hiszpan Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Ale sie porobiło! wszyscy zmianiaja sprzety ;) niedługo bedę miał chyna najstarszy motocykl w Szczecinie :banghead:Stara wierna SVka :banghead: PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Pilna sprawa!Czy może ktoś mi powiedzieć/napisać jakie luzy zaworowe ma Bandit(600)?Wydechowy i ssący?Na zimnym i cieplym silniku?Szwagier zabiera sie dzisiaj do robotki.Jesli jest to mozliwe prosze o szybki odzew nawet smsem bo posty kolo 17:00 odczytam.Pozdrawiam Gitta(0501-035-635) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A ja widziałam dzisiaj u siebie przy pracy jaki jeden od nas z forum chłopak jechał tylko nie pamietam jak się nazywa.To była Yamaha FZR taka jak naszego Grzeska KudłategoNo moja niestety jeszcze w garazu stoi... bez przegladu, oc i czeka na mnie cobym czas znalazl....niedługo bedę miał chyna najstarszy motocykl w Szczecinieweterana kupujesz ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Aha jeśli ktoś konia chce taniej zarejestrowac to proponuję on linie https://rezerwacja.um.szczecin.pl/qmatic/bo są jeszcze wolne godziny na 18 kwietnia:) Ja jestem pierwsza w kolejce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 hiszpan napisał:niedługo bedę miał chyna najstarszy motocykl w Szczecinie weterana kupujesz ?? ;] nie kupuję... juz mam weterana ;) Moja Sunia sporo przeszła ze mną :banghead: a ile razem widzieliśmy :banghead: hihihiPZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelek Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 DLA ZAINTERESOWANYCH -poswieceniem motocykli i ogniskiem rozpoczynajacym sezon motocyklowy 2006 informuje ze wdniu 1.04.06 (nie prima aprilis), o godz.15,00 przed kosciolem Parafialnym w Trzebiatowie odbedzie sie spotkanie motocyklistow - skad nastepnie paradnie udamy sie do Ksiedza Romana w Benicach,na pieczenie kielbasek i inne tam rzeczy.W przypadku chetnych kontakt z 601550722.Benice to ta sama miejscowosc,gdzie w 2005r odbyl sie glosny ODPUST. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 bo są jeszcze wolne godziny na 18 kwietnia:) Ja jestem pierwsza w kolejceA ja zaraz po TobieJak dobrze pójdzie to caly (no prawie cały) motocyklowy Szczecin spotka sie na zlocie 18 kwietnia na Placu Armii Krajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vidlak Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Aha jeśli ktoś konia chce taniej zarejestrowac to proponuję on liniehttps://rezerwacja.um.szczecin.pl/qmatic/bo są jeszcze wolne godziny na 18 kwietnia:) Ja jestem pierwsza w kolejce Very Happy Ja mam numerek na 9:00 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vizka Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A nas nie będzie, Majorowe starostwo nie ma rejestracji internetowej i nie ma kolejek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Aha jeśli ktoś konia chce taniej zarejestrowac to proponuję on liniehttps://rezerwacja.um.szczecin.pl/qmatic/bo są jeszcze wolne godziny na 18 kwietnia:) Ja jestem pierwsza w kolejce Very Happy Ja mam numerek na 9:00 ;) no to i moze ja zarejestruje nasz nowy motorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopernik Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 Normalnie mnie szlaczek trafi :banghead: :evil: :P Już mógłbym latać a ten faszysta mi jeszcze laczka nie przysłał Wczoraj Batman Batman spalił swojego laczka u mnie w warsztacie ;) :banghead: :banghead: normalnie szacun dla niego.Nówkę zamontowaliśmy i poszedł :P Jak mi w ciągu tygodnia nie przyśle tego laczka to sie pochlastam A to peszek.... Pozdro Los Kopernikos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikitl Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A zem normalnie skatorzył troche dzisiaj nowego czarnego chama dopóki śnieg nie zaczął padać :banghead::D:D I dooobrze jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 cześć Koleżeństwu !!!!! Co tam słychać u Was nic się nie chwalicie jak udały się wyprawy do Berlina na targi i co kupiliście, może jakie nowe motury ;) Pozdrawiam i bardzo żałuję że dziś nie będzie mnie z Wami w pubiku (prawdopodobnie :? ) Aaaa....może jutro na sietce się spotkamy ( czas poćwiczyć zagrywkę :banghead: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEJAY Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 NO I STAŁO SIĘZMIENIŁEM STAJNIE HMMMM ZOBACZYMY CZY WYBÓR BYŁ DOBRY ;) [ Dopisane: 22-03-2006, 20:12 ]Co tam słychać u Was nic się nie chwalicie jak udały się wyprawy do Berlina na targi i co kupiliście, może jakie nowe motury OJ NASZ MAŁY ŚPIOSZKU TARGI SĄ W TEN WEEKEND :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniu Opublikowano 22 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2006 A ja dziś sprzęta oddałem do serwisu. Koleś mówi, że drzwiami i oknali do nich walą na serwis. Aż strach pomyśleć co będzie jak temp. skoczy do +10. Teraz już się minimum tydzień czeka. Pierwszy raz oddałem w Szczecinie do serwisu, na Husarów. Serwisuje tam ktoś z Was?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi