocykl w twoim avatarku jest?Hmm?Jakiś taki podobny do tego co w moim avatarku :) Edytowane 26 Marca 2006 przez Gitta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Boże co sie stalo z tym forum?? Jakies nowe jest i sie odnalezc nie moge :/ Czy nie szykuje sie jakis maly wypadzik jak tylko bedzie pogoda ?? Jakby co to ja chetny jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Boże co sie stalo z tym forum?? Jakies nowe jest i sie odnalezc nie moge :/ Czy nie szykuje sie jakis maly wypadzik jak tylko bedzie pogoda ?? Jakby co to ja chetny jestem :rolleyes: Całe szczęśęście że dzisiaj już nie pada... na prognozie zapowiadali kolejny potop. Mam nadzieję że już koniec pory monsunowej :) czas na słoneczko i polatanki! Aha mi także nie podoba sie nowy układ forum. słabo widać co kto napisał nowego. Stara wersja była lepsza... Opcja od ostatniej wizyty napisano xyz postów była miła.Teraz troszkę z tym kiszka.PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 Całe szczęśęście że dzisiaj już nie pada... na prognozie zapowiadali kolejny potop. Mam nadzieję że już koniec pory monsunowej :) czas na słoneczko i polatanki! Aha mi także nie podoba sie nowy układ forum. słabo widać co kto napisał nowego. Stara wersja była lepsza... Opcja od ostatniej wizyty napisano xyz postów była miła.Teraz troszkę z tym kiszka.PZDR! No i dlatego musisz sobie zaśpierwać "Durch den Monsun"!!!!Czy tylko ja miałam problem ze wstaniem dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi